Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

Alg 01-13-2010 15:59

A kevesebb foglalt üres nekem is tetszik, akár külön személyiségként, akár az építészbe "beépítve":)

Dynosaur 01-13-2010 17:30

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 236523)
Szerintem elég az is, hogy 1 körrel gyorsabban épít.
Felesleges túlragozni, az is elég egy szemnek.

Esetleg ezt a foglalós dolgot belevenni, mert csak annak származik haszna belőle, aki meg is dolgozik érte :)
Ő meg megérdemli, nemde?

akkor már inkább ezek:
- kevesebb arany kelljen az építkezéshez
- kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez
- kevesebb fenntartási költség
- bontás utána nyersanyag visszakapás

Ati 01-13-2010 20:50

Olvasom itt ezeket a "kevesebb pénz az építéshez" és "kevedebb fenntartási költség" javaslatokat, de komolyan van, akinek ezek a tételek problémát okoznak?

-Ricsi- 01-13-2010 21:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 236550)
Olvasom itt ezeket a "kevesebb pénz az építéshez" és "kevedebb fenntartási költség" javaslatokat, de komolyan van, akinek ezek a tételek problémát okoznak?

Hát ez az, hogy a kutyát se érdekelné...
A nyersi visszakapás miatt, meg kb a 20. szemcsinek választanák meg, míg az 1 körrel gyorsabban épülő épületekre, már valamelyest többet lehet stratégázni és lehet beválasztanák 3-4. szemcsinek is.
Az hogy, ütéskor kevesebb lenne az üres heki, az már csak hab lenne a tortán. :)

vityu 01-13-2010 21:34

Quote:

Várható épületfenntartási költség a következő körben: 112.660 arany

Egy épület felépítésének költsége: 56.330

Nem nagy tételek.

De van minden fajnak olyan, hogy valamelyik tudománytekercset 50%-kal olcsóbban írják. Ez talán kicsit kisebb tétel. Ha az ilyenek feleslegesek is, de lehet, hogy beválasztanám ezt, meg 1-2 pénzvédő személyiséget, ha nem lenne sok kedvem pénzt felhalmozni, hanem csak haladni szeretnék...

-Ricsi- 01-13-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236559)
Ha az ilyenek feleslegesek is, de lehet, hogy beválasztanám ezt, meg 1-2 pénzvédő személyiséget, ha nem lenne sok kedvem pénzt felhalmozni, hanem csak haladni szeretnék...

Most tedd a szívedre a kezed és mond ezt még egyszer :D

vityu 01-13-2010 21:44

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 236560)
Most tedd a szívedre a kezed és mond ezt még egyszer :D

Nem akarom! :D

-Ricsi- 01-13-2010 21:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236559)
Ha az ilyenek feleslegesek is, de lehet, hogy beválasztanám ezt, meg 1-2 pénzvédő személyiséget, ha nem lenne sok kedvem pénzt felhalmozni, hanem csak haladni szeretnék...

Ezt szerintem, Te sem mondtad komolyan :)

(megszakadt a net és nem tudtam, hogy elment az előző hsz, vedd dupla postnak )

Dynosaur 01-13-2010 22:21

Quote:

Sok kicsi sokra megy! :)

Igazából pont ezért, mert nem nagy bónusz fér meg ez a sok dolog egymás mellett... :) Mindegyik rész hasznos egy picit... :)

J.Ati 01-14-2010 02:25

Quote:

Szerintem ez senkinek nem okoz problémát.
Egy hasonló javaslat már landolt a kukába, nem is értem ez, hogy került ide.

All times are GMT +1. The time now is 23:03.