![]() |
Quote:
|
Van még valakinek városa? :)))))))
|
Bocs, hogy nem témábavágót írok. Elkezdtem ma a tesztelést, és nem tudom, hogy az első küldetéshez mennyi egeret kell kinyírni? :)
|
Quote:
|
Azt hiszem rájöttem :)
Fent van egy zárójelben lévő szám, ami egér ölés előtt 0 volt, utána egy lett :) Bocs az offért. |
Quote:
|
Quote:
A tegnap írt problémával, hogy nem jön elő a helyi menü elsőre, ma is találkoztam. Más. Amikor építkezni kezdek vhol és utána toborozni, az megy. De ha fordítva teszem, vagyis toborozni kezdek és az után építeni mondjuk falat, az nem megy. Ez okkal van vagy csak így sikerült? :) |
Pric: ez hogy nem jött előt ez meg az rngetegen írták már...
A másikra, meg, hogy toborozni kezdessz és utána építkezni, már Atinál feliírva :) Érdemes először elolvasni a topicokat, tudom, hogy baromi sok, de akkor is! :) |
Quote:
Mivel, hogy több mint 8 óra míg lebontanak egy épületet (merthogy ráadásul külön voltak), ezért nem volt túl megerőltető :) |
Ati!
Szituáció: - Szekerem kint van saját piacomon 500K-ért! - Adó 10%-ra van állítva... - Visszaveszem a szekeret, elvileg 450K aranyat kéne kapnom... - 500K aranyat fel tudok venni a ker posztról, és nem, nem volt előtte 50K arany felvehetőm, mert felvettem pont előtte azt a 7 aranyat amit fel tudtam :) Azt, hogy a klánpénzbe rakott-e 50K-t, azt nem tudom, de ez így nem jó! |
All times are GMT +1. The time now is 15:02. |