![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
játszál más fajjal azoknak nincs ekkora védelme nagyon nem értem a problémádat... |
hááát ez nagyon durva lett! sok lovétól el fogtok esni(vip) mert ez a módosítás felháborító!!!
teljesen tönre tettétek ezt a jó kis fajt! nem tolis ez röhej:)))akkor az ember miért is az? én végig mentem 1 elf-el a 2-ig mf-ként és tolikra gyúrtam meg védelemre és néha be is vertek de legalább vissza tudtam vágni a tolikkal mert azért a varik gyenguszok támadásra!!! most mit is csinálnék??? semmit csak nézem hogy kapnak szét a reakció esélye nélkül:)))vicces... ja és már nincs elfem szerencsére:)) de nagyon elgondolkodom rajta h ha ez így megy tovább mekkora kedvel játszam ezt a játékot mert egyre több ember kedvét veszitek el az ilyen dolgokkal! most beszéltem 3 emberrel 10 percen belül aki valszeg törölni fog vipes orikat!!! na mindegy! sztem inkább legyen vissza csinálva a dolog 20% védelemre és a maluszok is legyenek vissza véve és akkor nem lesz ilyen vita! |
Quote:
Azért is az Asok sírtak, kapjanak az Aban 30% bónuszt az elfek és ilyen maluszokat, a többi csoportban meg maradjon minden a régiban. Jó, hogy az A a játék végső célja, de nem kéne a többi csoport rovására mindenben az 1/Ahoz igazodni. |
Quote:
|
Quote:
melyik másik fajból áll meg egy mf egy szövi ellen? |
Quote:
Békés játékkal pedig ne akarj top1 lenni, ez azt hiszem evidens. |
Quote:
az elfet anno megcsináltátok úgy, hogy 30 % védelme legyen. nem mi kértük, ti csináltátok, illetve bocsánat, nem is, mert csak 20 %. de mindenki 30 ról tudott, és ezzel egészen eddig csak pár embernek volt komolyabb baja. akkor most miért is a gyengítés? mert megkapták azt a plusz 10 %-ot? inkább vegyék vissza. |
"Ne akard elvenni a lehetőséget azoktól, akik így szeretnének játszani."
Te most nem vmi ilyesmit csinálsz?? |
All times are GMT +1. The time now is 21:42. |