Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

vityu 05-07-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by Khazad-Dum (Post 210740)
Azért ne ferdítsünk nem a következő körben volt az eltelt vagy fél nap is addig. De téynleg nem értettem, hogy miért vitted kitartóan a semmit is.

Annyira jó lenne, ha megtanulnád használni az idéz gombot... Mert ha Dusnak válaszoltál, abban nem volt benne, hogy a következő körben...

Dus 05-07-2009 22:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210755)
Annyira jó lenne, ha megtanulnád használni az idéz gombot... Mert ha Dusnak válaszoltál, abban nem volt benne, hogy a következő körben...

Én is gondolkodtam valami ilyesmin, csak aztán rájöttem, hogy tudom hogy nem Nekem írta (pontosan azért, mert az én postomban nem volt idővel kapcsolatos dolog...), szóval fölösleges :D:D:D

Pepa 05-08-2009 06:45

Dus, Vityu, Ti nem tudjátok kit ébresztettek fel a törpék Khazad-Dum sötétjében?? Ne bőszítsétek:eek::eek::eek:

Dus 05-08-2009 06:53

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 210783)
Dus, Vityu, Ti nem tudjátok kit ébresztettek fel a törpék Khazad-Dum sötétjében?? Ne bőszítsétek:eek::eek::eek:

Uhh, basszus tényleg :eek: :D

Akkor most dühöngök ezért, hogy ne legyen off :mad: :mad: :D

Khazad-Dum 05-08-2009 13:51

Az az ori csak evezz a farvízen. A-st várom, hogy ki legyen a top kör és fordulok vele le a B-ből.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

vityu 05-08-2009 15:43

Talán a Balrogot? :D

Dühöngök, hogy Ati is lássa!
Írtam a supportnak 4napja megint abban a dologban, és még mindig senki sem válaszolt, és megint jön a hétvége... Tényleges kár éri az országom, és többek között azért fizetek VIP-t, hogy az a feladat megoldott legyen, ha nem vagyok ott. 5napja saját magam csinálom, hogy VÉGRE MEGNÉZHESSÉTEK, mert ha átépülök, mint a múltkor, akkor megint csak azt kapom, hogy minden rendben megy.
Ati, mikor lehet számítani arra, hogy valaki kicsit is foglalkozik az üggyel? Csak mert eddig kb 80-100k fegyver tűnt el a semmibe, ami azért nem kis mennyiség... Nem azért termelek, hogy eltűnjön az egész!
De tényleg! Meddig tart megnézni? Fél óra? Gyanítom, hogy nincs több... Úgy érzem magam, mintha folyton hülyeségeket kérdeznék, és éppen ezért senki se foglalkozna a problémámmal... Ne legyen már így, Ati, tényleg nem sokat kérek....
(Csak, hogy tiszta legyen, Beszéltem már róla egy pár emberrel, és ötlete sincs senkinek, még Remynek sem, hogy mi lehet a baj...)

Remedy 05-08-2009 15:49

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210814)

Írtam a supportnak 4napja megint abban a dologban, és még mindig senki sem válaszolt, és megint jön a hétvége... Tényleges kár éri az országom, és többek között azért fizetek VIP-t, hogy az a feladat megoldott legyen, ha nem vagyok ott. 5napja saját magam csinálom, hogy VÉGRE MEGNÉZHESSÉTEK, mert ha átépülök, mint a múltkor, akkor megint csak azt kapom, hogy minden rendben megy.
Ati, mikor lehet számítani arra, hogy valaki kicsit is foglalkozik az üggyel? Csak mert eddig kb 80-100k fegyver tűnt el a semmibe, ami azért nem kis mennyiség... Nem azért termelek, hogy eltűnjön az egész!
De tényleg! Meddig tart megnézni? Fél óra? Gyanítom, hogy nincs több... Úgy érzem magam, mintha folyton hülyeségeket kérdeznék, és éppen ezért senki se foglalkozna a problémámmal... Ne legyen már így, Ati, tényleg nem sokat kérek....
(Csak, hogy tiszta legyen, Beszéltem már róla egy pár emberrel, és ötlete sincs senkinek, még Remynek sem, hogy mi lehet a baj...)

Egy par kerdes amugy eszembe jutott. Pontosan mi a hiba? Elkepzi a femet, es lesz belole fegyver, csak nem rakja be, es tulcsorog folyamatosan, vagy nem is kepez fegyvert se?
Ha kezzel veszel ki annyi fegyvert, berakja utana?

Ezzel nem jutunk el a megoldashoz, de talan pontosabb lehet a kep... :)

vityu 05-08-2009 16:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 210815)
Egy par kerdes amugy eszembe jutott. Pontosan mi a hiba? Elkepzi a femet, es lesz belole fegyver, csak nem rakja be, es tulcsorog folyamatosan, vagy nem is kepez fegyvert se?
Ha kezzel veszel ki annyi fegyvert, berakja utana?

Ezzel nem jutunk el a megoldashoz, de talan pontosabb lehet a kep... :)

Ezzel szerintem maradjunk meg a privátban, ott válaszolok rá! A-ban kapod a válaszokat!

vityu 05-08-2009 19:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 210814)

Úgy látszik, hogy Remyvel végül megoldottuk a problémát! Egy figyelmetlenség volt a részemről, mégpedig, hogy a fegyverképzéssel túlcsorgatom magam, ami után a seregképzés lekapja a fegyvert 80% alá, így nem rakja be. Erre nem gondoltam!
A pirospont Remynek jár, igaz neki nem lett volna a dolga hogy segítsen nekem. Tehát ő kettőt is kap!
Köszi Remy! Megyek neked egyel! :)

Andrew 05-13-2009 19:16

Bváháháháááá, miért van az, hogy az utóbbi 2-3 verzió óta a Firefox rendszeresen összeomlik? :mad::mad::mad:
De jól esett ez :p:D

All times are GMT +1. The time now is 15:48.