![]() |
A második: mindkét beírás teljesen értelmetlen. Ki kíváncsi arra, hogy XY milyen néven nem játszik? :confused:
Gondolom arra se kíváncsi senki, hogy milyen nevű anarchos orikat töröltem már, mert zéró információ tartalma van. Egy törölt ori, meg egy aktív reg a honfiban nem ugyanaz.Annyit írtam, hogy az elmúlt fél évben minimálisat játszottam.Egy meglévő honfis regnek VAN információtartalma, nem is kevés... De mint írtam, egyeztessünk időpontot, és szívesen játszom egyet a békesség kedvéért, meg a játék öröméért:D |
Sziasztok! :)
Van valakinek országa az 5/V csoportban? Regisztráltattam oda egy totál kezdő játékost, segítség kellene neki, mert én azt a csoportot nem ismerem...:( Légyszi, aki tud segítsen! Előre is köszi. :) |
Quote:
|
Quote:
2. kézikönyv 3. külső fórum 4. törölje az országát és jöjjön anarcba 5. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azzal sajnos nem szolgálhatok, az nekem is van, csak nyári álmát alussza :)
|
Szia Dit ke dves:)))
Csak próbaüzi. |
Quote:
Mert elolvasva a válaszaidat nekem az jött át, hogy teljesen jogos a vád. Egyedül az utolsó mondat mond ennek ellent. Például az a rész, hogy egy szó hiányzik találd ki melyik erősen arra billenti a mérleget, hogy nem fogadod el a kritikát. Esetleg ha az állna ott, hogy igazad van kimaradt, hogy... Dehát nem az áll. :o |
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |