![]() |
Quote:
Evermeet - nem tudom a hajó sorszámát, mivel ha rákattintok, az jön fel, hogy csak inni lehet ott, de tudom, hogy Hex2 a hajóban van :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felvetődött bennem egy kérdés. Egy klánmedált viselő a nap folyamán annyi cuccot vesz fel, ami meghaladja a rendes teherbírását. Meghal, és úgy felhúzza magát ezen, hogy kilép a játékból. Másnap azzal szembesül, hogy nincs klánmedálja (Megelőzték őket, kirakták stb.) Az egyetlen megoldás, hogy kijusson az, ha a becses kincseit elkezdi feláldozni egészen addig amíg meg nem tud mozdulni?
|
Quote:
Nem. Megvárja, amíg újra lesz klánmedálja... :) |
Két új mob-fajta és 2 új tárgy (egy fegyver és egy páncél) került be a főszigetre. Ezzel egyidőben az obeliszk nevek is átnevezésre kerültek, ahol eddig nem volt értelmes nevük.
|
Quote:
|
Quote:
|
A totemek eltűntek, az őrjöngés itala nem.
Nem vettem észre, hogy nincs totem. Meghaltam. Meglepődtem. Kijöttem HL-ből, léptem egyet, az ital maitt rátámadtam egy Őr-re automatikusan. Meghaltam újra. - 1200 TP 30 másodperc alatt. NA NE MÁR! Javaslatom: Ha valaki rendesen, ténylegesen MEGHAL, akkor arról az ital hatása múljon már el, mert így hirtelen felindulásól ALT-F4-gyel léptem ki a játékból, 2 napi TP gyűjtögetésem veszett kárba. Logikátlannak találom, hogy aki meghalt, azon a feltámadása után is megmarad pl az Őrjöngés. Meg más se maradjon meg. AKi tényleg meghal, azon minden rá ható varázslat szűnjön meg! (Akár jó neki az a varázslat, akár nem.) Most meg lefekszem aludni mielőtt agyvérzést kapok. |
All times are GMT +1. The time now is 01:27. |