Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Csokibácsi 01-02-2007 16:55

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 62259)
Én nem azok közé tartozom akik ezt meg tudják csinálni:cool: :cool:
És nem azt kértem ,hogy az észt oszd(erre vagytok páran),hanem azt hogy segítsetek.:p :p

Esetleg valaki más???:rolleyes: :rolleyes:

http://www.cab.u-szeged.hu/WWW/java/kiss/javaprog.html

Hornet 01-02-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 62291)

Köszi Csoki:)

Majd ha lesz időm,és affinitásom akkor gyorsan nekiállok;) ;)

Valezius 04-11-2007 10:55

Üdv!

Van itt olyan aki megcsinálta age of 2-ben a Jean d'arc küldetés utolsó pályáját legnehezebb fokozaton?
Egy kis remény kéne, mert nem találom rajta a fogást. :D
Érdemes próbálkozni? :)

tdomo 04-11-2007 11:39

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86818)
Üdv!

Van itt olyan aki megcsinálta age of 2-ben a Jean d'arc küldetés utolsó pályáját legnehezebb fokozaton?

Érdemes próbálkozni. Tudok olyanról aki megcsinálta az egészet, igaz ő akkor is megvert minket, ha öten voltunk ellene.:D

Valezius 04-11-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 86833)
Érdemes próbálkozni. Tudok olyanról aki megcsinálta az egészet, igaz ő akkor is megvert minket, ha öten voltunk ellene.:D

Ma egy újabb nagyon súlyos vereséget szenvedtem el ezen a pályán, hát nem tudom. :D

Lehet, hogy az alkotók úgy döntöttek, hogy jobb lett volna, ha a britek nyernek. :D :D :D

Fransisco 04-12-2007 15:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 86818)
Üdv!

Nehéz pálya, és má vagy 3-4 éve nem játszottam az AoE II-vel, de emlékszem h melyik az. Ha az, amelyikre gondolok, meg lehet csinálni.
Asszem az a pálya, ahol megkapod Jean Bartot, egy nagyon jó ágyút. Mellé még pár ágyú, 2x12 paladin a védelmükre (vagy hogy is hívják abban a játékban a legdurvább nehézlovast :D), meg 4-4 pap és paraszt mögéjük gyógyításra-javításra, és hadd szóljon, lehet menni :D

Valezius 04-12-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 87285)
Nehéz pálya, és má vagy 3-4 éve nem játszottam az AoE II-vel, de emlékszem h melyik az. Ha az, amelyikre gondolok, meg lehet csinálni.
Asszem az a pálya, ahol megkapod Jean Bartot, egy nagyon jó ágyút. Mellé még pár ágyú, 2x12 paladin a védelmükre (vagy hogy is hívják abban a játékban a legdurvább nehézlovast :D), meg 4-4 pap és paraszt mögéjük gyógyításra-javításra, és hadd szóljon, lehet menni :D

Hát pap az nincs az teszi igazán durvává, viszont a nyilasokból és puskásokból lehet csinálni egy jó kis osztagot, és könnyen szétverni Burgundiát, a gond utána kezdődik :D

De jelentem megcsináltam, csak most kicsit hagyta magát a gép, sikerült még időben felhúzni a falakat, de nem volt könnyű. Nagyon ügyes vagyok. :D :D :D

(Igen Paladin vagy magyarul lovagfejedelem :) )

Kill 04-18-2007 19:16

Én cod2-vel nyomom.:)
De ott van még a generals:Dmeg a harc a középfökdéért 2:D

Kubbi 04-18-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 87302)
Hát pap az nincs az teszi igazán durvává, viszont a nyilasokból és puskásokból lehet csinálni egy jó kis osztagot, és könnyen szétverni Burgundiát, a gond utána kezdődik :D

De jelentem megcsináltam, csak most kicsit hagyta magát a gép, sikerült még időben felhúzni a falakat, de nem volt könnyű. Nagyon ügyes vagyok. :D :D :D

(Igen Paladin vagy magyarul lovagfejedelem :) )

Ez az a pálya, ahol egy csodát kell megvédeni? :)

Bea Baba 04-18-2007 20:57

Minden warcraftosnak ajánlom az archeren található tower defenst:D :D :D tuti móka melósoknak, és infó órán unatkozóknak:D :D

All times are GMT +1. The time now is 20:22.