![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. alulról nézed 2. elfogyott a piád Mind a kettő nagyon rossz dolog. :D:D:D |
Quote:
Vajon ki fog ide írni még ma este? Utalást elcsípni a legjobb érzés :D:D |
Nekem mondod? :D Felszedtem 82 millió gabonát 1 aranyért. :D
Mondjuk reggel Mikulás ajándék gyanánt kipakoltam 116 millió rúnát hasonlóan alacsony árért. :) De azt ajándéknak szántam a játékosoknak, és nem utalásnak. :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2007-12-06 14:23:47 A piacon eladtál 18.000.000 rúnát 50 arany áron, ez összesen 900.000.000 arany bevételt jelent.
2007-12-06 14:23:20 A piacon eladtál 32.000.000 rúnát 50 arany áron, ez összesen 1.600.000.000 arany bevételt jelent. 2007-12-06 10:25:25 A piacon eladtál 22.858.303 rúnát 66 arany áron, ez összesen 1.508.647.998 arany bevételt jelent. 2007-12-06 10:25:05 A piacon eladtál 43.808.363 rúnát 66 arany áron, ez összesen 2.891.351.958 arany bevételt jelent. Már elkelt. :) |
Quote:
Quote:
|
egyikőtök anarchról beszél, másik meg nem igazán :)
|
Nem. Mindketten utalásról beszélünk. :) Az itt is ott is ugyanaz. És jó, ha elcsíped. :D:D:D:D
Egyébként igaz. Én anarchista vagyok, és normálban nem nagyon vagyok jelen. Csak pár szinten. 5 4 3 2 szinteken. :D A-hoz én még béna vagyok. :) |
Quote:
|
A 20-30 ... 70-80 milliárdokhoz képest amiket néha csorgok/bukok nem számottevő mennyiség. Ilyen kevés pénz nem is csorgás. :D Egyébként, mint ajándék, nem számított nekem a pénz. :) Csak hgoy valakinek örömet szerezzek vele. :) Mert nekem tényleg nem volt rá szükségem, ahogy arra a 4 milliárdra sem nagyon. De tény, abban a csopiban a rúna 800-900 aranyat ér. Tehát aki felvette, szép hasznot tud kihozni belőle. :)
|
Éppenséggel nem dühöngök, de a román 5V-ben találtam egy országot aminek ugyanaz a neve mint az én (Hódítóban játszó) országomnak. Tudtam hogy le kellett volna védetnem a nevemet...
(Vagy csak a születőben levő rajongói klubomról lenne szó? :cool:) |
Minden bizonnyal arról van szó. :D
|
:mad::mad::mad:
most aztán ideges vok :mad: gondoltam karácsonyra építek egy jakuzis hálószobát,(házbővítés) nagy panorámás üvegfallal a kerti tómra. minden frankón ment, amíg nem lettem f..sz :D jött 2 ukrán gyerek, hogy nagyon kéne nekik munka. kitapétázták a szobát láttam hogy nem frankó a dolog nem értenek hozzá , elzavartam őket. jött a magyar szakember aki kijavította a hibákat, bár tudtuk hogy az egészet vissza kéne rángatni. a héten készen lett a szoba, minden szuperul néz ki, csak festeni kell... az erdélyi szakember szerint is lekéne rángatni a tapétát, de ő egymásra ragasztaná vissza ráfedéssel :eek: :D:D közben a magyar szakember, aki tényleg jól dolgozna eltűnt a kocsmában, és heteken át nem érem el, szóval maradt a festhető akrillal való javítás stb... most tartok az utolsó lépésnél, lambériázás a jakuzi burkolása stb minden után, és elválik persze a tapéta a faltól, a festéskor... nah most én rángatom le, és jól be is baszok :D:D:D és kell valaki aki hétfőn felrakja, mert már unom a lakásbővítést, persze a magyarszakemberek a kocsmában vannak, nehéz jó munka erőt találni, a probléma ott van, hogy rohadt lusta vagyok magam megcsinálni :mad::mad::mad: |
Fújd le a falat akril lakkal, azt szórd meg fürészporral ami beleragad, majd fújd le az egsézet újr akrill lakkal.
vízálló és ütésálló falfelület, roppant mutatós, és megtartja a színét. :)) |
Quote:
|
Ati nem láttál még fűrészporos tapétát?:)
|
Őő... keríthetek képet. Pedig ütős lett. Színtelen akril lakkal lett lefújva a haverom szobája, és utána meg matt fehérrel. Teljesen jó, és ha bulikon ráfröccsne a pia, egyszerűen lefolyik rajta. :D Nincs az, hyog "BASSZUS HOGY VAKAROM LE A VÖRÖSBORT A FRISSEN MESZELT FALRÓL:(" :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Akril szendvics.
WÁÁÁÁÁ HÁHÁHÁHÁHHÁÁHHÁÁH! Ez jó! :D (Az értelmi szerzője az eljárásnak nem én voltam, én már csak a kész végeredmény előnyeit élvezhettem. :D) Mondjuk annyi, hogy amíg felfújod, addig online szellőztetés mellett is gázálarc kell, meg búvárszemüveg... :D De megoldható. :) |
Quote:
Anno nagyüzembe nyomtattam színesben... :D gyönyörű vajszínű bőrgarnitúra, és vajszínű vastag plüss padlószőnyeg variálva, halvány rosa színű tapéta :) akkor is nagy barom voltam , lusta voltam kimenni a szobából, és az egyik alkalommal amikor a patront töltöttem a kezemben eldurrant a piros festék, szanaszét fröccsent a falra, szőnyegre, bőrre mindenre ... amíg őrjöngtem az asszony egész éjjel próbálta levakarni :cool: |
Quote:
Lézer kell, nem tintasugaras, akkor nincs ilyen gond. :) Csak melegvízzel ne próbálkozz, mert ott a vég... :D |
Quote:
Pasi örjöng, te meg puceválhatsz :) |
Tudod mit javasolok neked?
kend le fehérre az egész szobát a francba, majd vegyél egy projektort, és egy laptopról vetíts képeket (akár egyszínü képet) a falakra... 0 kockázat, és akár naponta többször kicserélheted a "tapétádat" :D:D:D |
van ilyen.... :DNekem egyszer meg a régi nyomtatónk beszart, de vettünk egy ugyanolyan nyomtatót, és elraktuk a régit, hogyha vmi alkatrész kell stb...
Fent állt a szekrényem tetjén.Egyszer takarítottam mondom leveszem már.Levettem, de elejtettem.Szépen flveszem visszarakom.Este megyek be a szobámba látom vmi fekete csorog a szekrényen.Eltört a patron, De nm foly gyorsan, ezért csak estére láttam meg. :mad::mad: |
Quote:
(nagy előnye a hódítónak, takarítás közben nem unatkozom !! ) a negyede már lenn is van a tapétának !! :mad: |
Atomjó. Új design. :D
Mindig is ki akartam próbálni kifesteni a garázsom úgy, hogy csak rálöttyintem a festéket, ahol egy hatalmas paca lesz, majd a maradék lefolyik a falon... :D:D:D |
Quote:
http://www.thinkgeek.com/images/prod.../laserstar.jpg Akit érdekel, itt megveheti, de sajnos csak USÁba szállítanak a konnektor miatt: http://www.thinkgeek.com/homeoffice/lights/8ed4/ |
Mit próbálsz nekünk elsózni, mi? :D:D:D:D Aztapiramisjátékosmindenségit.... :D
|
Quote:
nekem van az usából átalakítóm eu-s szabványra :p simán csaphatnának a készülék mellé :D jó pénzért |
Na most én is dühöngök...
Nem tudom mit képzel magáról az aki egy zsákutcának Lállja úgy az útját hogy se ki se be... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah 5 csíkot fel is ragasztottam a tapétából
:p hibátlan lett. mindent magának kell csinálni az embernek :D Monró meg közben oda ért a buliba, de egésznap néztem ahogy dolgoznak a szobámban, bele fáradtam nincs kedvem menni , pedig megtisztel hogy felhívott hogy menjünk :) |
Quote:
(akarom mondani: :mad::mad:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:47. |