Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Steve 02-12-2007 17:53

2007-02-12 12:01:00 Tizedes és a többiek! (#2692) támadást indított A megkerült cirkáló (#2856) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 545 hektár földet.

eddig... de további jó szelet nekik:)

ezek után:
2007-02-14 01:01:17 A megkerült cirkáló (#2856) feloszlott

Kisbér 02-12-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 73339)
eddig... de további jó szelet nekik:)

:)hihihihi

Steve 02-14-2007 16:25

2007-02-14 11:01:03 Tizedes és a többiek! (#2692) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1438 hektár földet.

Synkel 02-14-2007 20:10

Grat nekik:)

Synkel 02-14-2007 20:11

2007-02-14 17:01:03 Gyáva Partizán (#2576) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1253 hektár földet.

És egyúttal, szegény Földfoglalók...

Arrakis 02-15-2007 00:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 73866)
És egyúttal, szegény Földfoglalók...

Hát igen... de cemetek vagytok :DD
Gratula :DD

Deni 02-15-2007 21:52

Lusta vagyok, tudom.. csak nem volt kedvem mindenkinek egyesével írkálni, nézzétek el nekem :rolleyes:

Először is köszönet mindenkinek, akivel háborúzhattam A-ban, akár egyéniben akár klánban. Aki azt mondja, hogy a legfelső csoport halott, az jó lenne ha végre kinyitná a szemét :D Kicsit rossz érzés így magam mögött hagyni az egészet, de azt el kell ismerjem, hogy az első 30-40 helyezés bármelyikén lenni nem elégítette ki feltétlenül a hatalom vágyamat, ám bizonyos akadályok miatt, nem is nagyon volt már előrelépési lehetőségem. Remélem a 4k kör alatt (míg újból visszajutok a kedvenc szintemre) ez valamelyest ki lesz majd küszöbölve :rolleyes:
És szeretnék a top4 klántól eseményeket látni itt, ebben a topicban.. komolyan.. ;)

Ömm.. hogyan is kell játszani A-n kivül?? Ati nem vihetném le a klánrakit? hmmm? :p

u.i.: mit is szokott az mondani, aki könnyek között átveszi az Oscart??
-Ohh nem is gondoltam volna, hogy idáig eljutok.. *könnykönny* először is szeretnék köszönetet mondani a Szkarabeusznak, akik nélkül nem lehetnék most itt *szippszipp* és a Reményhozóknak is *orrfújás* valamint a Big Gunnak -bennük méltó ellenfélre találtunk azt hiszem- és persze Nektek 1/A-sok.. *fehér zsepit meglóbál*
:D

Arden 02-15-2007 22:12

légy jó Deni és várunk vissza :)
sok sikert az 5ös szinthez :)

Synkel 02-15-2007 23:46

Szia Deni:)
Szűkös lesz az a 200 heki szerintem:)

Deni 02-15-2007 23:48

Ardi, 4k kör :P

Synk, egyelőre nem is igazán tudom, hogy mit kezdjek azzal kis csofi 200hekivel.. :o de hogy ma átalszom az éjszakát az tuti és senki nem ébreszt h klántámadáááás.. tápos dolog ez a védelem.. :D

Szecsa 02-16-2007 06:16

epits ra ertelemszeruen 70%< barakkot :)
amugy bar sose jatszottunk egyutt, siess korbe a szinteken :)

Synkel 02-16-2007 06:34

Pokol katonái (#2585) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6541 hektár földet.

Ritka szép nagy ütés, grat a Pokolkatonáknak:)

-Fegya- 02-16-2007 07:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 74142)
Pokol katonái (#2585) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6541 hektár földet.

Gratula Pokloknak és azoknak is, akik kihasználták! :)

monro 02-16-2007 08:26

Quote:

Vazze Csongor ez nem a mi klánunk??? :D
Gracca Poklosok, menjetek a pokolba :D:D:D

Deni 02-16-2007 08:46

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 74146)
Gratula Pokloknak és azoknak is, akik kihasználták! :)

én is gratu nekik :)
meg a mellékzöngékről is leinformáltak reggel, szóval nekik is grt :)

Kisbér 02-16-2007 08:49

Quote:

Ez igazán korrekt! :D Maximális tiszteletem! :D

Alba 02-16-2007 09:28

Azért amit kaptak az se kutya,

Amugy szép ütés volt

Arrakis 02-16-2007 09:59

Grat a poklosoknak, következményektől függetlenül a vállalkozó szellemért!
S az ütéshez.

Cece 02-16-2007 10:18

Grat innen is :)
... csak ezt a kovetkezmenyes dolgot nem ertem

Kisbér 02-16-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74189)
Grat innen is :)
... csak ezt a kovetkezmenyes dolgot nem ertem

Nem is baj az :D

DaN 02-16-2007 10:27

Köszönjük a gratulációkat.

Mi is gratulálunk azoknak akik ilyen jól "észrevették" hogy nincs otthon sereg.

Remedy 02-16-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by DaN (Post 74192)
Köszönjük a gratulációkat.

Mi is gratulálunk azoknak akik ilyen jól "észrevették" hogy nincs otthon sereg.

Az idezojelet nyugodtan lehagyhatod. Es koszi.

DaN 02-16-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74193)
Az idezojelet nyugodtan lehagyhatod. Es koszi.

Nem hagyom le :P

Remedy 02-16-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by DaN (Post 74194)
Nem hagyom le :P

Akkor pedig szegyellheted magad.

Gondolod olyan nehez kiszurni egy klanraallast? Plane amikor vannak jelek elotte.

Valamint nem egeszen ertem, mire gondoltal, hiszen valoszinuleg a tamadott klan nem vette eszre, mi pedig igen. (Ezt csak abbol gondolom, hogy nem mentek keresztbe)

Szoval jo lenne az ilyen gyanusitgatasokkal finoman banni.

Persze lehet csak en vagyok tulerzekeny, de engem igenis zavar az ilyen, hogy az ember mar nem is tamadhat ugy, hogy ne gyanusitgassak....

Igy nem is er semmit a gratulaciod.... Valoszinu nem is amiatt irtad be, mert gratulalni szerettel volna....

Kisbér 02-16-2007 10:43

Húha :D Remy morci lett :D
(mondjuk megértem)

Azért nekem ne mondja senki, hogy egy olyan szintű klántámadást nem lehet kiszúrni :D
Már eleve az gyanús, ha 2 körre közelíti meg a másikat a top5 klán valamelyike.
Aztán ne beszéljünk a durván 2 milla lovasról se, amit ugye aki piacozik, az észreveszi hogy veszik fel :D

Stb, stb...

Cece 02-16-2007 11:09

Ja... mostmar ertem :p SZK alatt nem kronikazok.
Kisber, koszi a valaszt es oszinten kivanom, hogy neked is hasonlokepp valaszoljanak a kerdeseidre :D

Kisbér 02-16-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74202)
Ja... mostmar ertem :p SZK alatt nem kronikazok.
Kisber, koszi a valaszt es oszinten kivanom, hogy neked is hasonlokepp valaszoljanak a kerdeseidre :D

Csak azért írtam, hogy nehogy valaki bemásolja a teljes krónika erre vonatkozó részét...

DaN 02-16-2007 12:12

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74195)

Gondolod olyan nehez kiszurni egy klanraallast? Plane amikor vannak jelek elotte.

Valamint nem egeszen ertem, mire gondoltal, hiszen valoszinuleg a tamadott klan nem vette eszre, mi pedig igen. (Ezt csak abbol gondolom, hogy nem mentek keresztbe)

Persze lehet csak en vagyok tulerzekeny, de engem igenis zavar az ilyen, hogy az ember mar nem is tamadhat ugy, hogy ne gyanusitgassak....

Igy nem is er semmit a gratulaciod.... Valoszinu nem is amiatt irtad be, mert gratulalni szerettel volna....

Jo akkor lehagyom :) Nem volt célom gyanusítgatni senkit, bocsánat ha ezt ennyire magadravetted.

Persze hogy nem nehéz kiszúrni ha figyel az ember. Nem is vitatkozom vele. Semmivel se vitatkozom :) És tényleg gratulálok, zöldben akartam de aztán láttam hogy itt úgyis ez a téma!

Ui: Ha nem láttad volna eddig, most szólok hogy néhány sorom végén ":)" szerepel :)

DaN 02-16-2007 12:13

Quote:

Jah, keresztbe nem sok esély lett volna, de ha nagyon szemfülesek és mernek kockáztatni akkor talán sikerülhetett volna. De mint írod, valószínű nem voltak itt.

DaN 02-16-2007 12:15

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74196)
Húha :D Remy morci lett :D
(mondjuk megértem)

Azért nekem ne mondja senki, hogy egy olyan szintű klántámadást nem lehet kiszúrni :D
Már eleve az gyanús, ha 2 körre közelíti meg a másikat a top5 klán valamelyike.
Aztán ne beszéljünk a durván 2 milla lovasról se, amit ugye aki piacozik, az észreveszi hogy veszik fel :D

Stb, stb...

Nem feltétlen kell mástól megvenni a lovakat, lehet hogy a sajátunkat használjuk és nem vásárolunk max 1 kicsit. Így aki piacozik se veszi észre hogy valaki felvásárolt pár milla lovat ;)

monro 02-16-2007 12:22

Quote:

Ez a téma is megérne egy topicot!
Nem véletlen lett a klántámadások eseménylistája csúsztatva 3 körrel. Röhej, hogy a jelenlegi klánszabályozás és pontlista miatt szerencsétlen támadóknak szinte biztosra vehető az egyéni "mafla".Sőt ahogy a mellékelt ábra mutatja nem is egy ütés :(

Jó lenne ha a külső fórum "keménymagja" (és persze mások is akinek van tapasztalata ezügyben!) végre komolyan elkezdene foglalkozni a klántámadások megreformálása című topic-kal!

DaN 02-16-2007 12:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 74210)
Nem véletlen lett a klántámadások eseménylistája csúsztatva 3 körrel. Röhej, hogy a jelenlegi klánszabályozás és pontlista miatt szerencsétlen támadóknak szinte biztosra vehető az egyéni "mafla".Sőt ahogy a mellékelt ábra mutatja nem is egy ütés :(

Jó lenne ha a külső fórum "keménymagja" (és persze mások is akinek van tapasztalata ezügyben!) végre komolyan elkezdene foglalkozni a klántámadások megreformálása című topic-kal!

Bár keménymag nem vagyok mivel csak most sikerült rávenni vBulletint hogy sikeresen tudjak regisztrálni de ha tudok hozzászólok okosat majd :)

DaN 02-16-2007 12:34

Quote:

Ugye nincs még ilyen topic? :)

Cece 02-16-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 74204)
Csak azért írtam, hogy nehogy valaki bemásolja a teljes krónika erre vonatkozó részét...

Es ha bemasolja akkor mi van? Hiszen eltelt vagy 6-7 ora a kerdesem es az esemeny kozt... nah de nem is fontos annyira.
Majd ha hazaertem kerek valakitol egy kronikat.

Monro, lehet van benne valami amit mondasz, de szerintem jo megoldast ez ugyben nehez lessz talalni.

Kisbér 02-16-2007 14:08

Quote:

Monró, azért azt ne feledd, hogy 2x akkora a zsákmány, mint egyéniben :D
Szóval megéri kockáztatni... Még így is megérte a pokolnak támadni, hogy leütötték a szerzett föld felét róluk...

Remedy 02-16-2007 14:24

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74216)
Es ha bemasolja akkor mi van? Hiszen eltelt vagy 6-7 ora a kerdesem es az esemeny kozt... nah de nem is fontos annyira.
Majd ha hazaertem kerek valakitol egy kronikat.

Monro, lehet van benne valami amit mondasz, de szerintem jo megoldast ez ugyben nehez lessz talalni.

Hivatalos allasfoglalas az, hoigy a tegnap tortent dolgokrol lehet beszelni, elvileg :)

Cece 02-16-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 74231)
Hivatalos allasfoglalas az, hoigy a tegnap tortent dolgokrol lehet beszelni, elvileg :)

Ezt tökéletesen leírtad: "Elvileg" :D
De visszaolvasva azért eléggé szembetűnő, hogy bizonyos emberek hibáznak hatalmasat és játékot befolyásoló módon céloznak olyan dolgokra, amelyekre esetleg nem kéne.
Valami olyasmit is olvastam, hogy akkor lehet beszélni róla, ha a publikus pontlistában már megjelent. Ez természetesen, csak a klánütésekre vonatkozik, mert ugye egyéni eksönökről nincs publikus eseménylista.
Szerintem azért az ugymond /említésre érdemes egyéni akciók/ 4-5 órával a történés után, már nem befolyásolhatóak információmegosztással :) Kis hektárszámon még lehetőség van az adok-kapokra, de az álltalában nem is említésre méltó :)

A lényeg, hogy igazad van.
Majd holnap reggel 4kor megkérdezem mi is történt valójában :D ;)

Kisbér 02-16-2007 14:40

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 74232)
Majd holnap reggel 4kor megkérdezem mi is történt valójában :D ;)

Kérj meg valakit, hogy mentse el a teljes erre vonatkozó részét :D
Mert ugye a teljes az elmúlt 24 órát mutatja :D

Grabi 02-16-2007 14:45

szerintem kicsit túlspirázzátok ezt. úgyis a legtöbb játékos tudja pontlistábol ki kit ütött éjjel, sőt a klánt is, sőt a ráállást is.

Cece 02-16-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 74234)
szerintem kicsit túlspirázzátok ezt. úgyis a legtöbb játékos tudja pontlistábol ki kit ütött éjjel, sőt a klánt is, sőt a ráállást is.

Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy nyugodtan publikussá lehet tenni a teljes krónikát úgy ahogy van? Merthogy szerinmted a legtöbb játékos úgyis látja, tudja, figyeli? Nah azért én óvatosan bánnék az efféle álításokkal ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:23.