![]() |
Quote:
Olyan velem is van,hogy eszembe jut egy sor, két sor, aztán vagy találok mellé még, vagy nem, ilyen egy-két sorok marokszám vannak a fiókom mélyén:) |
Ilyen velem is van, hogy eszembe jut pár sor, és megpróbálok ahhoz kitalálni még, de álltalába összerakom a verset. Egyébként én szeretek rajta ülni egy kis időt, mivel a sorok nem mindig passzolnak, amik kijönnek a fejemből, így át kell rakosgatni őket:) Én egyébként nagyon türelmes vagyok, főleg ilyen téren, mivel képöes vagyok leülni és csinálni egy jó ideig. Ezen kívül, még gyöngyöt fűzök, amihez nagyon sok türelem szükséges :) na az az igaz türelem játék :) mikor elkezdek valamit, és tudom, hogy legalább 24 óra munka kell hozzá, ha nem több! :)
|
Van olyan dolog, ami miatt én is órákat hajlamos vagyok koncentrálni(pl. a rajzaimnál) verseknél is van amit hosszan csiszolgatok, de van, hogy ami jön azt egyszerűen leírom és kész.:D
|
Jövő nyáron jöhettek hozzánk babot fejteni, azt pont rühellem:D Ha már ilyen sok türelmetek van:D
|
Ahhoz lehet, hogy nem lenne türelmem, már volt benne részem, igaz, ha van társaság, akkor jó, mert úgy más, de inkább kihagyom :D Maradok más "türelem játéknál" :D Azért köszi.
|
A babfejtegetés egy dolog, meggyet magozni, na azt én is utálok, vesrs is lesz, holnap, vagyis nappal, csak most lusta vagyok bepötyögni...:D
|
Quote:
Csillagok alatt a holnapot várod. Ám a csillagok is egyszer Mind kihúnynak. Lábnyomaidra sötét fellegek Borulnak. Szemed elfedi a Vakító sötétség. Ám lelked még örvend, Hisz a remény mindíg Benned él. 2006.08.05. |
sziasztok :)
ezer eve nem irtam, nem jartam erre... epp ideje, hogy ujra kezembe vegyem a tollat :) orulok, hogy eletben tartottatok a temat; sok szep uj vers szuletett... remelem, ez is tetszik majd nektek; bar lehetne meg rajta finomitani :) Egy kis fenysugar az egen, A csillagokkal jatszik eppen. Nemreg szuletett, s most ismerkedik, Vajh mely’ csillagjegy koszon eloszor neki. Szeliden, majd szeleburdin jatszik, Mint kisbaba, ki eleteben eloszor maszik. Kesobb magara lel, felbatorodik; Kihivoan, elokelon futkarozik. Nem erdekli mar a sok csillagjegy, O akar tundokolni… O az aki szebb! Ot nezze, Ot csodalja odalenn mindenki, Ki szemet az egre mereszti! Mindossze egy pillanatra lattam, Megis buszken megcsodaltam Pajkos, jatekos mivoltat, Vegtelennek tuno ragyogasat… Egy kis fenysugar az egen, Felbukkan, majd eltunik a melyben. 2006.08.10. |
Szigibabe örülök, hogy újra itt "látlak".:)
Már hiányoltam a "régieket", így téged is.:) Tetszik a versed, aranyos(Úgylátszik most mindenki a csillagos időszakát éli:D) |
Hát igen, a csillagokban sok minden rejlik :) Szerintem is nagyon szép lett, és úgy érzem mintha egy egész életet írtál volna bele, (lehet azért, mert így is tettél) és a vége szomorú! Nekem nagyon tetszik! :) Gratulálok! látszik, hogy jó rég óta foglalkozol versírással! Vagy legalább is ezt gondolom.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:59. |