![]() |
Quote:
Másik hatalmas előny: a hadi dolgokra fel lehet készülni, hiszen tudod, mikor fog csapódni, míg a tolvajkodás azonnali. Szerintem ezért nem lehet ezeket így összehasonlítani. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Annak meg végképp nincs értelme, hogy csak úgy hülyeségből gyilkolássza a katikat. Különben is, ez a topik arról szól, hogy adjuk vissza a félelfet... Szóval legyen a szövidbe egy félelf, aki vissza tud ütni. Ennyi. |
Nem lehetne, hogy az én beírásaimra csak olyanok válaszoljanak, akik értik is, amit írok? :D
|
Quote:
|
Quote:
Engem az egész módosításban nem az zavar, hogy erősebb lett a feles, hanem hogy nem az eredeti felvetés irányába mozdult el(nem lesz jelen a felsőbb csoportokban, csak elvétve), hanem egy igazi gonosz genyózógép lett belőle, ami értő kezekben halomra tudja szivatni még a közepes tudású játékosokat is. |
Quote:
félelf felméri... mire jön a sereg? mészár? mindent ki kv előtt 5 seccel. csapódik - elhullás nulla - bevásárol, pénzt ugye nem kellett eltegye. voila. |
Quote:
|
Quote:
Ez egy stratégia játék, nekem nagyon bejön. Azzal, hogy bekerül a seregek felmérésének lehetősége, több lesz a lehetőség, nem kevesebb, ez szintén tetszik. De ezt úgy mondod, mintha ez a lehetőség csak "másoknak" lenne hozzáférhető és ti pedig mekkora hátrányban lesztek "másokhoz" képest. Különben sem csak mészár és fosztogatás létezik. Már egy ideje be lettek jelentve a változások és a határidők, hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni. |
Engem az zavar, hogy nem érted amit írok, és így válaszolsz rá, azaz konkrétan nem is a beírásomra. A személyeskedős dolog pedig nem nekem szólt, lévén semmi személyeskedésem nem volt Ati beírása előtt. Részemről most tiltottalak le a saját nyugalmam érdekében. :D
PS:kevés nagyobb botorságot írhatnál ide, mint hogy én félek egy kezdőtől.. És még én járatom le magam... |
Quote:
|
Ati egy kérdés: a sereg szándék felmérését 0% készültségig tudja használni?
|
Quote:
|
Quote:
Mészár szintén kijátszható, a fentebbi példa szerint.... ez a seregfelmérés önmagában egy akkora adu ász a felesnek, ami rengeteg előnyt ad neki és a szövijének. |
Sziasztok!
Mi történik olyankor, ha 3%-os a félelf készültsége, és lebukik? Mínuszba megy, vagy csak "simán" nullára? |
Quote:
|
Támadó seregek szándékának felmérése A félelf egy csak általa használható tolvajakcióval is rendelkezik. Ennek segítségével megtudhatja, hogy a célpont ország milyen szándékkaá küldött támadó seregeket ellene, vagy szövetségesei ellen
|
Quote:
|
"Természetadta adottságuk van a föld alatt lapuló kincsek megtalálásához. A tudományokhoz nem fűlik igazán a foguk."
Ez már nem igaz, a bányatalálási bónusz törölve lett. Finomhangolásra javaslat, ezt a két pontot ki lehetne venni, még végigolvasni is hosszú az előnyöket:) az információszerző varázslatok 10%-kal kevesebb rúnát igényelnek, a tolvajlási tudománytekercsek írása 50%-kal olcsóbb. |
Quote:
|
Az új félelf pénzlopási képessége brutális lett. Ezt szerintem mindenki megerősíti, aki mostanában próbálgatja.
|
Quote:
2000 hekin 54 (2,7%) bankkal, ami védi a lóvé 95%-át, 15%-ot lop, ami mondjuk 2 milliárdból így is 300milla! Persze ez csak saccolás, egyebek mellett a pontkülönbségtől is függ. Tényleg brutális lett főleg a korábbi 0 aranyhoz képest... |
brutális, de nekem nagyon tetszik :) egy újrakezdőt már biztosan hozott a változtatás :)
|
Quote:
|
Nahát nahát!
A sok ork harcosból hirtelen félelf tolvaj lett! :) Legalább szinesedett a játék! :) |
Quote:
|
400kor alatt 20yard.. Tetszik :)
|
Quote:
|
Quote:
|
A félelf szerintem túl lett erősítve,mivel nem nem tudok itt lenni 24 órát ért pár kellemetlen meglepetés. A békésebb orik szívnak megint,eddig csak a földet vitték tőlem a hadisok,most már a tolik meg pénzért járnak,egymást még véletlenül sem bántják mert az túl rizikós,pár szabissal megint több lessz,szerény véleményem szerint,de majd a profik megmondják a tutit.
|
Quote:
|
Persze 100 bank talán elég is,akkor már csak a tekit és a rúnát lopják nullára mire benézek,aztán jön a hadisuk ez már nem játék csak kínlódás számomra,olyanok véleményét várom akik kevesebbet vannak gép előtt és mégis szeretnének játszani evvel a játékkal,és most lehet leszólni hogy minek játszok ha nem érek rá,mert szeretem de most kevesebb az időm rá azért a rinya mert így meg értelmetlen.:rolleyes:
|
Quote:
Az, hogy 0%-ig lophat, nem erősítés ilyen szempontból, hiszen egy 24 órás időszak alatt pontosan ugyanannyiszor tud ezekből lopni most, mint a változtatása előtt. Sőt, bár ellentmondásosnak tűnhet elsőre, de így 24 óra alatt kevesebb rúnát tud ellopni, mint ezelőtt -- hacsak most is két részre nem bontja a lopást, ahogy eddig. |
Az hogy nem lett erősítve,de nem is volt félelf az A-csopiba eddig most azt is meg kell szoknunk és alkalmazkodni kell hozzájuk is lehet nagyon el kényelmesedtem:D
|
Ja és szerintem a piac most lessz igazán raktár:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Föld: 23.011 hektár Katona: 0 Népesség: 205.116 Védõ: 0 Foglalkoztatottság: 88% Támadó: 0 Pénz: 280.675.728 Íjász: 8.402 Étel: 176.000 bála Lovas: 0 Rúna: 26.110.308 rúna Elit: 100.000 Morál: 81 % Varázsló: 100.000 Katonai morál: 98 % Tolvaj: 9.693 Szövetség: --- Faj: Fél-elf Személyiség: Harcos Hírnév: 2.796 Érték: 950.758 Helyezés: 1 / 333 nem éppen mai, de bizonyíték :D |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:38. |