![]() |
2007-02-12 12:01:00 Tizedes és a többiek! (#2692) támadást indított A megkerült cirkáló (#2856) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 545 hektár földet.
eddig... de további jó szelet nekik:) ezek után: 2007-02-14 01:01:17 A megkerült cirkáló (#2856) feloszlott |
Quote:
|
2007-02-14 11:01:03 Tizedes és a többiek! (#2692) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1438 hektár földet.
|
Grat nekik:)
|
2007-02-14 17:01:03 Gyáva Partizán (#2576) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1253 hektár földet.
És egyúttal, szegény Földfoglalók... |
Quote:
Gratula :DD |
Lusta vagyok, tudom.. csak nem volt kedvem mindenkinek egyesével írkálni, nézzétek el nekem :rolleyes:
Először is köszönet mindenkinek, akivel háborúzhattam A-ban, akár egyéniben akár klánban. Aki azt mondja, hogy a legfelső csoport halott, az jó lenne ha végre kinyitná a szemét :D Kicsit rossz érzés így magam mögött hagyni az egészet, de azt el kell ismerjem, hogy az első 30-40 helyezés bármelyikén lenni nem elégítette ki feltétlenül a hatalom vágyamat, ám bizonyos akadályok miatt, nem is nagyon volt már előrelépési lehetőségem. Remélem a 4k kör alatt (míg újból visszajutok a kedvenc szintemre) ez valamelyest ki lesz majd küszöbölve :rolleyes: És szeretnék a top4 klántól eseményeket látni itt, ebben a topicban.. komolyan.. ;) Ömm.. hogyan is kell játszani A-n kivül?? Ati nem vihetném le a klánrakit? hmmm? :p u.i.: mit is szokott az mondani, aki könnyek között átveszi az Oscart?? -Ohh nem is gondoltam volna, hogy idáig eljutok.. *könnykönny* először is szeretnék köszönetet mondani a Szkarabeusznak, akik nélkül nem lehetnék most itt *szippszipp* és a Reményhozóknak is *orrfújás* valamint a Big Gunnak -bennük méltó ellenfélre találtunk azt hiszem- és persze Nektek 1/A-sok.. *fehér zsepit meglóbál* :D |
légy jó Deni és várunk vissza :)
sok sikert az 5ös szinthez :) |
Szia Deni:)
Szűkös lesz az a 200 heki szerintem:) |
Ardi, 4k kör :P
Synk, egyelőre nem is igazán tudom, hogy mit kezdjek azzal kis csofi 200hekivel.. :o de hogy ma átalszom az éjszakát az tuti és senki nem ébreszt h klántámadáááás.. tápos dolog ez a védelem.. :D |
epits ra ertelemszeruen 70%< barakkot :)
amugy bar sose jatszottunk egyutt, siess korbe a szinteken :) |
Pokol katonái (#2585) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6541 hektár földet.
Ritka szép nagy ütés, grat a Pokolkatonáknak:) |
Quote:
|
Quote:
Gracca Poklosok, menjetek a pokolba :D:D:D |
Quote:
meg a mellékzöngékről is leinformáltak reggel, szóval nekik is grt :) |
Quote:
|
Azért amit kaptak az se kutya,
Amugy szép ütés volt |
Grat a poklosoknak, következményektől függetlenül a vállalkozó szellemért!
S az ütéshez. |
Grat innen is :)
... csak ezt a kovetkezmenyes dolgot nem ertem |
Quote:
|
Köszönjük a gratulációkat.
Mi is gratulálunk azoknak akik ilyen jól "észrevették" hogy nincs otthon sereg. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondolod olyan nehez kiszurni egy klanraallast? Plane amikor vannak jelek elotte. Valamint nem egeszen ertem, mire gondoltal, hiszen valoszinuleg a tamadott klan nem vette eszre, mi pedig igen. (Ezt csak abbol gondolom, hogy nem mentek keresztbe) Szoval jo lenne az ilyen gyanusitgatasokkal finoman banni. Persze lehet csak en vagyok tulerzekeny, de engem igenis zavar az ilyen, hogy az ember mar nem is tamadhat ugy, hogy ne gyanusitgassak.... Igy nem is er semmit a gratulaciod.... Valoszinu nem is amiatt irtad be, mert gratulalni szerettel volna.... |
Húha :D Remy morci lett :D
(mondjuk megértem) Azért nekem ne mondja senki, hogy egy olyan szintű klántámadást nem lehet kiszúrni :D Már eleve az gyanús, ha 2 körre közelíti meg a másikat a top5 klán valamelyike. Aztán ne beszéljünk a durván 2 milla lovasról se, amit ugye aki piacozik, az észreveszi hogy veszik fel :D Stb, stb... |
Ja... mostmar ertem :p SZK alatt nem kronikazok.
Kisber, koszi a valaszt es oszinten kivanom, hogy neked is hasonlokepp valaszoljanak a kerdeseidre :D |
Quote:
|
Quote:
Persze hogy nem nehéz kiszúrni ha figyel az ember. Nem is vitatkozom vele. Semmivel se vitatkozom :) És tényleg gratulálok, zöldben akartam de aztán láttam hogy itt úgyis ez a téma! Ui: Ha nem láttad volna eddig, most szólok hogy néhány sorom végén ":)" szerepel :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem véletlen lett a klántámadások eseménylistája csúsztatva 3 körrel. Röhej, hogy a jelenlegi klánszabályozás és pontlista miatt szerencsétlen támadóknak szinte biztosra vehető az egyéni "mafla".Sőt ahogy a mellékelt ábra mutatja nem is egy ütés :( Jó lenne ha a külső fórum "keménymagja" (és persze mások is akinek van tapasztalata ezügyben!) végre komolyan elkezdene foglalkozni a klántámadások megreformálása című topic-kal! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majd ha hazaertem kerek valakitol egy kronikat. Monro, lehet van benne valami amit mondasz, de szerintem jo megoldast ez ugyben nehez lessz talalni. |
Quote:
Szóval megéri kockáztatni... Még így is megérte a pokolnak támadni, hogy leütötték a szerzett föld felét róluk... |
Quote:
|
Quote:
De visszaolvasva azért eléggé szembetűnő, hogy bizonyos emberek hibáznak hatalmasat és játékot befolyásoló módon céloznak olyan dolgokra, amelyekre esetleg nem kéne. Valami olyasmit is olvastam, hogy akkor lehet beszélni róla, ha a publikus pontlistában már megjelent. Ez természetesen, csak a klánütésekre vonatkozik, mert ugye egyéni eksönökről nincs publikus eseménylista. Szerintem azért az ugymond /említésre érdemes egyéni akciók/ 4-5 órával a történés után, már nem befolyásolhatóak információmegosztással :) Kis hektárszámon még lehetőség van az adok-kapokra, de az álltalában nem is említésre méltó :) A lényeg, hogy igazad van. Majd holnap reggel 4kor megkérdezem mi is történt valójában :D ;) |
Quote:
Mert ugye a teljes az elmúlt 24 órát mutatja :D |
szerintem kicsit túlspirázzátok ezt. úgyis a legtöbb játékos tudja pontlistábol ki kit ütött éjjel, sőt a klánt is, sőt a ráállást is.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:23. |