![]() |
Quote:
|
Quote:
Én ilyet még nem is hallottam. Szerintem ne is ülj el a gép mellől,ha már egyszer van:):D |
nekem volt egy régi szövim, aki nagy ivóbajnok hírében állt, a hétvége úgy nézett ki szövicsatában, hogy hajnali 2kor hív pityókás hangon, hogy te peti jaj figyelj máá éppen csocsózok meg bennem van pár sör meg egykét uncsi (hükk), f3kor jön haza a gabom, azt elpiacoljuk és majd berengetjük szépen az orkjukat, úgyis ...
és ami a csodálatos, hogy én már akkor röhögök mikor felhív, de ő pontosan tudja mikor kit támadtunk mennyivel, hogyan, piacon mi van, mikor jön haza meg ilyesmi. szóval kutyulee van még mit tanulni :) |
na, az én ivóbajnok szövim meg a Sinya volt
ahányszor berúgott szombaton és hazaért (úgy 4-5 között rendesen) szépen elküldte a seregünket vmelyik amúgy is kényesen kellemetlen szomszédos szövivezérre, akivel amúgy csak éppenhogy volt egy halvány mnt-nk, és persze a fosztás után vasárnap mindig arra ébredtem, hogy folyik a haddelhadd :) persze Sinya nem került elő kora estig, mi meg bunyóztunk egész nap..:) |
Quote:
|
Quote:
Hisz te csináltad:D Neked alap dolog a függőség.:))) Viccet félretéve. elég régen játszom, bár ez nem látszik. A családom szerint függő vagyok, magam részéről azért annyira nem. De egyszerűen nem tudom magára hagyni az orimat. Bár én mindenben ilyen vagyok.:) |
:eek:Talán lehet ide kellett volna irnom...
remélem nem baj... h Hüpike gömbmegmaradásos fórumába irtam bele, mennyire ismerem el a készítőket Viszont segíthetnétek megtalálni eg y olyan forit, ahol a Súgóval foglalkoznak. Ugyanis lenne bele egy ötletem... Ha vki tud privátoljon köcce mindenkinek:rolleyes: mármintha ha tudja hol van ilyen fori, akkor privátoljon |
Quote:
Mijjazza "fori" ? :confused: |
Quote:
|
Forumot keres, ne legyetek ertetlenek... a fori olyan mint a szoli.... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:46. |