Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Tsobi 03-03-2009 01:06

Tanulj tőle,ifjú Padavan és ismerd meg Az Erő sötét oldalát! :cool:

Bobesz bá 03-03-2009 05:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204659)
Bobesz: Én nem állok ki azok mellett akinek a legfontosabb egy első hely, aki ezért csalni mer, nem állok ki azok mellett akiket a tehetetlenség vezérelve a másiktól infót kér, vagy annak infót küld.

Az pedig, hogy ha nem játékon belül vagyok, sem mentesít ez alól. Ma miközben ment A-ban a sereg a Látnok felé, dumáltam Batuval, és véletlenül sem kérdeztem meg, hogy mekkora sereg ment. Pedig aki A-ban aktív, és figyel, az tudja, hogy nekünk ez mennyire fontos infó lenne.
Eddig 2x kerestek meg úgy msn-en, hogy adjak ki infót másról, és annyit mondtam, hogy nem tudok.
És nekem többet jelent az, hogy a szabályok betartásával nem lehetek első, mint az, hogy csalok, és úgy kerülök be a "jók" közé. Inkább tudomásul veszem, hogy sosem leszek jó stratéga.

Szóval, mivel halovány lila dunsztod sincs mér raktak át, ne vádaskodjál!
Nem Arénás dolog miatt, köze se volt hozzá.
Ha nem tudod, ne írd le hogy szerinted mit csináltam ,mert ez hazugság, és nagyon nincs mit rajta szépíteni.
Arról meg lehet beszélni, hogy mi a különbség a hazudozás, és a csalás között :)...

Nagy dolog amit elmondtál, meg szép is, majdnem könnyeim is kicsordultak :-)
Nekem nem az első hely a fontos, hanem a játék, ha lett volna időm rá, akkor megláthattad volna, nem pedig elhúzok 20K pont távolságba....

Én is ide tudom írni, hogy volt olyan ember aki haver az Arénába, és tudott volna gömböket küldeni, mivel a 10 ezres pont különbség miatt senkit se tudtam gömbözni, miközben ő még Füliról is mindent tudott :)
Meg tudom mutatni az akkori MSN-logot, de ez ugyebár nem bizonyít semmit. Sőt én mondtam neki, hogy álljon be a szövisek közé 4ediknek, mert akkor lett volna kis izgalom.
De ez nem jelent semmit, mert csak egy nagyon szép nyálas duma.
...
Ati majd reagálok a Te írásodra is, de most mindenre nincs időm :)

Ati 03-03-2009 07:08

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 204664)
Ati majd reagálok a Te írásodra is, de most mindenre nincs időm :)

Nem szükséges rá reagálni. Nem a Hódítóról beszélsz, más játékok szabályzata pedig jelenleg nem igazán hoz lázba. :)

Bobesz bá 03-04-2009 12:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204669)
Nem szükséges rá reagálni. Nem a Hódítóról beszélsz, más játékok szabályzata pedig jelenleg nem igazán hoz lázba. :)

Legszebb az egészben az a mosoly jel!
Én szükségét érzem a magyarázatnak, mert ezek szerint páran nem olvassák át a szabályzatoknak elég sok helyen elszórt részeit :)
Én írtam egy üzenet, amit nem kellett volna, de előtte átolvastam a szabályzatot, és nem találtam semmit abban, hogy ne írhatnék ilyet, mivel nem terveztem, hogy tett is fogja követni az irományomat.
Sajnos nem olvastam el az FAQ ban leírt szabály magyarázat szerint.
Én máshogy gondolkoztam, de ettől még Neked volt igazad hogy átraktatok, és ezt el is ismertem.
Viszont, ha az itt leírtak, szabálynak tekintendők, és le van írva, hogy ha ezt meg ezt teszed , akkor nem jár érte büntetés, akkor az onnantól kezdve szabályos!
Az én kacifántos véleményem szerint!
De megmutattam egy jogásznak is, és aszonta, "végül is igazam van!"
De ha azt sikerült elérnem, hogy ez a mondat kikerült a FAQból, akkor már elértem valamit, mivel most már nem látom ott:)

Ati 03-04-2009 12:23

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 204742)
De ha azt sikerült elérnem, hogy ez a mondat kikerült a FAQból, akkor már elértem valamit, mivel most már nem látom ott:)

Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."

Bobesz bá 03-06-2009 04:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204743)
Fogalmam sincs miről beszélsz. Egész biztosan nem volt leírva sehova a Hódítón belül, hogy "nyugodtan ossz meg másokkal információt a játékon kívül."

:-)
Akkor egész biztosan nem olvastad el mit írtam le az előbb :)
Oda írtam, mi volt leírva, és azt is, hogy az mit jelent, bizonyos olvasatban!
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat, viszont ez csak demagógiára jó, nem pedig a tények cáfolatára :)

Bobesz bá 03-06-2009 04:28

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 204627)
nah... amikor még Vityu is volt arénában és a szövink bemásolt rólad egy gömböt, akkor ő volt a legjobban kibukva, a szabálytalanságon és abba is akarta hagyni az egészet. persze ezt Te sem tudhattad,h nem azért nem mentünk az orkodra, mert lámák vunk, hanem mert nem volt "tiszta" az info...

Vityu és Elfi a két legtisztességesebb játékos, akit 4év alatt megismertem és elég lehangoló, amikor őket csalózzák le..

csabi!
Épp leírtad, hogy csaltatok!!! Rá is néztetek az én megszentelt Orkom nem tisztségesen szerzett gömbjére! Ejnye!!!:D
Amúgy meg nem neveznék tisztességesnek olyan játékosokat, akik folyton, nagy nyilvánosság előtt csalóznak le másokat(mellesleg benne van a Fórum etikettbe, hogy ezt nem szabad) amikor se bizonyítékuk nincsen, vagy lövésük sincs mi történt (habár vityu tudta, és úgy mondott csalást arra, aminek köze se volt a dologhoz:rolleyes: )
És ha annyira tisztségesek vagytok, akkor mér nem jelentettétek?
Jaaaa, mert Ti csak fórumokon kiabáltok másokra????
Lehet Buldi nem mondott igazat, mikor csalónak titulált titeket, de mi különbség van köztetek????
Vityu csalónak nevez valakit, azt kiáll mellette, mert én írtam le mit csinált!?!
Nem én neveztem csalónak, hisz oda is írtam, lehet puszta véletlen is!
Tudom, hogy erre se fogtok reagálni, mert megint tényeket hoztam fel, miközben ti csak a levegőbe beszéltek, és sajnáltatjátok magatokat!

Ati 03-06-2009 08:55

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 204935)
De nem rossz taktika egy vitában, hogy figyelmen kívül hagyjuk az ellen állításokat

Az viszont szerintem kifejezetten rossz egy vitában, hogy valótlan dolgokkal akarod a magad igazát alátámasztani... Innentől részemről nincs miről beszélni.

vityu 03-06-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 204936)
csabi!
Épp leírtad, hogy csaltatok!!! Rá is néztetek az én megszentelt Orkom nem tisztségesen szerzett gömbjére! Ejnye!!!:D
Amúgy meg nem neveznék tisztességesnek olyan játékosokat, akik folyton, nagy nyilvánosság előtt csalóznak le másokat(mellesleg benne van a Fórum etikettbe, hogy ezt nem szabad) amikor se bizonyítékuk nincsen, vagy lövésük sincs mi történt (habár vityu tudta, és úgy mondott csalást arra, aminek köze se volt a dologhoz:rolleyes: )
És ha annyira tisztségesek vagytok, akkor mér nem jelentettétek?
Jaaaa, mert Ti csak fórumokon kiabáltok másokra????
Lehet Buldi nem mondott igazat, mikor csalónak titulált titeket, de mi különbség van köztetek????
Vityu csalónak nevez valakit, azt kiáll mellette, mert én írtam le mit csinált!?!
Nem én neveztem csalónak, hisz oda is írtam, lehet puszta véletlen is!
Tudom, hogy erre se fogtok reagálni, mert megint tényeket hoztam fel, miközben ti csak a levegőbe beszéltek, és sajnáltatjátok magatokat!

Én nem látom a tényeket, vagy elrejtetted?
Hagyd már abba a dobálózást! Nem én lettem átrakva anarchba, nem is Csabi, hanem TE. Fejezd már be a csalózás kiabálását a másikra. Már régen lezártuk a témát, de te visszajössz, és csinálod a feszültséget!

Bobesz bá 03-06-2009 18:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204944)
Fejezd már be a csalózás kiabálását a másikra. Már régen lezártuk a témát, de te visszajössz, és csinálod a feszültséget!

Persze hogy lezártátok, mert értelmeset nem szóltatok hozzá, csak csalóztatók!
Én sehol, senkiről nem mondtam hogy csaló volna!
Légyszíves mutasd már hol mondtam ilyet?
Te mondtad, hogy az csalás volt, és Te álltál ki mellettük!
Vádaskodtok, és demagógok vagytok, és ha nem tudtok mit hozzá szólni, akkor lezártátok a témát.
MAgyarázzátok meg miért, azt akkor igazatok lehet!

All times are GMT +1. The time now is 00:51.