Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Filmidézetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4463)

Dew 01-16-2011 18:48

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 276355)
A következő:

"- Te kis szemétláda!
- A ragya cifrázza ki! Tényleg itt van, teljes életnagyságban! Azt hittem XY, csak viccelt."

úgy látom túl általános, vagy nehézre sikerült... nem találta ki senki, pedig sok "filmguru" itt van fórumon... :p folytatom:

"- Te kis szemétláda!
- A ragya cifrázza ki! Tényleg itt van, teljes életnagyságban! Azt hittem Brutál, csak viccelt.
- Egy istenverte egér...
- Az...
- Brutál mondta, hogy tegnap éjjel itt járt, kajáért pitizett... idejött az asztalhoz..."

vityu 01-16-2011 19:32

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 276404)
úgy látom túl általános, vagy nehézre sikerült... nem találta ki senki, pedig sok "filmguru" itt van fórumon... :p folytatom:

"- Te kis szemétláda!
- A ragya cifrázza ki! Tényleg itt van, teljes életnagyságban! Azt hittem Brutál, csak viccelt.
- Egy istenverte egér...
- Az...
- Brutál mondta, hogy tegnap éjjel itt járt, kajáért pitizett... idejött az asztalhoz..."

Halálsoron

Dew 01-16-2011 19:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276422)
Halálsoron

talált! :) ...Csengettyű Úr! :p

vityu 01-16-2011 19:35

Az előzőről jutott eszembe:

"A ragya cifrázza ki az ótvaros pofádat... Szűzanyám, Jack, nem jó az alvó embert fölkelteni."

Kutyuleee 01-16-2011 19:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 276424)
Az előzőről jutott eszembe:

"A ragya cifrázza ki az ótvaros pofádat... Szűzanyám, Jack, nem jó az alvó embert fölkelteni."

Karib tenger kalózai. az első:)

Kutyuleee 01-16-2011 19:42

Egyik kedvenc filmes idézetem:)
"Először is: nem Törpapa csinálta Törpillát. Hókuszpók volt. Úgy indult, hogy ő Hókuszpók kémje, azzal a szándékkal, hogy megsemmisítse Törpfalvát. De a törp életmód túláradó jósága átváltoztatta őt. Az orgiáról meg csak annyit, hogy az egyszerűen nem történhet meg. A törpök aszexuálisak. Még csak nincsenek is szaporodószerveik a kis nadrágjaik alatt. Ezért olyan logikátlan, tudjátok, ez az egész törp-lét. Mi értelme az életnek, ha nincsen pöcsöd?"

idegenvezeto 01-16-2011 19:44

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 276429)
Egyik kedvenc filmes idézetem:)
"Először is: nem Törpapa csinálta Törpillát. Hókuszpók volt. Úgy indult, hogy ő Hókuszpók kémje, azzal a szándékkal, hogy megsemmisítse Törpfalvát. De a törp életmód túláradó jósága átváltoztatta őt. Az orgiáról meg csak annyit, hogy az egyszerűen nem történhet meg. A törpök aszexuálisak. Még csak nincsenek is szaporodószerveik a kis nadrágjaik alatt. Ezért olyan logikátlan, tudjátok, ez az egész törp-lét. Mi értelme az életnek, ha nincsen pöcsöd?"

No, ennek elvileg jön a második része hamarosan ... :S

Donnie Darko :)

Kutyuleee 01-16-2011 19:47

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 276430)
No, ennek elvileg jön a második része hamarosan ... :S

Donnie Darko :)

az
de el kell hogy szomorítsalak, már tavaly elött megjelent... és nem véletlenül nem halottál róla... 3,9-es imdb mutató azért már elég árulkodó:)

csabi 01-16-2011 19:49

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 276431)
az
de el kell hogy szomorítsalak, már tavaly elött megjelent... és nem véletlenül nem halottál róla... 3,9-es imdb mutató azért már elég árulkodó:)

pedig annyira nem volt rossz. :)

idegenvezeto 01-16-2011 19:54

Könnyű lesz:

"Az a tény, kedves kuzin, hogy a mi kópénk Tangónak nevezi magát a szamba országában, teljesen nyilvánvalóvá teszi számunkra...., hogy mekkora nagy seggfej."

All times are GMT +1. The time now is 07:09.