Quote:
Originally Posted by LotR
(Post 157735)
értettem és arra céloztam mikorazt írtam h támogatom a 0-st(gondolom igazából te is értetted) ,h én a mindenkinek 1ról kezdődjön a számítás hamár új dolgot vezetünk be... és akkor a 2000 kört is elfogadhatónak tartom..
Ha a meglévő topkörök jóváíródnak a meglévő oriknak, akkor viszont csak a 4k kört tartom elfogadható mértéknek...
Remy részben elfogadom h több figyelmet igényel, de ahol a top3 klán tanyázik már nem fogadom el ezt az érvet... márpedig sztem nem cél h a változtatás után egyből 1%ért kiugorhassatok 1fősbe ütögetni, mert akkor malusz ide v oda megéri nektek és sztem még célpont is akadhatna nektek igaz nem mértem fel a klánokat...
|
teljesen logikátlan amit írsz, és még csak megfontoltság sincs mögötte.
ha arról lenne szó, hogy a topp3 klán csak tanyázik, akkor megpróbálnám megérteni a gondolat meneteded, de el kell szomorítsalak, a 3 legnagyobb klán nem úgy lépett oda B -ből, ahol most van.
el kell keserítenelek, de ezekben a klánokban a leadandó föld már több %, ami nem a tanyázásnak a következménye, ellenben azokkal az országokkal, amik még csak most lépnek fel.
félre ne értsük nekem jó a 4000 kör is, jó volt eddig is, és jó lesz ezután is, csak ami lesz azt észérvekkel indokoljuk meg, ne sekélyes, és érzelmekkel teli magyarázatokkal, mint például ez:
Quote:
Originally Posted by LotR
(Post 157735)
Ha a meglévő topkörök jóváíródnak a meglévő oriknak, akkor viszont csak a 4k kört tartom elfogadható mértéknek...
|
lefordítom: nekem jó lenne a 2000 körönkénti nullázás, jaj de várjatok még sem jó , mert van aki már évek óta játszik A ban, és nehogy már neki is jó legyen, és ne 6-7 vagy több %ot kelljen nekik leadni, mert az igaz, hogy nekem a 4000 kör nem igazán jó, de nekik még rosszabb, ezért inkább még is csak 4000 kör legyen.
esetleg figyelembe lehetne venni, hogy az A ban ebben a pillanatban 587 játékos játszik, és abból max 30 lehet a 3 legfelső klán.
elárulom neked, hogy mi történik ha a visszamenőleg számoljuk a topp köröket:
semmi.
azt a tényt, hogy remyék meg így esetleg találnak maguknak célpontot, szinte felháborítónak tartom. ekkora baklövést nem lehet a játékban elkövetni. ?????
(persze azon is gondolkozzunk el, hogy remyéken kívül még visszatart vagy 500 játékost a csatázástól az, hogy több földet kell leadniuk, mint amennyit nyerhetnek, de ez persze most biztos mellékes...)
:eek::eek: