Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Mona 01-12-2007 14:32

Köszönöm :)

Cece 01-15-2007 21:38

"Az elkövetkező napokban E-mail útján képeket küldhetnek,melyen Osama Bin-Laden vagy felakasztva látható,vagy elfogása látható.Ha ilyen E-mailt kapsz,akkor ezt a mellékletet nem szabad megnyitni,mert a merevlemezt azonnal menthetetlenül tönkreteszi,leégeti! Kérem küld itt az üzifalon ezt az üzenetet a te ismerőseidnek is!Inkább kapjuk meg ezt a veszélyt előrejelző üzit itt százszor,mintsem tönkremenjenek az adataink a számítógépünkben!Ha olyan üzit kapsz amelynek címe "Invitation" függetlenül attól,hogy ki küldte-azonnal ki kell törölni mindenhonnan,még a lomtárból is-ez a vírus világszerte kering,és minden más vírusnál kártékonyabb!Ennek veszélyét a CNN tette közzé a honlapján!"

Ez igaz lehet? Ezzel van tele az üzifal.

Szecsa 01-15-2007 21:39

jobb félni mint megijedni

Ati 01-15-2007 21:41

És mégjobb tele-spammelni az üzifalat. Most már kiskutyákat megmenteni se lehet, pedig milyen jó volt minden héten újra próbálkozni. :)

Szecsa 01-15-2007 21:44

rühellem az ilyeneket alapvetoen :)
de még mindig jönnek a "küldd tovább és kapsz meghívót" levelek... :(

Cece 01-15-2007 21:49

Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.

Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni :) Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben :)

Cece 01-15-2007 21:51

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66121)

Hogy a fenébe én nem kapok? Lehet, hogy csak a hódítósok kedveskednek egymásnak ilyesmivel? :D Mert nekem aztán nem sok hódos ismim van :D

Ati 01-15-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 66124)
Nah nem tudom... most lusta vagyok nézegetni a CNN oldalát. Inkább szundi.
A merevlemezemen lévő fontos dolgok mindenképp mentve vannak egy másik merevlemezre, ha meg ez meghal akkor gó venni másikat. Nem lessz első eset.

Csak kiváncsi voltam rá, hogy szerintetek létezik e a dolog. Az ilyen üzeneteket nem árt megfontolni :) Gondoltam bebököm ide is hátha valaki még eccer megköszöni. Minden esetre jobb így, mint aztán lelkiismeret furdalásom legyen, ha valaki megszívjha és tehettem volna az ügyben :)

Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.

Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.

Ati 01-15-2007 21:53

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 66121)

Hozzám nem. :D Nálam amint valakitől jön ilyen, az illető megy tiltólistára. :D

Cece 01-15-2007 21:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 66126)
Amint valakinek a kezébe Internet-előfizetést adsz, az (lenne) az alap, hogy SEMMI idegen mellékletet nem nyitsz meg. Ha nem tudod mi az, akkor az a szemétbe való.

Ezt EGYSZER kellene mindenkinek megtanulni, és akkor nem kéne MINDEN NAP TÖBB TUCATSZOR, amikor új vírust találnak, kitenni üzenőfalra.

Az emberi butaság határtalan és a kiváncsiság is nagy úr ;)

All times are GMT +1. The time now is 05:45.