![]() |
Helyezés: 228
Érték: 14831 Sziasztok 3-év tapasztalattal szövetségbe lépnék.A felálásom ijj/varázsló.VIP tag vagyok vagyis helytartóval rendelkezem.Ha neked is van ez még nagyobb előny lenne számunkra.Gyorsan fejlődök.Még csak 1 hónapja játszok ezzel az országgal de már a top 30%-ba vagyok. várom a jelentkezőket. Aki 1 hó alatt eljut a top30-ba,rossz játékos nem lehet :) |
Helyezés: 577
Érték: 9427 Élőhalott szövit alapítanék!!! Csak élőholtak jelentkezését várom!!!! "Letaroljuk a világot" jeligére!!! :D:D:D |
Helyezés: 219
Érték: 14899 keresek szövetségest, ember vagyok és harcos! 1 hete játszok és már a 200-adik helyen állok... kb 1000 fős csopiban :) Quote:
Itt van mégegy: Helyezés: 219 Érték: 14899 keresek szövetségest, ember vagyok és harcos! 1 hete játszok és már a 200-adik helyen állok... kb 1000 fős csopiban :) |
Sziasztok!
Szövetséget alapítnák 4tagú lenne.2hadis 1varis és én tolis.Ha varázsló vagy akkor legyen legalább 1-2k varid.Ha hadis akkor elit+íjász 1-1k.A főmenüd másolatát mellékeld ha levelet küldesz.Nem fogok vissza élni vele. Ha valakit érdekel írjon. Én mindig akartam 5-ös szinten egy 5 tagú szövit, de sose sikerült:D |
Quote:
|
Quote:
Nem azt értettem, h saját magán kívül keres még 4 tagot, ha erre gondoltál...:P |
Anarch:
"országokrol adok ki infot zöldbe ára 100 milió" Jájj... |
Ez jó volt:D:)
|
Quote:
|
Quote:
Lejjebb ment az ár... :D De sajnos a hirdetés hosszával az abban lévő hibák száma is növekedett. :( |
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |