![]() |
kösz a tanácsot, remélem fog menni mert a pénzel eddig nem volt gond:)
lassan a szövi is erősödik:) |
ork vagy gnóm
Szóval szerintetek jobb hadi a gnóm, mint az ork? Én nem rég arra jutottam, hogy az ork a jobb hadi. Megindokoljátok nekem, miért jobb hadi a gnóm mint az ork? (hátha tévedtem)
|
Quote:
a hadi gnómtól nem tekercset lopni (ha felteszi a könyvtárkulcsot) az igaz, hogy az ork százalékban erősebb, de ha az orktól ellopják a tekercseit, akkor a gnóm már erősebb hadiban |
két azonos felépítésű ork meg gnóm közül az orknak nagyobb lesz a támadóereje(én így számoltam), de egymást mindketten betudják ütni.
szóval megnéznék egy komoly ork vs gnóm csatát.) |
meg az ork védelmet egy jó gnóm ikönnyen beüti.
|
No az mán igaz, de fordítva is!
|
a lényeg röviden:
az ork-al nagyobb lesz a támadóerőd, de azzal csak úgy érdemes játszanod, ha állandóan támadsz, kint van a sereg (24 órát vagy a gép elött) a gnómmal kevesebb lesz a támadóerőd, de nem fognak tőled tekercseket lopni, ami szerintem nagy elöny |
Quote:
Azért megnézném h 1k heki felet ki akar orkot tekizni,annyit már nem ér a teki,ha mégis ér neki, akkkor meg vállalja a következményeit:cool: |
előbb gyújtják, viharozzák be 1k felett az orkot mint tekizik
|
Miért van az, hogy az óriásnak minden teki ugyanannyiba kerül?
Ez csak az alábbiaknál van még így: gnóm: szeritnem ez érthető miért hulla: ez is ember: végképp érthető de az óriás miért hasonlít ezekre jobban, mint az elfre-félelfre-törpére-orkra :) |
All times are GMT +1. The time now is 17:42. |