![]() |
Quote:
Ha Halfot esetleg a maganeletben eloveszik a nagy arca mijatt akkor is oda allsz vagy ha epp nincs ott akkor megveded es azzal magadra vonod a haragot? Jo legyel a baratja, szolj neki hogy megint cinkelem, vagy barmit, de semmi kepp ne mondja velemenyt, biralatot vagy ilyesmit olyanrol ami teged nem erint! Vagy te milyen oknal fogva vagy erintett ebben??? Ha nem nezi meg akkor mi van? Ossze dolt a vilag??? Pusztan annyit kozoltem hogy milyen kreativ velemenyeket tud irni! Nem egy nagy dolog, csak epp te vagy egy mindenhato akinek bele kellett okoskodni ebbe! |
Csoki, én játtszom magamat szívesen :D
Süti: jó, tessék, beleszóltam mert gondoltam nem csak én vagyok vele egyedül, hogy nem érdekel. Jó, ha tévedtem, és mégis rohangál fórumra, csak éppen nemekem nem válaszol 1 hete üzenetekre, akkor legyen igazad... Sőt megadom, hogy a neked küldött üzi más mint amit nekünk rakott ki, sőt, azt is megadom, hogy te leszel az első az ignore-listemen, hogy ne legyen probléma abból, ha valami megnyilvánulásod nem tettszik. Peace out! Elnézést mindenkitől, hogy bele süllyedtem a Süti vs. Half eposzba... |
Quote:
Hát jó, ez egyszer elnézem:P |
Elöszőr is köszönöm Senkinek, hogy megvédett. És, hogy szólt nekem, hogy valaki olyan kemény, hogy próbál sunyiba oltogatni:))
Süti tudom, hogy ez az életed. Végülis addiktiv. Sajna én nem tudok rászokni az ilyenkre hosszan. Sajnálom, hogy a bnőddel együtt ez a legjobb időtöltésetek, de ha nem tudtok mást csinálni. Küldjek oktató videót? mi csináljunk a bnőmmel cimmen:D. Meg, hogy ezen igy kiakadsz, hogy pirositottalak:)) Sok emberrle beszéltél, hogy a nulla fórumos hozzászólásod mellett is zöld lehessél. Vicces, hogy olyan emberek utálnak engem akik a te barátaid pedig sosem beszéltem velük. Életben nem szoktak a nagy arcom miatt utálni, mert tugyák, hogy poénkodók és ha fontos dologról van szó számithatnak rám. ittjön elő az,hogy nekem a hóditó nem annyira fontos mint neked és Janának. Inkább a bnőmmel hemperegtem és nem ellenetek játszottam. De télleg jobbak vagytok, de csak azért mert ennyire elől vana hóditó prioritása a szemetekbe. Nem véletlen hogy cska hódos barátaitok vannak gondolom. Bár Süti tőled nem is vártam mást mint egy sunyi hátba támadást ehhez értesz ( Sajnos nem tudok elég smileyt kirakni ) igazából Senki kért, meghogy olvassam el eccer véletlen felléptem msnre és azt kapom, hogy midnenképp idekell jönnöm , mert ronditod a nevem és aki megvéd azt is elkezded oltogatni. Monro taláián gondolom azért csak a végén mertél odaköszöni, mert féltél, hogy élőbne túlnagy égés lett volna.:D Nah további sikeres életet a hóditon belül én próbálom kiélni magam valahol máshol:D a valóvilágba. Persze akinek az nem megy.... Különben járkálok fórumra tegnap avgy azelőtt nem emléxem Juve hivott fórumra hasonló indokkal mitn senki. Gondold végig miért megyek. azért mert hvnak msnről, hogy valami mitugrász oltogatni próbál. De nem vagy elég. nah további jó képernyő bambulást:D |
Itt a remek alkalom a békülésre: Monrónál megint tali lesz, jöjjön el minden békülni szándékozó! :D
|
Süti cska neked
http://www.youtube.com/watch?v=Qv9wk...arch=%E5%B1%B1 |
Half: el mersz jönni a talira? Elég egy igen vagy egy nem, kímélj meg a rizsától. ;)
|
nem tuti h ide kellene
nah
ezt nem biztos h ide kellene irnom de az a topic cime h duhongo en csak erdeklodnek h mi a banatot kell tenni ahhoz h a kedves support neha valaszoljon kb 9 napja kuldtem L 1 levelet amire azota csak az automata valaszolt ugyhogy dijaznam ha valaki valaszolna vegre yah es mivel itt amugy is kivetelezes megy a vippesekkel arra is felhivnam a tisztelt support figyelmet h azon az orin amirol szo van kb 10 honapja folyamatossan van vip a tobbirol meg lassan lejar:mad: |
Quote:
Erre spec tudom, hogy kaptál választ, esetleg el kellene olvasni? Több üzenetet ne küldj, mert -- ahogyan meg is lett írva -- már minden üzeneted kukába megy azonnal, nagyon zavaró, hogy ha egyszer válaszolunk valamire, akkor csakazértis megismétled, és újra és újra. Esetleg ha elolvasnád a kapott leveleidet......... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:36. |