![]() |
(míg a III.birodalom, nazi németország stb... SS szervezetek mind Hitlerhez kötödnek, addig a szovjetunió nem csak Sztálinhoz köthető!!! és nekem pl Lenin jut eszembe inkább róla...)
|
Quote:
És nem, nem tudom kívülről megállapítani, de mutass nekem egy szésőjobbost, aki egyformán tolerál cigányt, zsidót, románt, ukránt, kínait (és sorolhatnám tovább), valamint (mondjuk) homoszexuálist. Na jó, hagyom a témát, semmi értelme, mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, amíg másnak nem árt vele ;) |
Quote:
és Atival is, ami már elgondolkoztat hogy elfogadható-e azt be se ird! |
Quote:
pedig néha csak a radikális gondolkodásmód jutathat ki minket a szakadékból (pl most ) ;) ON: |
Quote:
lenin... hát mert ez aztán tényleg sokkal jobb , ez kb olyan ,hogy nekem ss ről nem hitler jut eszembe hanem himler :))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont sztem a holocaust egy a sok rossz dolog közül és ha állandoan csak ezt az egy valamit sulykolják az emberekbe hogy ez mien rossz volt akkor elsikkadnak az olyan dolgok mint pl Trianon vagy a Don kanyar mohácsi vész..1945 - 1989 közötti " dicsö " idöszak... De még ide sorolhatnám az Iszlám szent háborut is..az ömgyilkos merénylökkel..Ez mind mind szörnyü és nem normális dolog sztem.. |
Quote:
|
Quote:
öhh azt mond meg nekem hogy hogy lehet hogy az ország fele magyarellenes??? mi a magyarellenes számodra? mert a magyarok fele szted magyarellenes... |
All times are GMT +1. The time now is 05:46. |