![]() |
nem tudjatok h lesz e 2. resze az inceptionnek, a vege egy kicsit nyitott volt, a porgos kis targgyal,hogy vajon csak almodik e. :)
|
Quote:
|
Tolvajok városa
Jó film Ben Affleck rendezésében. Sejtcsere és támadás Megható vígjáték, egy részeg alak egy bulin kicseréli a donor spermáját sajátjára... 7 év múlva találkozik fiával, aki a kiköpött mása 7mérföldes szerelem Telefonsex, és mi egymás |
1492 - A Paradicsom meghódítása
1492 augusztusának egy hajnalán legénységével, háromárbocos vitorlásával és két kísérőhajójával útnak indult Spanyolországból egy tengerész, hogy bizonyítsa a világnak elméletét. Úgy gondolta ugyanis, hogy létezik egy új, a jártnál jóval rövidebb és biztonságosabb tengeri útvonal a kincseket rejtő Napkelet felé. A hetekig tartó kalandos út során azonban nem jutott el eredeti céljához, hanem egy addig ismeretlennek számító vidékre sodródott, ahol paradicsomi állapotok fogadták, és a különös őslakosok is békésnek tűntek. A viharos életű tengerészt Kolumbusz Kristófnak hívták, a Paradicsom pedig nem volt más, mint Amerika! Az új kontinens felfedezéséről szóló történelmi eposzt Vangelis zenéje és Ridley Scott gyönyörűen megkomponált, szemet gyönyörködtető képei teszik feledhetetlenné! |
|
Én láttam... De szerintem nem volt akkora durranás :o
Pedig setétben néztük :D Mondjuk ha a költségvetését nézzük, le a kalappal előttük :) |
Quote:
|
Quote:
Azt (Blair Witch project) látta valaki? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
most hogy így írkálgatunk, van egy filmes belső fórum is, még friss és nyilvános. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk egész szépen megtérült :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Paranormal Activity pedig rohejes. Anno egyik osztalytarsam meselte, hogy mennyire mely benyomast tett ra, nagyon felt, pedig teljesen abszurd. :) |
Tud valaki ajanlani valami jo uj filmet?
|
Quote:
|
Törvénytisztelő polgár
Egy betörés vérengzéssé fajul, az egyedüli túlélőt semmi sem gátolhatja meg abban, hogy megbosszulja szeretteinek halálát. A Törvénytisztelő polgár az Olasz meló rendezőjének új, pörgős akciójelenetekkel teli filmje. Clyde Shelton (Gerard Butler) egy becsületes családapa, akinek feleségét és lányát brutálisan meggyilkolják a félresikerült betörés során. Miután a gyilkosokat elfogják, az ügy Nick Rice (Jamie Foxx), a feltörekvő ügyész kezében landol. Nick az egyik gyanúsítottnak vádalkut, és ezzel együtt enyhe ítéletet ígér, a gyilkos cserébe a társa ellen vall. Tíz évvel később a vádalkut kötött bűnözőt holtan találják, Clyde Shelton rögtön bevallja, hogy ő a tettes. Amikor előzetes letartóztatásba helyezik, figyelmezteti a ranglétrán már feljebb lépett egykori ügyészt, ha nem ismerik el tévedésüket az ügyet tárgyaló kollégáival együtt, minden résztvevő a gyilkosok sorsára jut. Hamarosan megkezdődik a tíz évig tervezett véres sakkjátszma. Más világ Jersey szigete, 1945. A II. világháborúnak vége, de Grace férje nem tért vissza a frontról. A nő egyedül, és szigorú erkölcsi normáktól vezérelve neveli fel gyermekeit a viktoriánus házban. Lánya és fia furcsa betegségben szenvednek: nem tehetik ki magukat direkt napfénynek. Amikor három új szolgáló érkezik a házhoz, meg kell tanulniuk a legfontosabb szabályt: a kastélyt mindenkor félhomályban kell tartani; egyetlen ajtót sem szabad kitárni anélkül, hogy a mögötte lévőt be ne zárták volna. Ám a Grace által fenntartott szigorú rend felborul. Grace, a gyerekek és az őket körülvevők végzetes lépésre szánják el magukat. |
Latta valaki az utolso leghajlitot?
Szerintetek lesz folytatasa? |
Quote:
Quote:
1. az "anime" 3 évados 2. hogy a film elején azt mondják: 1. könyv: Víz 3. és abból, hogy nem volt vége szerintem nagyon gyanús, hogy lesz. |
Quote:
|
Terhes társaság (Due Date):
A másnaposok (The Hangovers) rendezőjétől... Szerencsére megtartotta "Alan"-t is (Zach Galifianakis-t), aki itt is poénosan alakít! :D Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom! :D |
Nagyfiúk (Grown ups)
most valahogy felvetődött baráti körben a film, nagyon sokat nevettem rajta! Minden vígjátékkedvelőnek kötelező!!
magyar trailer: és egy vicces jelenet: |
Életem
megható történet egy haldokló emberről, aki videót készít születendő gyermekének életéről. ajánlom mindenkinek. |
lájkoljátok!
külön Vityunak, mert szereti. :) :p |
Quote:
|
Mikor fog megjelenni a film?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. A ravasz, az Agy és két füstölgö puskacsö (1998) aka "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" - UK (original title) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:52. |