![]() |
Quote:
Nekem is megakadt a szemem ,de szerény véleményem szerint semmi gond ezzel:) Bár,ha vissza néznél pár hsz.-t akkor látnád,hogy ez már szóba volt hozva! |
Gratulálok a mosogatónak a stabil tökuccsó helyéhez!!! :D
|
ja igen... bocsi...mostmar visszaolvasta:)
|
Ma reggel tünt fel h itt a top 20ba lefele 773pontra lébvö ori már 3körre van de felefele a 1429pontra lévö ori még 2körre...itt sztem vmi nem stimmel.....mert ezt kihazsnálva a top szövi már is nagyon nagy elönybe van!!!!
Ati kérném a megfelelő válaszodat erre |
Quote:
|
Ati de aki 1400pontra van alattam az 6körre van felfele meg 2körre.....
magyarba iylet nem vettem észre csak itt! magyar Aba mindig 4k a 2kör távolsága lefele felfele de itt nem! A kérdésem h ez miért van? h ua pontérték lefel 6kör távolság felfele meg csak 2! |
Quote:
|
csak annyi kérdésem lenne, h van vkinek vmi ötlete, h wapról a németben miért nem tudok piacozni? magyarban megy.. németben meg azt írja ki, hogy "webcím nem elérhető".. ez telefon para? :(
|
Szerintem a németben jóval könnyebb ütni mint a magyarban :)
Lecsókolbász (#486) |
Quote:
amúgy nem tudom ki hogy vette észre, de megjelent a játék június 4-én és június 5-én én már csak 200 feletti sorszámot kaptam, tehát eléggé rákaptak a magyar hódosok, de azóta valahogy egyáltalán nem nő a létszám, tehát sok német játékos nincs:(:( |
All times are GMT +1. The time now is 02:14. |