![]() |
5:1 arány mellett tutira használnám, és még nagyon sokan. Azért lásd be, hogy iden komoly előnyt jelent egy állandóan hozzáférhető, mások által láthatatlan pénzforrás. Ahhoz képest a veszteség elfogadható, főleg hogy mint mondtam semmiféle kockázata nincs a piacon tartott árukkal ellentétben. Nyilván nem minden pénzem ebben lesz, de igyekezni fogok minnél többet ide is gyűjteni.
|
Valamennyit leforgathat belőle nem? Vagy azok a javaslatok ad akta lett téve? :S
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ha nem, hát nem, végülis logikus amit írsz. Az egész lehozhatóságon akkor kezdtem el gondolkodni, amikor felröppent, hogy egyesek 6-700 millát költenek el 5. szinten egy szöviháborúra. Szóval a lényeg, hogy nem akaródzik ilyen irányba terelődni a szó. Ok, elfogadva. |
Quote:
Mivel első körben a "betett" pénzt költöd majd, ezért ha belegondolsz, akkor ez azt jelenti, hogy többet hozol le, mint eddig. Hiszen eddig ha hozzányúltál a segélyhez, az elveszett, kész. Most ha hozzányúlsz, akkor először csak ahhoz a részhez nyúlsz hozzá, amit úgyse tudnál lehozni. Amitr le tudsz, az megmarad. |
Quote:
Azon gondolkozz el, hogy mennyit raknál be, ha 1:5 arány lenne és mennyit, ha 1:10. én biztos, hogy kb ugyanannyit, mert van egy készpénz igény és kész. Ha meg majdnem mindenki ugyanannyit rakna be, mindkét esetben, akkor miért szivassuk az embereket? |
Quote:
|
Quote:
Miért raknék be egyformán? Ritkán osztok pénzt csak a pénzosztás kedvéért, szal ez a része engem nem befolyásolna, úgyhogy nincs ilyen készpénz igény. Viszont 5:1 aeány mellett már elég gazdaságos a dolog ahhoz, hogy érdemes legyen komoly méretű segélykereteket előállítani. |
Quote:
|
Quote:
Ingyenpénz: pénzosztásból megkapunk x%ot... És ugye mindenki oszt pénzt ha nagy ritkán d eakkor is oszt:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |