![]() |
A kevesebb foglalt üres nekem is tetszik, akár külön személyiségként, akár az építészbe "beépítve":)
|
Quote:
- kevesebb arany kelljen az építkezéshez - kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez - kevesebb fenntartási költség - bontás utána nyersanyag visszakapás |
Olvasom itt ezeket a "kevesebb pénz az építéshez" és "kevedebb fenntartási költség" javaslatokat, de komolyan van, akinek ezek a tételek problémát okoznak?
|
Quote:
A nyersi visszakapás miatt, meg kb a 20. szemcsinek választanák meg, míg az 1 körrel gyorsabban épülő épületekre, már valamelyest többet lehet stratégázni és lehet beválasztanák 3-4. szemcsinek is. Az hogy, ütéskor kevesebb lenne az üres heki, az már csak hab lenne a tortán. :) |
Quote:
Egy épület felépítésének költsége: 56.330 Nem nagy tételek. De van minden fajnak olyan, hogy valamelyik tudománytekercset 50%-kal olcsóbban írják. Ez talán kicsit kisebb tétel. Ha az ilyenek feleslegesek is, de lehet, hogy beválasztanám ezt, meg 1-2 pénzvédő személyiséget, ha nem lenne sok kedvem pénzt felhalmozni, hanem csak haladni szeretnék... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(megszakadt a net és nem tudtam, hogy elment az előző hsz, vedd dupla postnak ) |
Quote:
Igazából pont ezért, mert nem nagy bónusz fér meg ez a sok dolog egymás mellett... :) Mindegyik rész hasznos egy picit... :) |
Quote:
Egy hasonló javaslat már landolt a kukába, nem is értem ez, hogy került ide. |
All times are GMT +1. The time now is 23:03. |