Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Csokibácsi 08-04-2010 06:07

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 259493)
Miaz a catch up opció?

Az AI után utánanéztem, és mesterséges intelligencia :)

http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

A catch up elvileg nem engedi elszakadni az ellenfeleket tőled, illetve nem engedné, hogy nagyon leszakadj tőlük (ez mint ha kevésbé működne jól).
Állításuk szerint így próbálták meg izgalmasabbá tenni a versenyt. Ezért van az, hogy akár egy fakocka is képes a nyakadban loholni, majd egy icipici hibádat kihasználva hirtelen 3 kört ver rád egy nem körversenyen.
Normális AI-t kellett volna írni inkább, ez így verébfing.

Pepa 08-08-2010 09:42

http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=69231

Kis karakter fejlesztgetős játék elég vicces grafikával és egyszerű gondolatmenettel.

J.Ati 08-08-2010 10:46

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 259877)
http://s1.sfgame.hu/index.php?rec=69231

Kis karakter fejlesztgetős játék elég vicces grafikával és egyszerű gondolatmenettel.

Úgy látom Pali papa neked is elküldte. :)

Ati 08-19-2010 19:14

http://www.mousebreaker.com/games/beingone/playgame

Aranyos 4 részes kalandjáték. Egy órácskát megér. :)

J.Ati 09-05-2010 11:49

http://index.hu/tech/2010/07/26/jate...ube_portaljan/

A balra mutató kurzornyilat kell hosszan nyomva tartani, és máris megjelenik a kígyó.

Olasz 09-05-2010 19:43

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 262758)
http://index.hu/tech/2010/07/26/jate...ube_portaljan/

A balra mutató kurzornyilat kell hosszan nyomva tartani, és máris megjelenik a kígyó.

Nekem nem jelent meg semmi!:(

Dus 09-05-2010 19:47

Minden oké, értem, de:

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 262758)
A balra mutató kurzornyilat

Az meg mi?? :D
Egyáltalán, mi a a "kurzornyíl"... és még balra is mutat?! :cool:

Redback 09-05-2010 19:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 262822)
Minden oké, értem, de:

a billentyűzeten lévő nyilak közül a bal oldalra mutató :D:D

Remedy 09-05-2010 19:52

Quote:

Minden oké, értem, de:

A billentyuzeteden van negy nyil, ebbol kell a balrat nyomni. :)

J.Ati 09-05-2010 19:53

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 262820)
Nekem nem jelent meg semmi!:(

Akkor rosszul csináltad :)

http://www.youtube.com/watch?v=068FDrOncgA

Itt ez a videó, tekerj a végére, és nyomd a balra nyilat, akkor fogod látni a videóban a kukacos játékot :)

Burning 09-05-2010 19:53

Quote:

Minden oké, értem, de:

a billenytűzeten található 4 nyilacska közül a balramutató lesz az:D;)
egyébként tényleg működik, próbáljátok meg:)

Xeper 09-05-2010 22:38

Nem elég ha nyomod a nyilat, mellette a videónak kell aktívnak lennie. Tehát ha nem menne, akkor kattints bele a filmbe, és utána nyomd a nyilat, 2mp után előjön a kígyó.

J.Ati 09-05-2010 22:43

Csak ne folyamatosan legyen nyomva a balra, mert akkor nekimegy a "falnak" :p:D

Tehát amint ott a kígyó mehet a játék, és lehet növeszteni.

J.Ati 09-05-2010 22:50

Itt a kukac :)
Mindjárt csinálok nagyobbat

http://a.imageshack.us/img688/2740/kukac.jpg

Dus 09-06-2010 06:22

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 262823)
a billentyűzeten lévő nyilak közül a bal oldalra mutató :D:D

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 262824)
A billentyuzeteden van negy nyil, ebbol kell a balrat nyomni. :)

Váó... nálam a kurzor szó az egérrel van összefüggésben, ezért nem értettem. :D Bár tény, hogy azzal is lehet mozgatni... minden nap tanul valamit az ember. :)

[HTPA]GeeForce 09-06-2010 21:20

Day of Defeat Source.
Starcraft 2 Collectors Edition.

Most ez a kettő megy nagyon.

Redback 12-02-2010 22:51

Warhammer 40000: Dawn of War. Régi játék igaz, de a játékélmény számomra hihetetlenül elvarázsoló. Egyre nehezedő küldetések, megtanulod használni az egyes épületeket, egységeket. Az küldetések eleinte könnyűek, majd fokozatosan nehezednek. A 9. küldetésnél járok, ezzel már igen meggyűlt a bajom. Kisebb bugok vannak benne, de nem vészesek.

Rotcsa 12-10-2010 11:55

Most a Lock-On Modern Air Combatot tolom..
nagyon tetszik, csak ki kell tapasztalni mi hogy működik és az nem egyszerű.
Még alig ismerem a fedélzeti rendszert, bár már célt követni, befogni, fegyvert választani,ilyeket tudok. :D

szamóka 02-18-2011 02:10

Új GemCraft! A TD-király visszatért.

Remedy 02-18-2011 15:18

Ezt most talaltam, egesz tetszetos :)

Dew 02-18-2011 23:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280388)
Ezt most talaltam, egesz tetszetos :)

ez kell!! baromi jól néz ki!

amúgy attól félek, hogy ezek a kombók jó nehezen lesznek blokkolhatóak... ha egyszer elkapott, akkor Neked annyi... :(

Sajnos ahogy látom csak PS3, és Xbox verziót terveznek, Április második felében jön!

amúgy nincs meg valakinek a trilogy? nekem működőképesen csak a 4 van meg... :p

Remedy 02-18-2011 23:44

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280483)
ez kell!! baromi jól néz ki!

Sajnos ahogy látom csak PS3, és Xbox verziót terveznek, Április második felében jön!

Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio.. Pedig a mk1 az egyik elso es azota is nagy kedvenc jatekom volt...

A 4 meg nem tul jo, nekem az 1 es a volt 3 a kedvencem.

szamóka 02-19-2011 00:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280484)
Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio..

Már régóta nem a PC jelenti az elsődleges piacot, hanem a konzolok. A kiadók egyre inkább a "PC=warez" szemléletben gondolkodnak.

Dew 02-19-2011 13:54

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280484)
Azt en sem ertem, miert nem lesz belole pc verzio.. Pedig a mk1 az egyik elso es azota is nagy kedvenc jatekom volt...

A 4 meg nem tul jo, nekem az 1 es a volt 3 a kedvencem.

én is nagyon szerettem a hármat, de sajnos nem sikerült megszerezni egy működő (és vírusmentes) verziót... esetleg nincs meg?

Hex 02-19-2011 13:55

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 280486)
Már régóta nem a PC jelenti az elsődleges piacot, hanem a konzolok. A kiadók egyre inkább a "PC=warez" szemléletben gondolkodnak.

ugyan úgy a konzolos játékok is megjelennek a p2p-én :)

Dus 02-19-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 280344)
Új GemCraft! A TD-király visszatért.

Eljutottam a kipróbálásáig... hát huhh. Király dolgokat raktak bele, ajánlom mindenkinek. :)

Kutyuleee 02-19-2011 14:03

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280483)

A trilogy megvolt nekem eredeti (orosz piaci:D:D:D) verzióban, csak amióta nem win98-am van nem müxött. úgyhogy vhol nagyon mélyen eltünt:( azóta én se találok müködő képes verziót pedig kereste...:S

Remedy 02-19-2011 14:04

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280529)
én is nagyon szerettem a hármat, de sajnos nem sikerült megszerezni egy működő (és vírusmentes) verziót... esetleg nincs meg?

Nincs, meg nem is tudom futna-e, vagy vmi dosos csodaprogram kellene hozza... :)

(Meg a hires akadasmentes billentyuzet :DDD)

Remedy 02-19-2011 14:07

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 280532)
Eljutottam a kipróbálásáig... hát huhh. Király dolgokat raktak bele, ajánlom mindenkinek. :)

En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi) :)

Szal nekem nem jott be egyaltalan. :)

Dus 02-19-2011 14:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280536)
En is kiprobaltam de nem tunt tul meggyozonek. Pakolom a gemeket, meg a skillpontokat, neha a shrineokba, csapdakat nem is nagyon hasznaltam, amplifiert se, aztan mar 10-es szinten voltam kulonbozo megeroltetes es taktika nelkul. Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek. (Persze a vegen biztos bonyolodik, pedig mar az osszes nehezitest is raraktam a palyakra miat engedett, de ugy sem volt tul nehez...) (egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vmi) :)

Gondolom az eleje könnyebb. Én is elég gyorsan haladok, és ahogy nézem, marha sok pálya van. Tuti lesz ez nehezebb is. :)

Hozzátenném, a régebbi verziók is nagyon könnyűek voltak az elején.

szamóka 02-19-2011 15:43

Quote:

egyedul akkor nem sikerult egyedul amikor beallitottam hogy minden hullam ilyen kis gyors lenyekbol alljon, de tuti arra is van vmi taktika, tobb elso szintu torony vagy vm :)

Plusz még néhány csapda kék gemmel. (Minden pályán elérhető az összes típusú kavics, pl ha a kék nem alap, 500 mana és már használhatod is.)

Remedy 02-19-2011 16:08

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 280544)
Plusz még néhány csapda kék gemmel. (Minden pályán elérhető az összes típusú kavics, pl ha a kék nem alap, 500 mana és már használhatod is.)

Gondolom a slowra gondolsz. (Vagy csak az az egy kek? :D)

Csokibácsi 02-19-2011 16:11

Quote:

Ahol nincs tower jo helyre kell lerakni, par wallt lezaraskent, es csok, ennyi az egesz jatek.

Mert csak tinglitanglizol :)
Dobálj köveket (gem bomb) a bal oldali fülekre ... ami mutatja, hogy milyen dögök jönnek majd az egyes hullámokban.
Különösen ajánlott giant hullámra 4-5db, minimum grade 6-os követ rádobni ;)

Csapdákba pedig sötétkék+narancssárga dual gemeket érdemes rakni, lassít és manát lop.

Remedy 02-19-2011 16:18

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 280548)
Mert csak tinglitanglizol :)
Dobálj köveket (gem bomb) a bal oldali fülekre ... ami mutatja, hogy milyen dögök jönnek majd az egyes hullámokban.
Különösen ajánlott giant hullámra 4-5db, minimum grade 6-os követ rádobni ;)

Csapdákba pedig sötétkék+narancssárga dual gemeket érdemes rakni, lassít és manát lop.

Dobtam mar, tudom, hogy ugy erosodnek. De maga a jatek nem tetszik, nem csak az a baj, hogy konnyu, inkabb egyszeru. Azt mondjuk nemtom honnan lehet latni melyik hullamban milyen lenyek vannak. Grade6os kovig meg nem jutottam el, csak 5-ig, azt is vmi olyan palyan ahol vegtelen lenyek jottek, mert vmi toronyba kellett beleloni 10k-t. :)

Csokibácsi 02-19-2011 16:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280549)
Dobtam mar, tudom, hogy ugy erosodnek. De maga a jatek nem tetszik, nem csak az a baj, hogy konnyu, inkabb egyszeru. Azt mondjuk nemtom honnan lehet latni melyik hullamban milyen lenyek vannak. Grade6os kovig meg nem jutottam el, csak 5-ig, azt is vmi olyan palyan ahol vegtelen lenyek jottek, mert vmi toronyba kellett beleloni 10k-t. :)

A füleken látod, hogy adott hullámhoz milyen lények tartoznak.
Egyébként úgy emlékszem, az előző verzióban számított a kövek / lények színe is, sebzés szempontjából.

Dew 02-19-2011 18:41

remélem tud valaki segíteni... az A12-es pályán van az a kunyhó... az elején ugye leírja, hogy mi az, stb, de véletlen továbbnyomtam, és nem tudok rájönni mi lehet a funkciója...

Remedy 02-19-2011 18:44

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 280769)
remélem tud valaki segíteni... az A12-es pályán van az a kunyhó... az elején ugye leírja, hogy mi az, stb, de véletlen továbbnyomtam, és nem tudok rájönni mi lehet a funkciója...

Szerintem semmi, csak torteneti elem. :)

Csokibácsi 02-27-2011 20:04

Régi, de még mindig jó ...
Akinator

Remedy 03-17-2011 18:39

Ha mar volt gemcraft, ezt vki elmagyarazza? :D

http://noob.hu/2011/03/17/gemcraft.JPG

szamóka 03-17-2011 20:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 283714)
Ha mar volt gemcraft, ezt vki elmagyarazza? :D

Mivel kissé szűkszavú voltál, gondolom a 131% a gond. Ez annyit jelent, hogy ha jön egy szörny, amelyiknek van 30% sokkimmunitása, azt még tutira megfogja a csapda, de egy 33% immunitásút már csak 98% eséllyel.

All times are GMT +1. The time now is 04:48.