Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

maximilian 07-18-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 183752)
Haláli fegyver

No komment a filmhez. A halálos fegyver paródiája. Aki még nem látta gyorsan nézze meg. Eredeti címe: Loaded weapon

nekem nagyon bejött:)

J.Ati 07-18-2008 22:50

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 183735)
angol címet is pls, mert körülményes utánanézni. :)

na jó, megtaláltam. :D
The Invasion - ki gondolta volna? :D

The Invasion :D

Majd írj róla véleményt:)
Szerintem neked is tetszeni fog.

Bogár 07-18-2008 23:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 183767)
The Invasion :D

Majd írj róla véleményt:)
Szerintem neked is tetszeni fog.

megnéztem... tetszett, de nem volt az igazi. csúnyaság volt a vége. :p
Nicole Kidman volt az, aki feldobta az egész filmet.

ha rosszmájú akarnék lenni, megkérdezném, hogy a Világok Harca (War of the Worlds) "sikere" után irigykedett az ex-férjére, és ő is akart magának egy hasonló filmet? :D
a különbség, hogy ebben szerencsére nem nagyon voltak értelmetlen jelenetek, és próbálták tartani a szuszpanszot végig...

Pepa 07-19-2008 05:53

Spártaiaik

A 300 paródiája. Én nem bírtam abbahagyni a nézését, pedig igen későre járt már akkor. Nem sokkal több, mint egy óra, érdemes megnézni. Eredeti cime: Meet the Spartans

laci 07-19-2008 07:43

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 183784)
Spártaiaik

A 300 paródiája. Én nem bírtam abbahagyni a nézését, pedig igen későre járt már akkor. Nem sokkal több, mint egy óra, érdemes megnézni. Eredeti cime: Meet the Spartans

Atyaég, rákerestem, megnéztem a trailerjét... na azt hiszem, megvan a következő film amit SOHA nem fogok megnézni :eek:

Tsobi 07-19-2008 12:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 183785)
Atyaég, rákerestem, megnéztem a trailerjét... na azt hiszem, megvan a következő film amit SOHA nem fogok megnézni :eek:

Rákerestem én is. A trailer alapján nekem sem tetszik,de kiindulok abból,hogy iszonyat jó trailer után is láttam már nagyon gagyi filmet :)

Grabi 07-19-2008 12:35

ha azt nézed, hogy ebbe sürítik bele a legjobb jeleneteket, hogy nézd meg a filmet akkor nem lehet túl jó film.

J.Ati 07-19-2008 12:49

Na megnéztem én is a trailerjét ,de az alapján nem ítélek meg filmet.
Olvasok róla pár kritikát azoktól, akik látták és talán az segít.
Ezt a filmet szépen lehúzták.
Ennyi.
Véleményt én nem alkotok róla ,mert nem láttam:)

Pepa 07-19-2008 17:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 183785)

Ne steppelő katonákból indulj ki. Inkább úőgy parodizálják, hogy minden szöveget lazán vesznek, nincs meg benne a heroikusság. mondjuk én kedvet kaptam a 300-hoz megint.

Phoenix 07-19-2008 17:25

Na tegnap a premier napján megnéztük a WALL-E című animáció filmet, amelyet a már-már legendás Pixar stúdió készített. És annyi biztos, hogy ezzel a mesével sem csorbul a hírnevük. :)
Belinkelek ide egy egész jó kritikát, bár elég sok benne a spoiler: Itt olvasható

All times are GMT +1. The time now is 13:57.