Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1. TESZT: Indulási egyensúly (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3438)

Cassandra 04-16-2009 18:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208072)
eddig nagyon figyeltem a castákat, és ilyet még nem tapasztaltam, hogy támadás kimaradt volna.

Nekem rendszeresen van ilyen, azt hittem normális... hogy pl ilyenkor nem találom el vagy valami.:)

Ati 04-16-2009 18:53

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208073)
bár laci arra gondolt, hogy "macska" és "Macska", de én arra, hogy a hozzászólásában a macska 2x támadott.

az enyémben meg én támadtam anélkül, hogy a kutya támadott volna.

(Nincs kitanulva a dupla támadás!!)

Van, amikor nem sikerül ütnöd (vágnod, lőnöd stb.).
Van, amikor sikerül, de a másik kivédi.
Van, amikor sikerül, a másik nem védi ki, de valami miatt (varázslat, sikeres "mentődobás") kevesebbet ütsz.
És van, amikor sikerül, a másik nem védi ki, és teljes sebzést adsz.

Dus 04-16-2009 19:05

Azért a macskáshoz hozzáteszem, hogy a névelők mindenhonnan hiányoznak szinte... :)

Ati, az úgy tuti jó, hogy varázsolni és rúgni nem lehet egyszerre?? :(
Lehessen már...Hiszen külön dolog. A varázslás és akciót is lehessen egy csatakörben :))

Ati 04-16-2009 19:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208078)
Ati, az úgy tuti jó, hogy varázsolni és rúgni nem lehet egyszerre?? :(
Lehessen már...Hiszen külön dolog. A varázslás és akciót is lehessen egy csatakörben :))

3 mp alatt erre nem sok esély van. Pláne, ha közben még 3-szor meg is vágod mellette az ellenfeled. :) Már így is elég superman-képesség ez. :)

Dus 04-16-2009 19:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208079)
3 mp alatt erre nem sok esély van. Pláne, ha közben még 3-szor meg is vágod mellette az ellenfeled. :) Már így is elég superman-képesség ez. :)

2x vágom az ellenfelet, és egyszerre ki tudom jelölni a varázslós és akciós dobozban is mit szeretnék, és az megmarad a többi csatában is. Amikor feltűnik az ellen neve (első körben) akkor rákattintok és a csináld gombra, és már nyomhatná is Neki a cuccost...amúgy meg kb esélytelen legyőzni egy őrt 2-3 karival...

Ati 04-16-2009 19:17

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208080)
amúgy meg kb esélytelen legyőzni egy őrt 2-3 karival...

Nem minden ellenfél olyan, hogy egy napi játékkal legyőzhető.

Dus 04-16-2009 19:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208081)
Nem minden ellenfél olyan, hogy egy napi játékkal legyőzhető.

Jó, de így arra is kell figyelni, mikor fogy el a VP, és ha elfogy, akkor kivenni a varázslatot, és úgy nyomni a csinál gombot, mert különben varázsolni akar, nem rúgni :(
És kövi csata elején, vissza a varázslatot, katt az ellenfélre, és utána nyomni neki a varázslövedéket, aztán megint le, stb.

Legalább azt lehetne, hogyha nincs varázspont, akkor ha akciózás ki van jelölve, azt csinálja, ha nem, kiírja, hogy nincs elég varázsolnod...sokat segítene :)

Ati 04-16-2009 19:25

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208082)
Jó, de így arra is kell figyelni, mikor fogy el a VP, és ha elfogy, akkor kivenni a varázslatot, és úgy nyomni a csinál gombot, mert különben varázsolni akar, nem rúgni :(
És kövi csata elején, vissza a varázslatot, katt az ellenfélre, és utána nyomni neki a varázslövedéket, aztán megint le, stb.

Legalább azt lehetne, hogyha nincs varázspont, akkor ha akciózás ki van jelölve, azt csinálja, ha nem, kiírja, hogy nincs elég varázsolnod...sokat segítene :)

Ez valóban egy picit zavaró tud lenni, szerintem még ma este csinálok rá változtatást.

Dus 04-16-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208083)
Ez valóban egy picit zavaró tud lenni, szerintem még ma este csinálok rá változtatást.

Köszi szépen :)
Mondjuk idő az van rá bőven, mert 1 mp megcsinálni és 3 mp-ként van körváltás, de a figyelmet azt elviszi...

Dus 04-16-2009 19:35

Ahh, még egy kérdés. Ha egy karakterre:
1. Egy karakter rak fel több darab védővarázslatot
2. Több karakter rak fel 1-1 védővarázslatot
3. Több karakter fejenként több védővarázslatot rak fel
Akkor az emnyni védővarázslatnak számít, illetve bónusznak??
(teszem azt, áldást pakolok egyre és lövöldözök vele varázslövedéket)

All times are GMT +1. The time now is 11:44.