Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Vésd 04-23-2008 08:18

Quote:

Originally Posted by Rebellis (Post 171227)
:-)
Melyik éjszakára gondolsz:-)
Mert énszerintem nem is éjszaka volt akkor:-)
Mikor az áthelyezések voltak.
Elég régi hír ez már amúgy:-)
Abban igazad van,hogy mindenkit szeretettel várunk és ürülünk,hogy te is újra vagy ott:-)

Úgy hallom minden éjszaka okozhat meglepetést:)
És nem vogyok ott:)

Rebellis 04-23-2008 08:21

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 171228)
Úgy hallom minden éjszaka okozhat meglepetést:)
És nem vogyok ott:)

Kezdem sejteni mire gondolhatsz:-)

Tsobi 09-18-2008 21:19

Bár nem X csopi (5/S) ,de talán ez a legtesthezállóbb topic,amibe írhatok.
Van ugye a top. Páran felmerészkedtek maxheki fölé .. hirtelen megjelent egy pénzzel teli szövi .. Nem tekit írtak,friss sorszámmal voltak mrd-jaik. Az utalásokból természetesen mi is mrd-okat kerestünk :)

Nézem a teljest,sasolom a pontlistákat .. mondom tuti,hogy a fentiek multisok és le akarják verni a felmerészkedőket. Mit ad isten .. midőn jóval maxheki fölé értek,nem földre mentek az első elérhető célponthoz,hanem mészárlásra,és azóta is.

Lottóznom kéne. Mielőtt valaki megkérdezi,semmi célom nem volt azzal,hogy ezt most leírtam ide,csak valahova ki kellett öntenem a lelkem,belső fórumra meg ugye nem illik. :p

Köszi a figyelmet :)

Batu 09-18-2008 21:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 191127)
Van ugye a top. Páran felmerészkedtek maxheki fölé .. hirtelen megjelent egy pénzzel teli szövi .. Nem tekit írtak,friss sorszámmal voltak mrd-jaik. Az utalásokból természetesen mi is mrd-okat kerestünk :)

Nézem a teljest,sasolom a pontlistákat .. mondom tuti,hogy a fentiek multisok és le akarják verni a felmerészkedőket. Mit ad isten .. midőn jóval maxheki fölé értek,nem földre mentek az első elérhető célponthoz,hanem mészárlásra,és azóta is.

Lottóznom kéne. Mielőtt valaki megkérdezi,semmi célom nem volt azzal,hogy ezt most leírtam ide,csak valahova ki kellett öntenem a lelkem,belső fórumra meg ugye nem illik. :p

Kicsit pontosítanék:)
Kék 3-as az nem friss ori. Egy másik 507-tel kezdődik, az sem friss és amióta megvan tekit írt. Nincs a szövi max heki fölött. Varigyilokért meg mészár az elfogadható.....
Szerintem.

Betelgeuse 09-18-2008 22:16

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 191128)
Kicsit pontosítanék:)
Kék 3-as az nem friss ori. Egy másik 507-tel kezdődik, az sem friss és amióta megvan tekit írt. Nincs a szövi max heki fölött. Varigyilokért meg mészár az elfogadható.....
Szerintem.

de a többi stimmelt, nem?:) így indulnak a pletykák mindig

Pool 09-18-2008 22:43

Quote:

És?................

Tsobi 09-18-2008 23:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 191130)
És?................

Quote:

Mielőtt valaki megkérdezi,semmi célom nem volt azzal,hogy ezt most leírtam ide,csak valahova ki kellett öntenem a lelkem,belső fórumra meg ugye nem illik. :p

És ennyi. :)

Senator 09-19-2008 07:20

Könnyü vádaskodni... de batu megmondta a frankot

Tsobi 09-19-2008 09:08

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 191144)
Könnyü vádaskodni... de batu megmondta a frankot

Batu az ász :D

laci 09-19-2008 09:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 191158)
Batu az ász :D

Batu ász? Nem adu ásznak mondják? :D

All times are GMT +1. The time now is 12:17.