![]() |
Quote:
Úgyhogy ez max új feature, annak azért betettem. ;) |
tegnap wapról kellett intézőt állítani (mazohista vagyok:D ) de vmiért csak minden harmadik újratöltésnél került feljebb a kívánt elem. nemtom egyedi eset-e...
|
Quote:
|
Quote:
helyesbítek, mini opera hasznáálata közben történt... |
Quote:
|
Quote:
mondjuk ne ebben a topicban, hanem itt: http://forum.queosia.com/showthread....ght=mini+opera |
Üdv
a régebbi probléma ujra előfordult, de mostmár pontosabban tudom leirni. a telefonos, wapos sereginditáskor marad le a sereg. nem rég küldött ki 3 sereget, és csak kettő ment, és a sereghez tartozó egységek eltüntek, és a tábornok hzatért. ez az eset már másodjára fordult elő, és mostmár szűkithető lett a kör, mert rájött a szövetségesem, h telefonos sereginditáskor fordul elő. jó volna megnézni h mit lehet tenni ez ellen |
Quote:
|
oksa, nem tudtam h telon is ki van írva, régen, és ritkán léptem már fel telóról
mostmár szólok akkor neki, mert ez így drága mulatság kössz a választ |
Ezis eleg szorszalas lesz.
Piacon tekercset vettem. teszem azt kintvolt 896 darab 2000 ert (+ a dragabbak ami ugye nem latszanak). Az en penzem meg mondjuk 20 millio, amit elakartam verni. Hajlamos vagyok lustsagbol kifolyolag ilyenkor egyszerusiteni, es beirni, hogy akkor kerek szepen 1000 tekercset, es akkor kiirja a rendszer hogy 896 tekercset megveszel. Nah marmost az tortent, hogy nem 1000t irtam be, hanem mondjuk 22222222-t. Erre mi lett a valasz: Nincs elég pénzed megvenni ennyi xxxxxxx tudománytekercset! - ami vegulis ha az aktualis arral szamolunk akkor tok igaz, csak miertnem aszondja, hogy jovan 896-ot megveszel. Remelem ertheto. |
All times are GMT +1. The time now is 01:50. |