![]() |
- Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- ??? - Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos. |
Az index ugyan nem a szívem csücske, de ez tényleg vicces:
http://index.hu/velemeny/jegyzet/xenu/ szeretem az ilyen szépen megfogalmazott szövegetek :D |
Nem vicces, csak vicc:
Tegnappal új területen dolgozom. A munkaköröm és a főnököm maradt ugyan az. A munkaidőm 8.00-18.00 tartott ma. 16.15-kor írnok egy sms-t a nővéremnek: Szia! 17.15-kor a Blahán! De mivel előtte a főnökömnek küldtem sms-t az Ő száma volt benne, én meg automatikus elküldtem. Szerencsére volt bejövő hívásom, így nem tudtam fogadni az Övét. Írtam Neki még egyet gyorsan, hogy azt nem Neki szántam. |
Egy szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában.
Odamegy hozzá és megkérdezi: - Jól érzed magad? - Jól. - Akkor miért nem futkározol a többi fiúval? - Mert én vagyok a kapus. |
Nemrég új háziorvosom lett, akihez el is mentem egy kivizsgálásra. A doki megállapította, hogy a koromhoz képest nagyon jó egészségi állapotban vagyok. Megkérdeztem tőle:
- Mit gondol, van esélyem, hogy 80 évig éljek? - Iszik ön alkoholt, esetleg dohányzik? - Nem, egyiket sem. - És gyakran eszik nehéz ételeket, disznóhúst például? - Nem, az előző orvosom mondta, hogy a vörös húsok nagyon egészségtelenek. - Sokat tartózkodik a tűző napon, például golfozik, szörfözik? - Nem. - Talán gyorsan vezet, szerencsejátékokat játszik, vagy sokat szexel? - Nem, egyiket sem. - Akkor meg minek érdekli, meddig fog élni? |
Remélem, jó helyre írtam...:)
TEKNŐSBÉKA - Segíts neki! Egy fiatalember sétál a városban. Az egyik téren leül egy padra. Mellette idősebb úriember újságot olvas. Kis idő múlva beszélgetni kezdenek. A téma, hogy hogy nem, az ország helyzete, és végül rákerül a sor Gyurcsány Ferencre is. Az idősebb a fiatalemberhez fordulva megkérdezi: - Tudod, Gyurcsány Ferenc olyan, mint egy teknősbéka egy oszlop tetején. A fiatalember elgondolkodik, majd megszólal: - Nem értem azt a dolgot a teknősbékáról az oszlop tetején ... Mit akar ez jelenteni, mit akar ezzel mondani, Uram? Az idősebb ember válaszol: - Ha vidéken, a mezőn sétálsz, és egyszerre csak meglátsz egy teknősbékát, amely egyensúlyoz egy villanyoszlop tetején, mi jutna az eszedbe? Mivel észreveszi az értetlenséget a fiatalember arcán, hozzáteszi: - Először: TE nem érted, hogyan került oda a teknősbéka. - Másodszor: TE nem akarod elhinni, hogy ott van egyáltalán. - Harmadszorra: TE jól tudod, hogy egyedül, magától nem kerülhetett oda. - Negyedszer: TE biztos vagy abban, hogy nem kellene ott lennie. - Ötödször: TE tudatában vagy annak, hogy semmi hasznosat nem fog tudni tenni ott fent, semmi jó nem származhat abból, hogy ott van. ===> Így tehát, az egyetlen és ésszerű dolog: segítséget kell nyújtanod ahhoz, hogy az onnan lekerüljön. A teknősbékát, a saját érdekünkben is, le kell venni az oszlop tetejéről! Terjeszd! Ellenkezőleg, könnyen előfordulhat az, hogy a teknősbéka mindörökre ott fenn marad. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy férfi elment meglátogatni a nagyapját. Mikor odaért a házhoz, döbbenten látta, hogy az öregúr épp hintaszékében ül a tornácon és deréktól lefelé teljesen meztelen.
- Nagyapa! Mit csinálsz te itt?! Nincs rajtad nadrág és bárki megláthat! Az öregember elrévedező tekintettel meredt a távolba. - Nagyapa! Hogy a csodába jutott eszedbe félmeztelenül kiülni a tornácra?! Az öregúr lassan unokájára fordította tekintetét. - Nagyanyád ötlete volt... Múlt héten ing nélkül ültem itt kinn és megmerevedett a nyakam... |
All times are GMT +1. The time now is 11:48. |