Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Klánpontlista rendezése máskor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=493)

Serg 05-20-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Ati
Ne felejtse el azt senki, hogy a klánpontlista azért a körváltás végén rendeződik, hogy észre lehessen előre venni egy esetleges akciót, és a támadás ne meglepetésszerűen történjen! Most egy teljes körig a célpont mellett kell lenni.

Ha lehetőséget adunk arra, hogy a semmiből előkerüljön egy klán, támadjon, majd azonnal el is tűnjön onnan a visszatámadás lehetősége nélkül (minden akár 2 perc leforgása alatt), az nem biztos ám, hogy a legjobb megoldás!

Tény, hogy több támadás lehet, de a visszatámadásra nulla esély lesz. Hacsak Te is nem állsz neki meglepetésből támadgatni, amihez rengeteg pénz kell (bontani, fokozni, miegyéb), amire eddig semmi szükség nem volt. Elég volt a támadó félnek rááldozni a támadásra sok-sok pénzt, a védekezőnek elég volt a visszatámadással foglalkoznia.

Nem hiszem, hogy a védekezőt is milliárdok elköltésére kellene késztetni azért, hogy vissza tudjon támadni.

Akkor tegyél be még egy pontlista frissítést félórával későbbre és nem a semmiből fog előkerülni a klán és meglesz a visszatámadás lehetősége is!Még az is jobb mint a mostani állapot nem váratlan és mindenki számít rá.Vélemény?

wand 05-20-2006 17:07

Quote:

Originally Posted by Serg
Akkor tegyél be még egy pontlista frissítést félórával későbbre és nem a semmiből fog előkerülni a klán és meglesz a visszatámadás lehetősége is!Még az is jobb mint a mostani állapot nem váratlan és mindenki számít rá.Vélemény?

ém már mondtam szinte ugyanezt, de monronak az a vélemyénye, hogy 0.1%-od van rá, hogy odaállj

Ati 05-20-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Serg

Ettől nem a semmiből fog előbukkanni, ez a fele rendben is van.

Viszont a visszatámadásra így is rengeteget kell költenie a visszatámadó (védekező) klánnak, hiszen valahogy 2 körre kell (ismét) kerülnie. Lefokozással, bontással (amit később vissza kell építeni), vagy bármilyen más módon. ---> Amit ha a támadó klán észrevesz, akkor még mindig tud további fokozást csinálni, hogy a következő frissítésnél ő se 2 körre legyen, így a védekező klán kidobott egy csomó pénzt, teljesen feleslegesen, mert továbbra sem lesz 2 körre.

Szemben az eddigi megoldással, illetve most új javaslattal, ami mégtöbb teret ad a visszatámadónak, amikoris ha a támadó 2 körre volt, akkor nem kell semmit bontani, nem kell semmit fokozni, mert még egy rövid (nagyon rövid) ideig 2 körre marad a támadó, így minden egyéb pénzköltés nélkül vissza lehet rá menni. Ha ez alatt nem sikerült, akkor még mindig megpróbálhat 2 körre kerülni.

Egyik megoldás előnyeit és hátrányait se hagyjuk figyelmen kívül!

Arwyl szelleme 05-20-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by wand
ém már mondtam szinte ugyanezt, de monronak az a vélemyénye, hogy 0.1%-od van rá, hogy odaállj

Ezzel csak azt érjük el hogy nem csak a KV-s frissítésnél lesz bontásverseny hanem még a KV közbeni (akármennyi darab) klánpontlista frissítésnél is.

Remedy 05-20-2006 17:50

Quote:

Originally Posted by aúú
Atis egyszer már leírta, hogy a dinamikus techniakilag nem megoldható klánpontlistánál... tehát ez kilőve...

Te CL, olvasd mar tovabb amit irtam :) Jo? :)

GOD 05-20-2006 18:53

Monro Ati Többiek Figyi !!!

Én is elgondolkodtam ezen sorok olvastán. Mivel most már a körváltás fix időben történik, igy Mi lenne, ha Klántámadás alatt a támadó- és védő fél nem bonthatna épületet (Legalább addig mig beér a sereg) Ez tisztább kiszámithatóbb és könnyebben lehet számolni. Nem emésztené fel a klánok nyersanyagkészletét, nem forgatná fel a piacot...
Az, hogy ki lesz alul vagy felül ahoz igyis-ugyis folyamatosan figyelgetni kellett, most viszont nem kellene kapkodni, szépen nyugisan ki lehet várni a kör végét, vagy bármikor ,,keresztbe,, is lehetne menni. stb... akár többször is :D

Ati 05-20-2006 18:57

Quote:

Originally Posted by GOD
Nem emésztené fel a klánok nyersanyagkészletét, nem forgatná fel a piacot...

Miért baj az, hogy felemészti? A piac pedig legalább nem csak raktár.

GOD 05-20-2006 19:01

Akkor visszaszivtam :cool:

Ati 05-20-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by GOD
Akkor visszaszivtam :cool:

Attól, hogy belekérdeztem, nemkell visszaszívni. :D Mindenki kössön csak bele mindenbe, különben nem jönnek elő a hátulütői a dolognak. :D

wand 05-20-2006 19:13

Quote:

Originally Posted by GOD
Én is elgondolkodtam ezen sorok olvastán. Mivel most már a körváltás fix időben történik, igy Mi lenne, ha Klántámadás alatt a támadó- és védő fél nem bonthatna épületet (Legalább addig mig beér a sereg) Ez tisztább kiszámithatóbb és könnyebben lehet számolni. Nem emésztené fel a klánok nyersanyagkészletét, nem forgatná fel a piacot...
Az, hogy ki lesz alul vagy felül ahoz igyis-ugyis folyamatosan figyelgetni kellett, most viszont nem kellene kapkodni, szépen nyugisan ki lehet várni a kör végét, vagy bármikor ,,keresztbe,, is lehetne menni. stb... akár többször is :D

ha egy kisklán rámegy 500 körről egy nagyra akkor a nagyklán 500 körig nem építkezhet?? :D az cool lenne :D :D

eltávolodni lehet kiképzéssel is, pláne ha előtte fokozással állsz oda.

vagy fokozással felfelé, időzítheted úgy, hogy pont akkor jöjjön be egy rakás épületed, vagy felfedezésed. stb stb.

All times are GMT +1. The time now is 01:41.