![]() |
Kiírtam a hétvégi párbajt is: vasárnap 22 órára, szintén olyan időpontra, ami mindhárom igénynek megfelel.
|
MA 22 órától párbaj!
|
22-től párbaj!
|
Fél óra se a kezdésig! Gyertek, és sok sikert!
|
2011-08-03 23:00:07 D (#1000003) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2011-08-03 22:36:05 D (#1000003) megtámadta B (#1000001) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2011-08-03 22:24:05 D (#1000003) megtámadta A (#1000000) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2011-08-03 22:12:05 D (#1000003) megtámadta B (#1000001) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. A = JOJOϖ (#333888) B = Pool (#160521) C = Horland (#1) D = Merengő (#424242) |
Gratulálok a többieknek :)
Sajnos ez nem az én párbajom volt, pár szerencsétlen körülmény miatt.. egyedül én voltam hadis a 2 ellenfelem pont tolisra és varisra volt épülve.. na és persze a védelem.. Bár azt nem értettem a párbaj alatt, hogy egymást miért nem piszkálják.. (hírnévpontból láttam) úgy néz ki "A" másodiknak jött nem elsőnek :) "A" be sem épített a végére, pedig lopott tőlem kb 2-2-2k nyerset.. A Végén "B" volt elöl aki nyert is, én voltam a 3. és "A" jojo ott volt alatta 300 pontra mert még nem épült be teljesen kb ugyan annyi varink lehetett jojoval, de pool félt, hogy 3. helyről beelőzök ezért inkább engem rengetett le.. (gondolom én) ezért inkább a 3. helyezettet rengette és nem a másodikat akihez szintúgy befért volna varival.. Gratula srácok élményekben gazdag játék volt. |
Quote:
- Inkább azt ártózom, akinél van támadóegység (+ rámjön kétszer is), mint azt, akinél nincs és le tudtam "népelni"... |
Quote:
de hülye azért nem vagyok.. |
Quote:
Óra 12kor nálam kezdted a pattanást, szóval nem értem, miért kellett volna rajtad kívül másra akár csak rá is néznem. Meg sem próbáltam A-t (Jojo) még csak gömbölni sem, csak D-re (Rád) koncentráltam, főleg a 2. sikertelen támadásod után... Elhiszem, hogy hangzatos kijelentésed: Quote:
Vagy igyál valami édeset...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
így egybe azért szépen mutat, egyik szavad üti a másikat.. |
Quote:
Quote:
Tedd ezt is hozzá és próbálj megnyugodni, már vége a párbajnak, majd lesz újabb, vasárnap 22-kor...:) Jó éjt! |
Quote:
itt támadtam először jojot itt láthattad a teljest... akkor majdnem a fele párbajig csak 1 orira koncentráltál, mert hátha a másik is csak védelemre varikra meg tolikra épít? szerinted ezt valaki elhiszi rajtad kívül? :) és mióta vagy ilyen jóhiszemű, hogy megtudnád gömbölni de mégsem mert úgysem tudta beverni Merengő, ezért úgyis csak védekezik... |
nem így "ismertelek" meg a párbajok során. tisztán is le tudtál volna győzni, ebben biztos vagyok.
Jó éjt. |
Quote:
Még valami kérdés, sirám? Nem rokonod neked Naz? :) |
Quote:
|
Quote:
Aki 30 tolival, 179 varival, -1100-as néppel van a végére, az mégis mit várt? Innentől kezdve írhatsz bármit, nem reagálok rá, mert nem fogom látni az írásaid... |
Hali.
hát ,szerintem ti többet láttatok ebböl a párbajbol mint én,,D Merengö,,ez elején tudtam rolad gömbit meg 3 rengetni rajtad,,ennyi érdembeli dolgot tuttam tenni b ellen,, hogy miért b ellen,,? mert D nek -3 pontja lett..ebböl 2 dolog következik,D nem tudom ártozni gönbözni,B valoszinü igen,,ennyi volt. mire fölszivták varijaim magukat akkor már ez sem ment. utána küzdöttem végig intézövel hogy valahogy fogjam iszanyatos sereged,D mikor láttam ijjakat azért bántam nem toltam pár támadot is,D no de mindeggy,,tény hogy grati hozzá hogy csak te voltál támado,,de én eleve ugy készültem hogy valoszinüleg csak pool lesz,és szokása kitámadni katikkal elején ezért én már elejétöl vedekezésre gondoltam. de azért inkább veszteni kéne megtanulni,mint egyböl másokat rágalmazni. mivel ugye mindenki magábol indul ki. |
inkább nem reagálok semmit, mert értelmetlen. Nyertetek, megint grat hozzzá ügyesen csináltátok legközelebb én nyerek. akit meggyőztetek meg, akit nem, azt nem. Mindenki döntse el magának.
|
Quote:
Lehet, ott sem volt? :eek: |
igen,,D ércsétek rá,D
|
igen? cseréljétek meg,ércsétek rá,:p
bocs duplán ment,,mobil net,, |
Quote:
|
nem azt én raktam,:mad:
csak elküldtem nem volt sehol,azt utána leirtam még egyszer azt már 2 volt ott,:rolleyes: |
1 Attachment(s)
Tegnapi párbaj eredményei itt: http://hodito.hu/parbaj/1375.html
Összesítés mellékelve. Nagy harc folyik ott a top3-ba jutásért, folyamatosan cserélődnek az emberek. :) |
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
És ne felejtsétek, hogy a hétvégi forduló már ki is van írva vasárnap 22 órai kezdéssel.
|
Most miért kell ez állandóan srácok?!
Csodálkoztok, h kevés a résztvevő, mikor minden párbaj után, ahol több, mint 2 ember van és nincs köztük mnt, csak a sárdobálás megy oldalakon át.... Az előző fordulót főleg időhiány miatt hanyagoltam, de átgondolom, h ha lesz is időm megéri e rááldozni erre...:( Játék, s úgy kellene hozzáállni is... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Holnap este 22 órától párbaj!
|
Quote:
Néha túlságosan is életszerű ez a játék, nem így kéne lennie. |
MA este 22 órától párbaj!
|
MA este 22 órától párbaj!
|
25 perc a párbajig!
|
Negyed óra a párbajig! Jó játékot!
|
Gratula a két ellenfelemnek nagyon jó játék volt részemről :) jojo a végére pont akkora sereget állított ki amivel be tudott volna ütni ( mégha ő nem is tudott gömbölni a párbaj alatt de látszik, hogy profin kikövetkeztette.. :) ) de sejtettem, hogy erre készül ezért betettem még a végére 200 védőt. pool a végén szépen lerengetett bár gondolom jojot akarta mivel magasan ő volt a második és csak neki volt 3unk közül támadó egysége bent (előző párbajnál ezért rengetett elvileg engem hiába voltam utolsó volt 200 támadóm..) de gondolom bentmaradhatott az én sorszámom.. bár ha ez a rengés nincs akkor lehet be tudom előzni jojot.. nagyon jó játék volt :) kár hogy A és C nem támadták egymást semmilyen téren, úgy izgibb lett volna a játék de így is jó volt.
3 körönte kaptam a 12 kör vihart ez nem volt túl előnyös :) az elején elbuktam 100 tolvajt azzal nagy hátrányba kerültem.. :S jojo végig passzívan játszott amikor megláttam mennyi védelmet tartott bántam, hogy nem tartottam meg a támadókat az elejéről és, hogy az első tmadásom nem felé intéztem :) mindenesetre jó játék volt nagyon sokat tanultam. örülök, hogy végre 3an játszunk egy párbajon |
All times are GMT +1. The time now is 08:11. |