Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizenegyedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3541)

Hex 06-29-2009 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217447)
Mik a sorszámok? :) (Karakter és hajó.)

(Ez normális, mert most olyan helyen is szárazföld van, ahol régen víz volt.)

Hex2 (#24)
Evermeet - nem tudom a hajó sorszámát, mivel ha rákattintok, az jön fel, hogy csak inni lehet ott, de tudom, hogy Hex2 a hajóban van :)

Ati 06-29-2009 16:53

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217448)
Hex2 (#24)
Evermeet - nem tudom a hajó sorszámát, mivel ha rákattintok, az jön fel, hogy csak inni lehet ott, de tudom, hogy Hex2 a hajóban van :)

Nincs hajód, azóta már volt egy karakternullázás.

Hex 06-29-2009 16:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217449)
Nincs hajód, azóta már volt egy karakternullázás.

most már eltűnt :)

Ati 06-29-2009 17:00

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 217450)
most már eltűnt :)

Eddig se volt, csak nullázáskor hajón voltál, és az a státusz megmaradt.

Toto 06-29-2009 18:05

Felvetődött bennem egy kérdés. Egy klánmedált viselő a nap folyamán annyi cuccot vesz fel, ami meghaladja a rendes teherbírását. Meghal, és úgy felhúzza magát ezen, hogy kilép a játékból. Másnap azzal szembesül, hogy nincs klánmedálja (Megelőzték őket, kirakták stb.) Az egyetlen megoldás, hogy kijusson az, ha a becses kincseit elkezdi feláldozni egészen addig amíg meg nem tud mozdulni?

Ati 06-29-2009 18:25

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 217455)
Felvetődött bennem egy kérdés. Egy klánmedált viselő a nap folyamán annyi cuccot vesz fel, ami meghaladja a rendes teherbírását. Meghal, és úgy felhúzza magát ezen, hogy kilép a játékból. Másnap azzal szembesül, hogy nincs klánmedálja (Megelőzték őket, kirakták stb.) Az egyetlen megoldás, hogy kijusson az, ha a becses kincseit elkezdi feláldozni egészen addig amíg meg nem tud mozdulni?

Igen .

Nem. Megvárja, amíg újra lesz klánmedálja... :)

Ati 06-29-2009 18:37

Két új mob-fajta és 2 új tárgy (egy fegyver és egy páncél) került be a főszigetre. Ezzel egyidőben az obeliszk nevek is átnevezésre kerültek, ahol eddig nem volt értelmes nevük.

Ildee 06-29-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 217459)
Ezzel egyidőben az obeliszk nevek is átnevezésre kerültek, ahol eddig nem volt értelmes nevük.

*Mi lett a nevük?*

Ati 06-29-2009 18:51

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 217461)
*Mi lett a nevük?*

Bennszülöttek szigete, Elf sziget, Riválisok szigete.

[HTPA]GeeForce 06-29-2009 22:47

A totemek eltűntek, az őrjöngés itala nem.
Nem vettem észre, hogy nincs totem.
Meghaltam.
Meglepődtem.
Kijöttem HL-ből, léptem egyet, az ital maitt rátámadtam egy Őr-re automatikusan.
Meghaltam újra.
- 1200 TP 30 másodperc alatt. NA NE MÁR!

Javaslatom: Ha valaki rendesen, ténylegesen MEGHAL, akkor arról az ital hatása múljon már el, mert így hirtelen felindulásól ALT-F4-gyel léptem ki a játékból, 2 napi TP gyűjtögetésem veszett kárba.

Logikátlannak találom, hogy aki meghalt, azon a feltámadása után is megmarad pl az Őrjöngés. Meg más se maradjon meg. AKi tényleg meghal, azon minden rá ható varázslat szűnjön meg! (Akár jó neki az a varázslat, akár nem.)

Most meg lefekszem aludni mielőtt agyvérzést kapok.

All times are GMT +1. The time now is 01:27.