![]() |
hétfő 4-től biztosan jó, kedden délután szintén biztos, szerdán délután szintén biztos. Úgy este 8-ig nekem 100%-ig jó, utána kérdéses.
Én szeretnék még egy márciusi párbajt, mert eddig természetesen mindig közbejött valami. Ma pl egész nap nem volt net a koliban. Pénteken a futár... unom már :D |
Ezekben az időintervallumokban úgy néz ki, h rá fogok érni, de még minden változhat...
Keddtől csütörtökig 16-tól 19-ig kezdés... Pénteken 9-12-ig, 19-20-ig kezdés Szombat 16-20-ig kezdés Vasárnap 11-től 18-ig kezdés |
nekem vasárnap 20:00-tól
Hétfő kedd szerda csütörtök 21:00tól a héten délelőttös vagyok, az esték jók :) én is szeretnék egy márciusi párbajt. |
A vasárnapiról sajnos lemaradtam, ezért én is szeretnék még egy márciusi párbajt.
Szerdán: 16-19 órás kezdéssel lenne jó. Csütörtökön: 19 órás kezdéssel. |
Egyéb időpontigények?
|
sziasztok!
mai nap majdnem egész nap megfelel(kivételt képez 13-16óráig) 31.én a délután lenne megfelelő mondjuk 14órától 30.-án bármikor jó |
5 igényből 4-nek megfelel a szerda 19 órás kezdés, úgyhogy lesz mégegy párbaj az első fordulóban. Gyertek párbajra szerdán 19 órakor! :)
|
Újabb gyors emlékeztető, hogy holnap 19 órától párbaj! Az első forduló UTOLSÓ párbaja!
|
Ati az én jelentkezésem utasítsd vissza, próbáltam úgy alakítani a napot, hogy tudjak menni 7re is mert fontos lett volna az utolsó párbaj, de nem sikerült szóval légyszi utasítsd el :) köszi
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:00. |