![]() |
Quote:
|
Quote:
Majd írj róla véleményt:) Szerintem neked is tetszeni fog. |
Quote:
Nicole Kidman volt az, aki feldobta az egész filmet. ha rosszmájú akarnék lenni, megkérdezném, hogy a Világok Harca (War of the Worlds) "sikere" után irigykedett az ex-férjére, és ő is akart magának egy hasonló filmet? :D a különbség, hogy ebben szerencsére nem nagyon voltak értelmetlen jelenetek, és próbálták tartani a szuszpanszot végig... |
Spártaiaik
A 300 paródiája. Én nem bírtam abbahagyni a nézését, pedig igen későre járt már akkor. Nem sokkal több, mint egy óra, érdemes megnézni. Eredeti cime: Meet the Spartans |
Quote:
|
Quote:
|
ha azt nézed, hogy ebbe sürítik bele a legjobb jeleneteket, hogy nézd meg a filmet akkor nem lehet túl jó film.
|
Na megnéztem én is a trailerjét ,de az alapján nem ítélek meg filmet.
Olvasok róla pár kritikát azoktól, akik látták és talán az segít. Ezt a filmet szépen lehúzták. Ennyi. Véleményt én nem alkotok róla ,mert nem láttam:) |
Quote:
|
Na tegnap a premier napján megnéztük a WALL-E című animáció filmet, amelyet a már-már legendás Pixar stúdió készített. És annyi biztos, hogy ezzel a mesével sem csorbul a hírnevük. :)
Belinkelek ide egy egész jó kritikát, bár elég sok benne a spoiler: Itt olvasható |
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |