![]() |
Egy idős néni sétálgat az utcán, egyszer csak meglát egy jósdát. Gondolja, ő még szeretne élni, kíváncsi milyen lesz a jövő, így hát betér oda. Leül a jósnővel szemben.
- Azt szeretném tudni, hogy mi lesz velem 20 év múlva. -mondja a néni. A jósnő ránéz, kicsit csodálkozik, hiszen látja, hogy elég öreg, de azért elkéri a tenyerét és elkezdi olvasni a jövőt. - Látok egy pasast New York-ban - mondja meglepetten a jósnő. - Ohhh - mosolyodik el a néni. - Látok egy fiatalembert Párizsban is. - Húúú! - És egy jóképű férfit Chichagóban. A néni hangosan kacarászik, a jósnő nem hisz a saját szemének, de aztán egyszer csak megszólal: - Jaj, megvan! Maga jövő héten felajánlja a szerveit. |
Pistike tanítónénije kérdezgeti a gyerekeket:mi az apukátok foglalkozása? Asztalos, vízvezeték-szerelő, tűzoltó,orvos, az összes szokásos válasz elhangzik. Pistike kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi a tanítónéni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik? - Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és b*zi férfiak előtt táncol,és néha amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és... A tanítónő elkapja Pistikét és a folyosóra viszi: - Apukád komolyan ebből tartja el a családot? - Nem, igazából az Újpestben focizik,de ezt olyan kínos lett volna elmondanom mindenki előtt. :D:D:D Két meleg utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat: - Te, mi lenne, ha kefélnénk? - Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket nézne. - Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd! Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat: - Van valakinek ceruzája? Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok. - Tényleg nem figyelnek ránk. Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki, amikor is a stewardes látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás. Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is. - Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót! - Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy ceruzát kért, és úgy s*ggbe k*rták, hogy csak na! :D |
A nagyon csinos matektanárnő felír egy példát a táblára. Rövid szoknyát hord, és a nagy nyújtózkodásban a bugyija is kilátszik. Megfordul, látja, hogy Móricka nagyon mozgolódik
a padban. - Na, Móricka! Mennyi jött ki? - Ennyi - mutatja Móricka a tenyerét -, de még jutott a padba is:D |
nem tudom melyik topicba illik, ebbe vagy a rendesbe :o
Két New Jersey-i elmegy az erdőbe vadászni. Egyszer csak egyikük összeesik, és nem mozdul többet, nem is lélegzik. A társa gyorsan felhívja a mentőket: – Az erdőben vadásztunk, amikor a társam összeesett. Úgy tűnik, meghalt. Mit csináljak? Mire a segélyvonal ügyeletese: – Először is győződjön meg róla, hogy tényleg meghalt. A telefonban rövid szünet, majd az ügyeletes egy puskadörrenést hall. Ezután megint a vadász szól bele a telefonba: – Oké, és most? |
Talán befér ide:)
Doktor az aggódó apához: -Uram, önnel rossz hírt kell közölnöm: az újszülött fiának nincsenek végtagjai. -Nem baj, attól még az én fiam és szeretem. -De uram, az ön fiának nincsen törzse és feje sem. -Nem baj, attól még az én fiam és szeretem. -Hát jó! Bemegy az apa és a kórteremben talál egy inkubátorban két szemgolyót. Elkezd integetni, mire megszólal az orvos: -Ne fáradjon uram, az ön fia vak. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Én nem tudom a választ:rolleyes::D |
Quote:
:) |
ez jó:D:D
Leég az apácazárda, mindenki meghal. Fenn a Mennyek Kapujánál a sok apácának sorba kell állnia, annyian vannak. Elsőnek megy Eszter nővér, kérdi tőle Szent Péter: -Érintetted AZT? -H-hááát...igen. Az ujjaim hegyével... -Akkor mártsd ujjaid ebbe a szentelt-vízbe, és utána bemehetsz. Jön Éva nővér: -Érintetted AZT? -Hát igen, egyszer megfogtam. -Akkor moss kezet a szentelt-vízben, és beléphetsz Hátul egyszer csak dulakodás tör ki, majd egy hang: -Engedjetek előre, hadd gargalizáljak, mielőtt Gréta nővér belemossa a seggét! |
All times are GMT +1. The time now is 06:30. |