![]() |
Quote:
- Izsák megőrült, így folytatni nem lehet! - szónokolta az ellentábor. - Ugyan már, ez csak pletyka, aljas rágalom! - kiáltották a pártolók. Ez imígyen folytatódott, míg nem a két tábor ÖLRE ment, s kerekedett szép tömegverekedés, és végül megérkezett a rendőrség, és rendet tett. E közben a produceri irodában, a lichtensteini pszichiáter megállapította, hogy Izsáknak kutya baja, csak a forgatókönyvet unja... :D :D :D |
Izsák gondolta bele vág ismét a forgatásba.Ezt gondolta magában:-Na egyefene végigcsinálom csak haggyanak ENGEM békén.
Izsák éppen Ani kiszabadítására indult amikor RECSEGETT ropogott aratta a föld aztán 2mp múléva kiderült hogy taposó aknára lépett és 50darabra szétszakadt:D Szaddam Husszein közben lebombázta az összes nekromatát,az összes lichternsteini pszhihiátert és idomárt így már senki sem tudta megmenteni Izsákot.Áleluja:D |
Quote:
(Mond Milán, mi bajod neked Izsákkal? A válasz üzenetben is jó lesz...) |
nekem semmi bajom izsákkal csak egy kis izgalom is kell a történetbe:D
|
:)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- A Tórát visszaszerezzük, de több szörny kell a történetbe… :D |
EKKOR Izsák2 így hallatott: "EMBEREK! Tán csak én vagyok, ki főszerepre hivatott? Hozzátok elébem Chuck Norrist! S mentem jobb lesz a sztori." Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Szélrózsa irányáába mind szétszaladt, de Chuck Norrist nem lelik.:D
|
Quote:
|
Quote:
a folm produkcerei éppen ÉTKEZTEK amikor a fülükbe jutott a hír hogy Chuck Norrist nem bírták elkapni. |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |