Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

norbucso 08-26-2007 19:32

A témához kapcsolódóan csak annyit mondok: voltam párszor élőhalott, de ez nem is baj, csak az, hogy hajnali 3-kor nagyon kevesn játszanak és amikor többször is akörül jöttem vissza a szabiról, már lopott is valaki az első 20 MÁSODPERCBEN, amit alig hittem mikor láttam. Ha ez nem robot, akkor semmi.

Csak ennyi.

Ati 08-26-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 120705)
A témához kapcsolódóan csak annyit mondok: voltam párszor élőhalott, de ez nem is baj, csak az, hogy hajnali 3-kor nagyon kevesn játszanak és amikor többször is akörül jöttem vissza a szabiról, már lopott is valaki az első 20 MÁSODPERCBEN, amit alig hittem mikor láttam. Ha ez nem robot, akkor semmi.

Csak ennyi.

Az előhalottnál teljesen normális, hogy lopják, azt hiszem, hogy nem célja ennek a topicnak ezen változtatni. Az élőhalottat úgy kell felépítened, hogy kibírja az ilyen akciókat, erről részletesen a stratégiák között olvashatsz.

Általánosságban véve a kérdést: nem hiszem, hogy bárkinek is hátránya szárkazik abból, hogy tudja valaki, hogy visszajött szabadságról. Egy játékban, ha játszol, akkor teljesen normális, hogy nincs az ország szabadságon, ennek kellene az általános állapotnak lenni, máris sose merülne fel kérdésként, hogy figyeli-e valaki, hogy mikor jössz vissza szabadságról. :)

Remedy 08-26-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120706)
Az előhalottnál teljesen normális, hogy lopják, azt hiszem, hogy nem célja ennek a topicnak ezen változtatni. Az élőhalottat úgy kell felépítened, hogy kibírja az ilyen akciókat, erről részletesen a stratégiák között olvashatsz.

Általánosságban véve a kérdést: nem hiszem, hogy bárkinek is hátránya szárkazik abból, hogy tudja valaki, hogy visszajött szabadságról. Egy játékban, ha játszol, akkor teljesen normális, hogy nincs az ország szabadságon, ennek kellene az általános állapotnak lenni, máris sose merülne fel kérdésként, hogy figyeli-e valaki, hogy mikor jössz vissza szabadságról. :)

Esetleg oriasoknal/gnomoknal lehet ez gond, hogy lelopjak, mielott kezzel felrakja szabi utan a sziesztat/kulcsot. De ketlem hogy ez jellemzo lenne.... :)

Valezius 08-26-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120689)
Innentől a scriptek a kv előtti 3 percben fognak tevékenykedni. :) Ez nem jó, ez ebben a formában nagyon könnyen kijátszható.

Szerintem az egy embernek még bőven elég, hogy reagáljon. De ha alvó embert kell felkelteni, akkor már kevés.

wand 08-26-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120699)
... es ha harcolok egesz nap, megint odajutok, hogy irkalhatom be orankent azt a hulye szamot.... :) Esetleg tobb oriban is... De jo :)

talán pont ezért kéne minimalizálni az azoniosítások számát..
pl:
- ha 1 klánban vagy szöviben valaki már azonosított, akkor abban a körben már a többi klántagnak ne kelljen.
- ugyanez öszekötött orikar: ha abban az órában már azonosítottad a legnagyobb orid, akkor a többibe már ne kelljen.
+ minenképpen kéne lehetőség, hogy előre tudj azonsoítani akkor amikor neked jó, és utána abban a körben ne kelljen. mert ha az ucsó másodpercekben ablakok ugrálnak fel, könnyen lemaradhatsz miatta egy támadásról.

asher 08-26-2007 21:45

asszem elsikkadt a lényeg

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 120705)

Csak ennyi.

nem azért írta hogy jajj szegényt lopkodják, hanem hogy ez bizony script.

és ha annyira korrekt dolog, hogy egy gép figyeli helyettem hogy mikor ki jön vissza (és lopja is le???), akkor hadd csinálja ezt is a ht:P

összekötött orinként, klánonként/szövinként egy azonosítás, illetve kör folyamán előre azonosítás mind jó ötlet...

Ati 08-26-2007 21:52

Quote:

Originally Posted by asher (Post 120760)
nem azért írta hogy jajj szegényt lopkodják, hanem hogy ez bizony script.

Túlzásokba azért ne essünk. Rengetegszer kapunk olyan levelet, amiben hatalmas csalásokról panaszkodnak emberek, miszerint ugyanabban a másodpercben többször is megtámadta ugyanaz az ország, és ez bizonyítja a csalást.

Ilyenkor le kell ülni kicsit, és elgondolkodni azon, hogy a Hódító egy körökre osztott játék, és bizony a csaták azonos másodpercben történnek, egy ország pedig nyugodtan kiküldhet akár 8 sereget is egyszerre.

Nem minden csalás, amit nem tudunk azonnal megmagyarázni.

J.Ati 08-26-2007 23:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120684)
A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 120687)
Szvl ha pl éjszaka jellemzőbb a gépi távolnézés, akkor éjjel nyilván célszerű gyakrabban beíratni a számsort.
És az első pár hónapban is.

Én pl. éjszaka vagyok aktívabb nekem nagyon jól esne,ha ilyenkor minél több számot kéne beírni:(

J.Ati 08-26-2007 23:59

Quote:

Originally Posted by wand (Post 120726)
ha abban az órában már azonosítottad a legnagyobb orid, akkor a többibe már ne kelljen.

Ez az ötlet tetszik nekem;)

szajonara 08-27-2007 01:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120706)

Ezt azért cáfolnám még anno amikor a védelmem lejárt 2 félelf lerabolt (én is az vagyok), én fontosabbnak láttam védelmet építeni elöbb, ezért a toliknak és a variknak a helye már megvolt de szinte üresen, 2 nap múlva megerősödtem tolikból is annyira, hogy visszalopjak, mind a ketten el is mentek szabira, egy éjszakai fostássorozat után.:) Én még nem voltam fullra töltve, szóval még maradtam pár napot 200 hekin utána felmentem 240re fullratöltöttem, láttam hogy visszajöttek a szabiról és csak 3 körre vannak, azonnal nekik estem és megint szabin voltak.:D

All times are GMT +1. The time now is 06:00.