![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Wolfi nekem átjött :D
|
Quote:
|
Quote:
Tsobi tedd oda lécci, hogy igazam legyen! |
Quote:
|
2012-03-31 06:01:02 Black Dragon (#3270) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13112 hektár földet.
GRatta!szep utes! gratta a Bunkerelfnek is a meneteleshez! Ugyesen csinaltatok!Nagyon varom a folytatast!:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen,lattam h feloszlott a Bunker nem klani folytatsra gondoltam hanem egyeni harcokra..nem lattam meg 1 millas orikat harcolni majd most talan lesz ra lehetoseg.. |
Quote:
|
Quote:
|
Gratula, sracok! :)
Ha mar a revansnak is van revansa, akkor remeljuk Toletek is lathatunk majd hasonlot! :) |
Quote:
|
gratula a szép utésekhez mindenkinek :)
szépen felsorakozott a dragon :) kiváncsian várom a folytatást :) ideje lenne már egy jo kis adokkapoknak ott fent :) remélem 2 aktiv klánt láthatunk harcolni es most nem a jóoreg nota fog szolni ujra, hogy kiderul az egyik brigádban már tul sok az ambiciohiányos beleunt emberke |
Grat dragon!
Szép kis adag heki. :) |
2012-04-01 04:00:57 Főnix (#4092) támadást indított Band of brothers (#4275) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1301 hektár földet.
Gratula! :) |
Quote:
Ja, amugy grat a Dragonnak, de miert nincs elmenybeszamolo? Foleg a masik klantol hogy miert nem csinalt semmit. |
Quote:
A legnagyobb para ott volt benne, hogy véletlenül se álljunk rá először a csak egy maradhat klánra (mert SZK-n az egyik tagnak elment egy kis egysége, így hamarabb be kellett venni, mert az embertöbblettel átugrottuk volna a célpontot), aztán amikor odaálltunk a 8+13-ra, akkor meg a fő para az eltávolodás volt, nehogy a hiénákra álljunk közben véletlenül. Persze a ráállással is voltak gondok, mivel bealudtam, 10perccel váltás előtt keltettek fel. Úgyhogy csúsztunk egy kört, mert a számolást senki se csinálta meg előtte, csak akkor kapkodott mindenki. :P Én meg zombi fejjel számoltam egyet, de aztán nem csináltam meg. Utólag nem bánom, mert pont kikerültünk volna a 2 körből. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azert ne felejtsuk el honnan jottunk ... |
Quote:
|
Quote:
|
Most mar tenyleg kivancsi vagyok, mi van a Dragonban, milyen atmoszfera lehet ott, hogy aki belep, automatan megno 3-mal az arca... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dragikam, dragam, tudod mennyire szeretlek, ugyhogy ezt most ne vegyed rossz neven, de akkor tavaly nyaron ez mi volt?:confused: Originally Posted by Remedy http://forum.hodito.hu/v6/buttons/viewpost.gif 2011-06-22 09:01:04 Olümposz (#3735) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, de a csatát elvesztette. Tudtommal nem adtunk ki leertekelt jegyeket a banyatavainknal valo udulesre. Ugyhogy ez mar reg nem jelentett semmit, aki mar nincs koztunk az ellenfel:) |
Quote:
No meg elotte Heine eleg sok utesunkbe belehienazott es ez amolyan figyelmeztetes gyanant szolgalt. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2012-04-11 13:00:50
O de megkenem a szad moree (#615655) elfoglalt 539 hektárt Apollo3 (#465661) országától. Gratula:D |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:2012-04-14 01:00:56
Ősi harcos rozsdás karddal (#574407) elfoglalt 257 hektárt Dagoba-rendszer (#287605) országától. Gratula:) Ezentul remeljuk mindig nagyobb lessz a mennyiseg:D |
Csak így tovább,gratula!
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |