![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De a kérdésedre: Én pld utálok ki-be lépkedni szövikhez. Ha ezt megtehetném a saját orimból sokkal jobban érezném magam és talán gyorsabb is lenne pld megnézni van e valami a piacokon mielött elmegyek aludni. |
Quote:
Amit írtál, az ettől függetlenül megállja a helyét. Csak ezt az egymáshoz belépést ne bagatelizáljuk el, mert ez bizony egy sokkal komolyabb rizikó, mint amilyennek most itt le lett festve. |
Quote:
A témához hozzászolva szerintem ha ez bejönne rengeteg ori visszajönne szk ról és sok sok uj klán alakulna 10 fősek akibe csak egy ember létezik és mind termel ezerrel honapokig ezután vagy valaki beveregetné őket vagy megmaradna termelő klánnak ugy hogy 1 ember irányítja és termel a Főklánnak... Egy szó mint száz aki jobban belegondol és látja hogy mi lehet a dologból az azt mondja ne vezessük be ne akarjunk A ból anarchot csinálni! |
Quote:
|
Quote:
igaz megnőne a csoportlétszám az mondjuk nemlenne rosz de szerintem több lenne a rossz hatása mint a jo... igaz ezt 100% ra biztosan nemlehet kijelenteni mig vagy fél évig nincs alkalmazva |
Quote:
(És ebben a felállásban senki nem adta meg senki másnak a belépési adatait.) |
Én hiszek abban, hogy ha ilyen egy ember irányította termelő klánok alakulnának ki, akkor azokat hamarabb lefölöznék olyan klánok, akiknek ehhez semmi köze nincs. Azért kinézem bármelyik 3milla pont feletti klánból, az elf klánok kivételével, hogy alaposan körülnéznek, és ha ilyet látnak, nem restellnek 1-2tagot kirakni, hogy aztán 3-4 sereggel beverjék a termelőt. :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:25. |