![]() |
Quote:
|
Kevés vagy , mint a trójai faló a Párizs-Dakar rally-n. :D:DÉn amikor először olvastam feküdtem a nevetéstől :D
|
Quote:
De ha már itt vagyok akkor Kevés vagy,mint atombomba ellen a drótkerítés. |
Quote:
Esélytelen, mint trójai faló az epsomi derby-n. |
Szereted ha simogatnak?
Szereted ha megérintenek? Ha fogdosnak? Ha felizgatnak? Szereted érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodon? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Szereted, amikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed? ......BKV...velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket |
Nem, tündérke! A kivánság az kivánság! Térdelj csak le elém!!
|
Egy férfi vezető szemével
Ma reggel, ahogy mentem az autópályán, balra nézek és látom, hogy elhúz mellettem egy vadiúj Cadillac, a megengedett sebesség másfélszeresével, benne egy nő a volán mellett éppen a szemhéját festegeti. Ezután pár pillanatig előre figyeltem, és amikor újra oldalra pillantottam, hirtelen észrevettem, hogy a nő mellettem félig már az én sávomban van, és még mindig a visszapillantó tükörbe bámulva szépítkezik.
Általában nem vagyok ijedős, de most frászt kaptam! Annyira, hogy a villanyborotvámat kiejtettem a kezemből, amitől kiesett a másik kezemből a fánk is. Úgy összezavarodtam, hogy a térdemet a kormánynak támasztva próbáltam a kocsit egyenesbe hozni, erre leejtettem a fülemhez szorított mobilomat is, egyenesen bele a térdeim közt lévő kávéspohárba. A kávém kiömlött, súlyos égési sérüléseket okozva, a nadrágom elázott, a telefonom tönkrement és megszakadt egy fontos telefonbeszélgetésem. Hülye női vezetők! |
Alkoholisták értelmező szótára:
- Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni.
- N'düzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. - Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom önt, kisasszony. - Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. - Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. - Jjjjjaaaa. - Meglehetősen fáradtnak érzem magam, talán jobb lenne ha valaki segítene hazamennem. - Pisaba. - Megígérem, hogy többé nem fogok ennyi alkoholt fogyasztani. - Amásziki. - Legyen szíves engem is kínáljon meg a cigarettájából! - Fiszk. - Főúr, kérem a számlámat, legyen szíves! |
Szmogriadó
- Rendőrség, betörtek a házunkba! Jöjjenek azonnal!
- Sajnálom, uram, páratlan rendszámú a rendőrautó. |
Orvos a pácienshez:
-Sajnálom uram, de most nem tudom pontosan megállapítani, mi a baja. Azt hiszem, az alkohol okozhatja a problémát. -Semmi baj doki, majd visszajövök ha már józan lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 14:46. |