Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

J.Ati 05-18-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212032)
megtette? akkor meríti ki, ha azt látod, hogy napok óta ész nélkül üti... Ha most küldök "Józsinak" egy zöldet, hogy helló nem bírom a bajszodat, és addig ütlek amíg nem törölsz, de egyetlen akciót nem indítok ellene, de ő jelenti, akkor repülök anarchba? :)

A való életben is bünteti a törvény a fenyegetést.
Elég ,ha írok a szomszédomnak egy levelet,hogy megölöm és leszedem róla az aranyat.
_Nem kell megtennem,ha már írtam neki megszívom.

none 05-18-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212030)
Nem minden az, de ez eléggé. Le van írva, világosan, hogy semmi más célja nincs, mint a másikat addig ütni, ameddig játékban van. Számomra ez elég egyértelműen kimeríti a "törlésig ütés" fogalmát. Márpedig ez tilos.

addig nincs törlésig ütés, amíg vki nem töröl.. ha meg megtette, akkor egyértelmű a helyzet.. :)
a más játékának szándékos tönkretétele jobban ráhúzható, akkor már..
de amúgy nincs olyan is leírva, hogy fenyegetőzni is tilos?

tdomo 05-18-2009 20:50

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 212031)
De Ati attól hogy fenyegetőzők még nem jelenti azt hogy tényleg megteszem... különben mivel fenyegetnéd a másikat???

Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek. Szerintem a jatekosok nagy resze erzi mikor valik egyoldaluva a kuzdelem, plane ha a masik fel is adja. Foldon fekvobe belerugni nem csak a Hoditoban etikatlan.

Kutyuleee 05-18-2009 21:07

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 212036)
Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek. Szerintem a jatekosok nagy resze erzi mikor valik egyoldaluva a kuzdelem, plane ha a masik fel is adja. Foldon fekvobe belerugni nem csak a Hoditoban etikatlan.

persze, de ha vki belédköt nem egyből ütöd le a kocsmában, elöbb még jön a "huzzál innen a ****,stb." erre válasz a "mivan mivan mivan?" és erre jön csak az ütés:) én is ezt mondom, hogy más a szó és más a tett.mondani lehet, hogy addig ütlek mig mozogsz, megtenni már nem...

Ati, de nem úgyanúgy szankcionálják a fenyegetést, mintha tényleg leütnéd és elvennéd az aranyát... itt is kell szankció, de nem feltétlen olyan erős, mintha tettlegeségben is megtörtént volna
ha megütök vkit és azt mondom,hogy megöllek, attól még nem lesz gyilkossági kisérlet ellenem vád, vagy ha az lesz akkor kiröhögnek (legalábbis ha nem egy késsel, vagy pisztollyal a kezemben mondom)

Ati 05-18-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 212031)
De Ati attól hogy fenyegetőzők még nem jelenti azt hogy tényleg megteszem...

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212032)
megtette? akkor meríti ki, ha azt látod, hogy napok óta ész nélkül üti... Ha most küldök "Józsinak" egy zöldet, hogy helló nem bírom a bajszodat, és addig ütlek amíg nem törölsz, de egyetlen akciót nem indítok ellene, de ő jelenti, akkor repülök anarchba? :)

Minden további ragozás nélkül idézet az állásfoglalásból:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68527)
Ebbe a kategóriába tartoznak a törlésig való ütéssel fenyegetések, illetve minden erre utaló egyéb megnyilvánulás akár üzenetben, akár fórumon.

Ati 05-18-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by none (Post 212035)
de amúgy nincs olyan is leírva, hogy fenyegetőzni is tilos?

De, ez le van írva, lásd az előző idézetem. A telejs szöveg elérhető a regisztrációs szabályokból.

Debilke 05-18-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 212036)
Minek fenyegetni? Egyszeruen ra kell menni es kesz, errol szol a jatek

nem, a játék a stratégiáról szól, amibe belefér egy verbális csata is :)
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak :)

Ati 05-18-2009 21:16

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212049)

Nem tudom melyik játékról beszélünk, a Hódító szabályai világosan leírják, hogy nem fér bele.

Dus 05-18-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 212049)
pókerben sem mindig az nyer, akinek jó lapjai vannak :)

De pókerben nem kell megfenyegetni a másikat, hogy azt higyje, Neked vannak jobb lapjaid...

Itt is csak el kell hitetni, hogy esélye sincs ellened, amit nem törlésik ütéssel való fenyegetéssel kell :)

Például megoldható 2-3 mészár után, egy ilyen üzenettel:

"Kérsz még??"

vagy

"Én szívesen abbahagynám, de ha folytatod, én is"

Nem kell rögtön írni hogy addig ütlek amíg lélegzel :)

Debilke 05-18-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 212052)
De pókerben nem kell megfenyegetni a másikat, hogy azt hidje, Neked vannak jobb lapjaid...

a verbális csata nem egyenértékű a fenyegetéssel :)

All times are GMT +1. The time now is 04:09.