![]() |
Quote:
|
Quote:
|
x (#x)
valmaikor Helyezés:xx Érték: xx Így írtok ti novellám következik: hadis fajt keresünk: gnóm, ork, orias A törpök érdekszervezete tiltakozik a negatív diszkrimináció ellen! Követeljük, hogy a diplomácia menüpontban a törpe is legyen elismert hadifaj! Követeljük továbbá a mindennapi meleg ételt, a 8 órás munkaidőt és a fizetésemelést! Ezenkívül törpeként, igen törpeként...a hátsó sor is hallja: törpeként szövit keresek :) Ez be kell rakni a megfontolás alatt állóba :DAm szép kis dipi nekem nagoyn tetszett. |
Király volt Red! jár a pont!
|
xyz (#xyz)
2007-08-03 16:50:46 Helyezés: xxx Érték: xxxx szövit keresek Miért is ragozzuk:D:D Egyszerű ,mint az 1*1;) |
xxx (#xyx)
xxxx Helyezés: x Érték: xx "nagydarab" varist keresünk Jófej :D |
Bocsi hogy sokat írok ide de most elememben vok :D
xxx (#xxx) xxxx Helyezés: xx Érték: xx Elf varázsló keres szövetségest,MSN van,katonák vannak,tekercsek meg ilyenek vannak.Nekem igazából mindegy h mi a nemzetiséged.Ha szövetséget akarsz kötni,írj. Valamiről nagyon lemaradtam...Milyen nemzetiségek vannak a hódban?Én pl angol szeretnék lenni..:D:D |
én meg kianai, azok többen vannak, kézeld mekkor sereget tudnék előállitani :-)))
|
Quote:
Csak így fogalmazott:) |
sapadland (#xxxxxx)
2007-xx-xx xx:xx:xx Helyezés: xxx Érték: xxxxx Egy varis országal szeretnék szövetséget kötni a 700-dik hely környékén minimum 600-varázslója legyen. Ez aztán kőkemény élezett vari lehet :D |
XXXXX (#XXXXXX)
2007-08-07 XXXXXXX Helyezés: XXXX Érték:XXXX Kezdő,ember fajú szövetségest keresek! ez remélem nem az amit én elsőre kiolvasok belőle! |
Quote:
Miért mi ezzel a gond? Egy kezdő embert akar magának akit szivessen betanítana;):D Mondjuk kissé rosszul fogalmazott:p |
xxxxxx (#000000)
2007-08-05 xx:xx:xx Helyezés: 19xx Érték: xxxxx MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! MNT!!! Kissé kétségbe lehet esve. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#xxx)
xxx Helyezés: xxx Érték: xx Meglevo szovibe tagokat keresunk: hadis tolis varis a tobbit zoldben Sztem egy szövi minimum 2 főből áll, sőt azt írja hogy keresünk, nem azt hogy keresek.Ha pedig szövibe keres embereket akkor miért keres 3 tagot?2+3=5! |
Quote:
|
xxxxxxxxx (#000000)
2007-08-08 xx:xx:xx Helyezés: 2xxx Érték: xxxxx 2 Hadis ori 2 szövitagot keres!!!!! tolist és varist! A Lényeg,hogy minimum 3000 legyen belőlük!Jelentkezéseteket várom! bye Egy izgalmas dipi a 4. szintről. Vajon 3000 micsoda kéne? Varisnak/tolisnak 3000 vari/toli elég kevéskének tűnik... asszem jelentkezem mindkét pozícióra. :D :D Meggömbiztem. Nos, zsák a foltját... :D |
xxx (#xxx)
xxx Helyezés:xx Érték: xxxx Harcos orkot keresek karimba, meg egy bármilyen varázslót, aki elvállalja a vezetőséget. MSN nem múszáj, de jó ha van. Én félelf tolvaj vagyok. no komment. |
Quote:
a muszáj-t jól írta, és minden más is normális...maximum az lehetne érdekes, hogy azt írta a szövetség helyett, hogy kari:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mit nem értetek?
A múszáj teljesen jól van írva, azt jelenti, hogy tehénnak az a testrésze, amivel enni szokott, kicsit vidékiesen megfogalmazva. Na mostmár értitek? :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok:)) mentett doc..
amúgy Y-ból nem lehet 1/A-ba lépni?vag hogy van ez mert ezt még nem értem.. |
Quote:
|
Lehet, hogy ez a "helyesen írni nem tudók" topicjába kéne... Viszonylag kevés szó van helyesen írva ebben a hirdetésben... :D
"üdv uralkodok meg üresedet egy hely a szövinkbe amire szükségünk lenne egy jo kis hadisra aki szeret háburuzni ha arrol van szó :D lejebb ne nagyon legyél de fejebb lehetc de ha lejebb is vagy és gyorsan tuc feljebb jönni akkor bátran jelenkez ami még plussz kikötés hogy légy csapatjátékos a többit zöldbe ja igen hulát nem szeretnénk" Azt a tanárt, aki ilyen helyesírással átenged valakit, azt miért nem rúgják ki?! |
Quote:
|
xyxyxyxyxy
2007-08-13 11:30:50 Helyezés: -500000000 Érték: 165161321564151616161616516516516161616161 Leendo orias-tolvaj keresi tarsait. Érdekesen használja ki az óriás tolvajok "előnyeit":D:D:D:D:D |
Helyezés: 676
Érték: 11362 szia! talán nem akarsz szövit kötni én a vezér te a tagom én (*orinév*) vagyok sors szám (*ori sorszáma*) ha igen akarsz kötni akor válcsdát a magányos farkast szövetség tagjára és irj! no comment... |
Quote:
|
Quote:
megtennéd, hogy az idézésben is kijavítod? :) |
Quote:
|
Quote:
köszi szépen :D:D:D |
Quote:
|
xxx (#xxx)
xxx Helyezés: xxx Érték: xxx Hello! Szövetségest keresek!Hulla vagyok(hadis). Mi más lenne?Talán hulla varis?;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |