![]() |
Tiszteletem!
Lehet, hogy nem ide illő, de nem találtam a megfelelő topicot! Jelenleg hadi törp vagyok az egyik 5. csoportban, viszont lassan fellépek, és ork szeretnék lenni. Nem voltam még soha ork, egy ütős éplistát szeretnék kérni 600 hekire. Amit még nem írtam le, hogy szöviben vagyok, és együtt lépünk fel. Köszönöm szépen előre is a segítséget! :) |
Quote:
A többi az csoportfüggő. Én 10% tornyot biztosan tartanék benne, plusz 6% környékén templomot, meg 3%-nyi kocsmát. De hát ez tényleg sok mindentől függ, és leginkább tőled, meg a környezetedtől, a szövetség aktivitásától, és ezeket a dolgokat csak te tudod. |
45-53% barakk
10% torony pont elég ház (18,75%) 20 körüli bank 10-20 raktár 3-7% templom 3-7% kocsma maradék tanya ezzel bármilyen szövi szívesen lát ha aktív is vagy mellé és tudod mit csinálj. esetleg mfként (bár úgy nem javaslom az orkot) 45% barakk elég viszont több templom, kocsma nem árthat |
Quote:
|
Quote:
|
igen, ehhez valóban aktívnak kell lenni.
viszont orkot szerintem semmiképp ne válasszál ha nem vagy bármikor elérhető, aktív, vagy ha mf akarsz lenni. akkor egy gnóm/óriás közel olyan erős, viszont sokkal nyugisabb. |
Quote:
|
Quote:
Köszönöm a segítséged:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |