![]() |
Quote:
Értem én, hogy az anarchosoknak jó dolog, hogy orikat néppel töltve leszabiznak jóval magasabbra, mint nem szabin állna... De sztem egy anarchos, aki komolyan veszi a játékot, biztos meg tudnál oldani ezt a "kismillió" orijával másképp is, ha határvédőket vagy miket akar egy helyre... Vhol tényleg nem értem, miért lenne olyan óriási probléma, ha megvalósulna ez a dolog... Most még sokan könnyen hárítják ezt el, de ha majd ők is szembesülnek azzal, hogy top1-nek kellene lenni, de van egy régóta SZ_es ori +15.000-el előttem, akkor gondoljanak erre az ötletre... Nem kellene majd 30+ körökre támadni, és kiváltani mások nemtetszését, hogy "reménytelen háború" van... Nah, részemről ez a téma is befejezve... Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én a személyes ellenszemvemet kihagyom a javaslatokból, és a személytől függetlenül a tartalom nem tetszik azt jelzem.. egyébként a súgóban is benne van, hogy ugyanazt az orit kapod vissza, mint szabi előtt.. Hogy ne legyen off a 20-25szörös elfokozási határ tökéletessen megoldhatná az alap "problémát", nem lenne logikátlan se, és egy másik logikátlanságra is megoldást jelentene(0 hekis ütés), bár nem erről szól a topik, de a problémára majdnem teljes megoldást ad, a +2000-3000 pontot meg tényleg tudni kéne behozni egy 9+os orinak.. |
Quote:
|
Quote:
Ja, es 100%ig biztos vagyok benne, hogy az anarchosok ezt olyan 40x jobban ellenzik mint az eredeti felvetest. :) |
Quote:
bármelyik 3. csoportban maximum 2550 hektárra lehet felmenni, ha egy ekkora ország, aki épp mondjuk törpe és 30% házzal szeretne képezni, elszabizza magát, de előtte lebont 850hektárt, ami nem ház. igy 8+k pontra lesz az 1700 hektáros országoktól (miközben neki is ennyire kopik), ugy hogy 1 darab felesleges embere sincs. |
Quote:
de ezzel végülis mit akarsz mondani? de ha 1 törpe felmegy 2250-re G, I vagy lassúban az tud vmit, vagy az én szövim :) |
Quote:
|
Quote:
Aki utána egy ilyen orival visszajön, az se a felépő hekijét nem éri el, sem az estét nem éri meg :) Sztem próbáljunk arra figyelni, ami az alapötlet... |
Meg egyszerűen leírhatod, hogy nem tetszik az ötlet :)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |