![]() |
Úgy látom, új "Bakik"-os szlenget hoztam létre.
|
Távolba nézni jó dolog, látni, ahogy a hegyek körvonalait szétmossa a távolság. Távolba nézni jó dolog... :)
|
Megint szereztem valakinek egy jó napot...
A piacon eladtál 27.000 katonát 900 arany áron, ez összesen 24.300.000 arany bevételt jelent. |
Quote:
|
Quote:
ezentúl mindig egy csoportban kéne játszanunk:D |
én is kipakoltam 110k lovat 12850 helyett 1850-ért, egy 2-es kimaradt :D
de mázlim volt, na meg sok piacom még és sikerült visszavásárolnom :D |
A piacon eladtál 16.000 íjászt 1.340 arany áron, ez összesen 21.440.000 arany bevételt jelent.
jó biznisz volt ez is :) |
2010-04-11 17:09:45 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 1250000 lakáshelyzeti tudománytekercset vesztettél. Tipp: Ha el szeretnéd adni az árukat, akkor olyan áron tedd ki azokat, amin valószínű, hogy megveszik. A piac mozgása a legtöbb esetben jól kiszámolható egy kis megfigyelés után. Ha az árud az aktuális átlagár többszöröséért volt a piacra téve, azt a magas értéke miatt hazafele minden esetben elrabolják.
ez se lett rossz üzlet:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Más: Körváltás eltt 2 másodperccel venni nyersanyagot nagy tételben nem jó dolog...:o |
Quote:
igen ott volt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szerk.: na jó még sem :) |
Quote:
|
Quote:
azt töröltem, hogy mennyivel fogóztam be a teki piacot, amit aztán el is adtam :) |
Quote:
csak épp megjelent kb 1 milliárd teki (fajtánként 100-200 millió) a pár nappal korábbi árak kb egyharmadáért... egyébként azért nem dőltem párszáz milla miatt a kardomba én se... csak betettem ide mint bakit.:) |
Quote:
(a számok a képzelet szüleményei példa gyanánt:)) |
A piacon eladtál 73.001 katonát 1.500 arany áron, ez összesen 109.501.500 arany bevételt jelent.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
300 helyett 3000 épületet bontottam le.. szerencsére senkinek nem szúrt szemet a környéken..:D
|
4 ora alatt 10 milliárdot bukni kb alaphangon
nyamvadt 100 hekiért:D benne vagyok a top 3-ba vagy gyurjak még rá :D |
Gondoltam leszabizok egy kicsit, mivel valaki kitalálta, hogy mf orit jó szivatni csak úgy. Aztán pár órával később eszembe jutott, hogy pár milliárdnyi tartalék (kb. az összes) így elúszott... Nem vagyok gyakorlott szabizó :)
|
Quote:
|
Quote:
Mentél már végig 4 szinten MF törpével?:D:cool: |
Quote:
|
magyarolszág (#622298)
Jó, hát végülis VALAHOGY le kell írni... :D |
Quote:
És mivel ismerek legalább 4-5 olyan játékost, akik már voltak ilyen szitucióban, maximum top6 lehetsz. :p:D |
Quote:
4 nap, 32 milliárd, normál :) |
Megveszel 300 katonát.
800 arany áron :) |
Fordulás előtt párszáz körrel történt, B-ben: (kb. 1 hónapja)
Volt egy kevés pénzem, gondoltam kicsit befektetem, bevettem az agyagot. Ment is szépen, mígnem egyszer csak sikerült lekésni a piacot - 600K agyag a levesbe Ez még kb. nullszaldós kiszállás volt, 2 nappal később viszont egy elnézett napváltás miatt követte majdnem 250K íjas is... Na így kell 7 yardból 1-et csinálni 2 nap alatt :D |
Quote:
biztos 800 katonát akart kirakni 300 arany áron, csak elrontotta. előfordul:D |
Quote:
magyarorsszág (#622443) |
Quote:
450200 ANARCH 2 tiszelet hona (3) 152.465 ezt sem tiszelet honának akartam írni :( :) |
Quote:
tiszelet vet vihart arat:rolleyes: |
a D-ben nincs nagy vihar... :D
bár valamelyik nap poénból kitettem a piacra 10 ezer milliárd értékben cuccot... :D:D:D:D kíváncsi vagyok, mennyire csorgattak meg.... :DDDDDDDD |
Majd ellenőrzöm.
Ha 100 milliárd fölött lesz a veszteségem, akkor majd szólok itt, hogy könyveljük el bakinak.... :D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:03. |