Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Arrakis 06-01-2007 21:00

Na igen, arról nem is beszélve, hogy boldog, boldogtalan jelentene mindent, egy esetet 20an, lényegtelen semmiséget megint 20an, s megint álló nap azt olvasnám piros betűkkel a fórumon, hogy x, meg y sem tudta mire való a jksz bejelentő. Ennek hatására meg vajon elfogynának? Dehogy.... :D

Arrakis 06-01-2007 21:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100334)
1, A supportnak és a jksz bejelentések elbírálásának semmi köze egymáshoz.

Konstatálva. Ettől függetlenül még nem látom reális értelmét a létrehozásának pont a sok "fáj a bokám, biztos miatta van, feljelentem" típusú jelentés miatt.
Ettől függetlenül, ha a jksz bejelentő mögött vki álló nap ezeket fogja olvasgatni, s erre van igény.. hát áldásom rá :)

laziga 06-01-2007 21:10

Miért lehetetlen befoggni a top-ot? AZ hogy a top úgy tudott felmenni hogy egymást ütötték és fedeztek már biztos hogy 4 vannak minimum de amúgy egy top álltalában 10 fö körül mozog. Ja és ugye a csopi 4. helyéhez lehet fedezni akkor miért nem szedhetők le ? Ezért a földvesztés teljesen irreális! Ha top ori akarsz lenni dolgoz meg érte ne a játékot irasd át!!! Sok idő sok munka sok vip de valamit valmiért.

Cyby_ 06-01-2007 21:18

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 100342)
Miért lehetetlen befoggni a top-ot? AZ hogy a top úgy tudott felmenni hogy egymást ütötték és fedeztek már biztos hogy 4 vannak minimum de amúgy egy top álltalában 10 fö körül mozog. Ja és ugye a csopi 4. helyéhez lehet fedezni akkor miért nem szedhetők le ? Ezért a földvesztés teljesen irreális! Ha top ori akarsz lenni dolgoz meg érte ne a játékot irasd át!!! Sok idő sok munka sok vip de valamit valmiért.

persze értem mit mondazs csak amit arwyl benmásolt megnéznéd jobban a 1ori 330k érténken vana a4pedig 110k tehát 220k érték van köztük és 100k érték különbségnél nem hozol földet hajrá üsd le.....megáll az eszem h nem fogjátok fel miket irtok...

Andrew 06-01-2007 21:18

Quote:

fölmennek 4-en, egyikük leszabizik vagy beütik, visszaesik, és még egy határvédő orijuk is lesz, és továbbra sem tudják őket leverni
én is szoktam termelni a csoport tetején, mégis támogatnám még a földvesztést is, persze csak irracionálisan sok topkör után - 4-5k fölött

Arrakis 06-01-2007 21:19

Quote:

Mert az 1. 26 millió pontra van a 2. tól :)
Érted? :)

Arrakis 06-01-2007 21:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 100346)
fölmennek 4-en, egyikük leszabizik vagy beütik, visszaesik, és még egy határvédő orijuk is lesz, és továbbra sem tudják őket leverni
én is szoktam termelni a csoport tetején, mégis támogatnám még a földvesztést is, persze csak irracionálisan sok topkör után - 4-5k fölött

Kíváncsi lennék rá kit tisztelhetek Benned:)
De teljesen ugyanígy vagyok ezzel, ugyanezt látom.
Zöld pontos hsz.

Ati 06-01-2007 21:22

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 100346)
persze csak irracionálisan sok topkör után - 4-5k fölött

Stat: jelenleg 29 darab olyan ország van a Hódítóban, akire a 4k topkör ráillik (ebből 9 szabin), 21 olyan, akire az 5k topkör ráillik (ebből 4 szabin).

(Anarch, és 1/A ebben nincs benne értelemszerűen.)

Andrew 06-01-2007 21:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 100351)
Stat: jelenleg 29 darab olyan ország van a Hódítóban, akire a 4k topkör ráillik (ebből 9 szabin), 21 olyan, akire az 5k topkör ráillik (ebből 4 szabin).

(Anarch, és 1/A ebben nincs benne értelemszerűen.)

és ők hány hektáron üldögélnek?
végre egy kis statisztika, úgy is mindenki erre vágyott:D:D

laziga 06-01-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 100347)
Mert az 1. 26 millió pontra van a 2. tól :)
Érted? :)

nem első helyet írtam hanem top-ot és nem minden csopi van igy, de ahozz szövi se kell hogy feljusson mert a 4 szám a lényeg és általában nem 4 ember de van hogy 4-5 szövi is aki oda igyekszik.

All times are GMT +1. The time now is 12:19.