Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Szólánc (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=60)

Chris 05-02-2006 15:17

Quote:

Originally Posted by Xeper
LICHTENSTEINBŐL hívtak egy OTTANI pszichiátert és idomárt is, hogy mégis folytatni lehessen :D

- The show must go on! A filmnek NINCSEN vége! - harsogták a rajongók a producer irodája előtt.
- Izsák megőrült, így folytatni nem lehet! - szónokolta az ellentábor.
- Ugyan már, ez csak pletyka, aljas rágalom! - kiáltották a pártolók.
Ez imígyen folytatódott, míg nem a két tábor ÖLRE ment, s kerekedett szép tömegverekedés, és végül megérkezett a rendőrség, és rendet tett.
E közben a produceri irodában, a lichtensteini pszichiáter megállapította, hogy Izsáknak kutya baja, csak a forgatókönyvet unja... :D :D :D

Milán™ 05-02-2006 15:37

Izsák gondolta bele vág ismét a forgatásba.Ezt gondolta magában:-Na egyefene végigcsinálom csak haggyanak ENGEM békén.
Izsák éppen Ani kiszabadítására indult amikor RECSEGETT ropogott aratta a föld aztán 2mp múléva kiderült hogy taposó aknára lépett és 50darabra szétszakadt:D
Szaddam Husszein közben lebombázta az összes nekromatát,az összes lichternsteini pszhihiátert és idomárt így már senki sem tudta megmenteni Izsákot.Áleluja:D

Chris 05-02-2006 17:41

Quote:

Originally Posted by Milán™
Izsák gondolta bele vág ismét a forgatásba.Ezt gondolta magában:-Na egyefene végigcsinálom csak haggyanak ENGEM békén.
Izsák éppen Ani kiszabadítására indult amikor RECSEGETT ropogott aratta a föld aztán 2mp múléva kiderült hogy taposó aknára lépett és 50darabra szétszakadt:D
Szaddam Husszein közben lebombázta az összes nekromatát,az összes lichternsteini pszhihiátert és idomárt így már senki sem tudta megmenteni Izsákot.Áleluja:D

ETTŐL Anni, a rabbi, és a többi EMBER szomorú lett... :(

(Mond Milán, mi bajod neked Izsákkal? A válasz üzenetben is jó lesz...)

Milán™ 05-02-2006 17:46

nekem semmi bajom izsákkal csak egy kis izgalom is kell a történetbe:D

Milán™ 05-02-2006 17:55

:)

Quote:

Originally Posted by Chris
ETTŐL Anni, a rabbi, és a többi EMBER szomorú lett... :(

Azonban egy klónozó csapat lépett be a forgatásba.Eéhatározták Izsákot újra klónozzák.Sokáig EREDMÉNYTELENÜL probálkoztak de hiába.Aztán egy napon sikerült.Izsák újjá éledt, így huiába volt saddam Husszein ŐLDÖKLÉSE.

Chris 05-02-2006 18:51

Quote:

nekem semmi bajom izsákkal csak egy kis izgalom is kell a történetbe:D

így már más... :D

Chris 05-02-2006 18:58

Quote:

Azonban egy klónozó csapat lépett be a forgatásba.Eéhatározták Izsákot újra klónozzák.Sokáig EREDMÉNYTELENÜL probálkoztak de hiába.Aztán egy napon sikerült.Izsák újjá éledt, így huiába volt saddam Husszein ŐLDÖKLÉSE.

Ánni, a producer és a rabbi sokat ÜLDÖGÉLTEK Izsák2 mellett, és magyarázták mi történt eddig a filmben. De a forgatókönyv Izsák2-nek SEM tetszett. Végül kijelentette:
- A Tórát visszaszerezzük, de több szörny kell a történetbe… :D

BeeLord 05-02-2006 20:53

EKKOR Izsák2 így hallatott: "EMBEREK! Tán csak én vagyok, ki főszerepre hivatott? Hozzátok elébem Chuck Norrist! S mentem jobb lesz a sztori." Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Szélrózsa irányáába mind szétszaladt, de Chuck Norrist nem lelik.:D

Chris 05-03-2006 07:49

Quote:

Originally Posted by BeeLord
EKKOR Izsák2 így hallatott: "EMBEREK! Tán csak én vagyok, ki főszerepre hivatott? Hozzátok elébem Chuck Norrist! S mentem jobb lesz a sztori." Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik. Szélrózsa irányáába mind szétszaladt, de Chuck Norrist nem lelik.:D

Mind majd ORRA buktak, úgy igyekeztek a hőst előkeríteni, de hiába, a Földön nem lelték. Végül űrhajót küldtek egy messzi-messzi galaxisba, ahol hosszú keresés után meglelték. Hősünk épp EKÉT, kapát fogott, s azon szorgoskodott, hogy felszántson és bevessen egy hatalmas gázból álló bolygót. A küldöttek minden bátorságukat összeszedve megkérdezték szerepelne-e a filmben. De ő bokros világmegmentő teendőire hivatkozva sajnálatos módon visszautasította a felkérést. Így maradt a kérdés: ki lesz a feddhetetlen hős, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? :D

Milán™ 05-03-2006 13:31

Quote:

Originally Posted by Chris
Mind majd ORRA buktak, úgy igyekeztek a hőst előkeríteni, de hiába, a Földön nem lelték. Végül űrhajót küldtek egy messzi-messzi galaxisba, ahol hosszú keresés után meglelték. Hősünk épp EKÉT, kapát fogott, s azon szorgoskodott, hogy felszántson és bevessen egy hatalmas gázból álló bolygót. A küldöttek minden bátorságukat összeszedve megkérdezték szerepelne-e a filmben. De ő bokros világmegmentő teendőire hivatkozva sajnálatos módon visszautasította a felkérést. Így maradt a kérdés: ki lesz a feddhetetlen hős, ki Izsák2-t a Tóra visszaszerzéséhez hozzásegíti? :D

Gondoltákk ha Chuck Norrist szép szóval nem sikerül rávenni rákényszerítik.George Bush USA elnöke nyilatkozott:20ezer fős hadsereget állítatok fel hogy elfogjuk Chuck Norrist.hát RAJTA!A sereg megérkezett Chuck Norrishoz.A csata lezajlott és hoszsú órák küzdelme során nem sikerült legyőzni Chuck Norrist.Vesztesáégeik:18ezer közkatona és 60tábornok.Chuck Norris veszteségei:Az egyik haja szála meggörbült.
a folm produkcerei éppen ÉTKEZTEK amikor a fülükbe jutott a hír hogy Chuck Norrist nem bírták elkapni.

All times are GMT +1. The time now is 09:19.