![]() |
Benny Benassi-Put your hands up!
|
A szomszéd kislány gagyogását :D
|
Anathema - A Dying Wish http://www.macuser.de/forum/images/smilies/musik008.gif
|
A tesóm idétlen zenéjét :(.Ha nem hallgathatja akkor jön géphez.Ha jön géphez nuku Hód.Inkább idétlen zene.Most már alszik de ha kikapcsolom a zenét felébred:mad:miért sújt engem ennyire a sors :(?
|
Kárpátia : Hősök
Ajánló - minden zeneszöveg olvasónak! (Tízezrek vesztek a csatamezőn A halott katonák immár felköltöztek a csillagok közé Ott álnnak most dicső őseik közt, Hunnia égi seregében És ha eljön a nap, mikor megmérettetik majd hit, és erény Visszatérnek újra, Isten lángoló kardjaként) Hol van hazám, hol szült az én anyám A föld miért a vérem ontanám Sújtson, tépjen vihar Légy jó, légy hű magyar Hol jég, hol tűz kíséri életem A harcmezőn lesz majd a végzetem Sújtson, tépjen vihar Légy jó, légy hű magyar (Esküszöm a magyar Szent Koronára, Hogy az ellenséggel soha legkisebb egyetértésbe nem bocsátkozom. Magamat a mindig hadi törvények szerint, Derék, harcoshoz illő módon viseltetetem, és így becsülettel élek és halok. Isten engem úgy segéljen!) Hol van hazám, hol szült az én anyám A föld miért a vérem ontanám Sújtson, tépjen vihar Légy jó, légy hű magyar Hol jég, hol tűz kíséri életem A harcmezőn lesz majd a végzetem Sújtson, tépjen vihar Légy jó, légy hű magyar Tetszik nem tetszik én ezt halgatom most. |
Saturnus - embraced by darkness
|
Israel Kamakawiwo'ole-Somewhere Over The Rainbow ;)
|
LGT - Pokolba már a szép szavakkal
Hiába hitték annyian, és hirdették boldogan, mit hoz a holnap Hiába szép, ha messze van messzebb egy életnél Hiába él, ki csak remél. Hiába szól ki mást igér Hiába hagzott fényesen Hiába szólt hogy "Győzelem", ha nem nyert senki sem. Hiába foglalták aranyba kőbe, Hiába fogadjuk égre és földre Hiába eskü és hiába szent beszéd :o:o:o |
Mandy- Put your hands up!
God has given us a spirit and power and love:) It's a musical day! The power of music:) A phisycal battle... Disco shit!!! |
Az eső dobolását az ablakon :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:05. |