Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Pénzt betenni a segélybe (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2771)

Synkel 02-27-2008 11:14

5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.

[HTPA]GeeForce 02-27-2008 11:35

Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S

Ati 02-27-2008 11:41

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161440)
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S

Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.

[HTPA]GeeForce 02-27-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 161441)
Én azt gondolom, hogy a mostaninál több pénzt leforgatni nem célravezető. Ha elvagy egy ideig az A-ban, akkor 5-600 milliót simán összeszedsz (ami leforgatható), ennyivel több pénzed van, mint egy kezdő országnak. Nem hiszem, hogy ezt célszerű volna növelni. Sőt, kifejezetten rossz ötletnek tartanám.

Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)

Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.

Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.

Ati 02-27-2008 13:50

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 161482)
Okés, csak rajtad kívül nem sok mindenki reagálta le az ilyen jellegű javaslatokat, és még kevesebben hoztak fel erre való ötletet. Nem részletezem, te tudod miket írtunk, a többieknek meg annyit, hogy volt aki azt preferálta, hogy lehozható több pénz, ilyen-onyan megszorítások mellett. (Én pl a maximalizált lehozható vagynont részesítettem előnybe.)

Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz.
Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra.

Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva.

Mivel első körben a "betett" pénzt költöd majd, ezért ha belegondolsz, akkor ez azt jelenti, hogy többet hozol le, mint eddig. Hiszen eddig ha hozzányúltál a segélyhez, az elveszett, kész. Most ha hozzányúlsz, akkor először csak ahhoz a részhez nyúlsz hozzá, amit úgyse tudnál lehozni. Amitr le tudsz, az megmarad.

Valezius 02-27-2008 15:54

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 161436)
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.

Hm ismerős érvelés :rolleyes:

Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.

Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?

Valezius 02-27-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 161372)
Ezt előre nem lehet tudni. Az igény a segélykeret feltöltésére megvan. Ez a javaslat lehetőséget is biztosít erre.

Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...

Synkel 02-27-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 161519)
Hm ismerős érvelés :rolleyes:

Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész.

Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket?

Miért raknék be egyformán?
Ritkán osztok pénzt csak a pénzosztás kedvéért, szal ez a része engem nem befolyásolna, úgyhogy nincs ilyen készpénz igény. Viszont 5:1 aeány mellett már elég gazdaságos a dolog ahhoz, hogy érdemes legyen komoly méretű segélykereteket előállítani.

Ati 02-27-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 161520)
Na ez vicces, az lenne a furcsa, ha nem lenne igény az "ingyenpénzre"...

Milyen ingyenpénzre? :eek:

Harcosok 02-27-2008 16:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 161524)
Milyen ingyenpénzre? :eek:

Nekem leesett:)
Ingyenpénz: pénzosztásból megkapunk x%ot...
És ugye mindenki oszt pénzt ha nagy ritkán d eakkor is oszt:)

All times are GMT +1. The time now is 02:16.