![]() |
Quote:
|
Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?: talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan. a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz. persze ezeknek a morálcsökkenéseknek érezhetőeknek kéne lenniük... pl mintha nem fizettél volna zsoldot. Remélem érthető voltam, várom a véleményeket! |
Quote:
|
Quote:
|
Xeper.
például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld. természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt. De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-) persze azért így is elkéne némi seregerősítés.. egy kis extrém: mi lenne a helyzet akkor ha a hulla morálja 100% fölé is nőhetne? persze ez is ésszerű korlátok közé szorítva arra ösztönözné a holtakat hogy csatázzanak, hiszen csak így lehetne erősebb a seregük. |
Quote:
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt? :eek: Igencsak felejtős a dolog. Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét. |
Quote:
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is. Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben. Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se. Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona... Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben. |
Quote:
Egész jó kis javaslat szerintem is. |
Quote:
Bár szerintem még mindig kevés |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |