![]() |
Quote:
|
Holnap kora délutánig hagyom a témát élni, hogy a csak munkahelyről netezők is még hozzászólhassanak. Holnap késő-délután pedig ez is lezárásra kerül, mert a modul kész, már csak a katonaszükséglet végleges képlete kell bele.
|
Sajnálom, hogy a maxföldhöz kötött maximum 15%-os bányatalálás nem aratott sikert...
(5 szinten max 90, 4esen max 165 stb...) 1-1 rosszaló beírást azért olvastam volna vele kapcsolatban, hogy miért ne... :( a katona mennyiséghez nem tok szólni, nem értek a számokhoz, de azért jó ! :D |
Egye fene. Bedobom a derekam a közösbe. :D Legyen így, annak fényében, hog kicsi hekin úgyse használom, nagy hekin meg lekorlátoz a 15%, úgy egész használhatónak tűnik. (A lekorlátozást úgy értem, hogy már így is van 10-15% bánya a termelőkben.) A nem használást meg úgy értem, hogy 600 hekin 100 katonából inkább elküldök célzottat, és nem a meglévőn viccelődök. :D De ebben a felállásban a többi teljesen oké. Úgyhogy befogom, és támogatom ezt a javaslatot. ;)
|
Ha már katonaképlet... Beidézem egy régi hozzászólásomat, mert pont ezen a szinten mozog az ott javasolt katona-igény!
Quote:
|
Quote:
|
Off: ha adsz egy 50m hekis orit, esküszöm fizetek 5000 katincsot is egy bányáért.:D Bocsi. On:
Szerintem mindenki számára elfogadható egy fokozatosan növekedő katonamennyiség, ami 50 - 100 db között indul, és valahol 500 és 1000 db között maximalizálódik. Szerintem ez nagyon nagy támogatottságot élvezne. |
Quote:
De jelen esetben nincs olyan nagy jelentősége, hogy emiatt még napokig vitatkozzunk vagy kitaláljunk valami jobbat. Szóval ez a javaslat nem tetszik, de elfogadhatónak tartom. |
Máshogy nem lehet. A tekikopás is ilyen... 1 hektár, és máris 2x annyit kopik. (Első határátlépésnél természetesen) Szóval szerintem ez még belefér. Nem olyan nagyok ezek a számok.:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:43. |