![]() |
A témához kapcsolódóan csak annyit mondok: voltam párszor élőhalott, de ez nem is baj, csak az, hogy hajnali 3-kor nagyon kevesn játszanak és amikor többször is akörül jöttem vissza a szabiról, már lopott is valaki az első 20 MÁSODPERCBEN, amit alig hittem mikor láttam. Ha ez nem robot, akkor semmi.
Csak ennyi. |
Quote:
Általánosságban véve a kérdést: nem hiszem, hogy bárkinek is hátránya szárkazik abból, hogy tudja valaki, hogy visszajött szabadságról. Egy játékban, ha játszol, akkor teljesen normális, hogy nincs az ország szabadságon, ennek kellene az általános állapotnak lenni, máris sose merülne fel kérdésként, hogy figyeli-e valaki, hogy mikor jössz vissza szabadságról. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl: - ha 1 klánban vagy szöviben valaki már azonosított, akkor abban a körben már a többi klántagnak ne kelljen. - ugyanez öszekötött orikar: ha abban az órában már azonosítottad a legnagyobb orid, akkor a többibe már ne kelljen. + minenképpen kéne lehetőség, hogy előre tudj azonsoítani akkor amikor neked jó, és utána abban a körben ne kelljen. mert ha az ucsó másodpercekben ablakok ugrálnak fel, könnyen lemaradhatsz miatta egy támadásról. |
asszem elsikkadt a lényeg
Quote:
és ha annyira korrekt dolog, hogy egy gép figyeli helyettem hogy mikor ki jön vissza (és lopja is le???), akkor hadd csinálja ezt is a ht:P összekötött orinként, klánonként/szövinként egy azonosítás, illetve kör folyamán előre azonosítás mind jó ötlet... |
Quote:
Ilyenkor le kell ülni kicsit, és elgondolkodni azon, hogy a Hódító egy körökre osztott játék, és bizony a csaták azonos másodpercben történnek, egy ország pedig nyugodtan kiküldhet akár 8 sereget is egyszerre. Nem minden csalás, amit nem tudunk azonnal megmagyarázni. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:00. |