![]() |
Köszönöm :)
|
"Az elkövetkező napokban E-mail útján képeket küldhetnek,melyen Osama Bin-Laden vagy felakasztva látható,vagy elfogása látható.Ha ilyen E-mailt kapsz,akkor ezt a mellékletet nem szabad megnyitni,mert a merevlemezt azonnal menthetetlenül tönkreteszi,leégeti! Kérem küld itt az üzifalon ezt az üzenetet a te ismerőseidnek is!Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt előrejelző üzit itt százszor,mintsem tönkremenjenek az adataink a számítógépünkben!Ha olyan üzit kapsz amelynek címe "Invitation" függetlenül attól,hogy ki küldte-azonnal ki kell törölni mindenhonnan,még a lomtárból is-ez a vírus világszerte kering,és minden más vírusnál kártékonyabb!Ennek veszélyét a CNN tette közzé a honlapján!"
Ez igaz lehet? Ezzel van tele az üzifal. |
jobb félni mint megijedni
|
És mégjobb tele-spammelni az üzifalat. Most már kiskutyákat megmenteni se lehet, pedig milyen jó volt minden héten újra próbálkozni. :)
|
rühellem az ilyeneket alapvetoen :)
de még mindig jönnek a "küldd tovább és kapsz meghívót" levelek... :( |
Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset. Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni :) Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben :) |
Quote:
|
Quote:
Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:45. |