![]() |
Na igen, arról nem is beszélve, hogy boldog, boldogtalan jelentene mindent, egy esetet 20an, lényegtelen semmiséget megint 20an, s megint álló nap azt olvasnám piros betűkkel a fórumon, hogy x, meg y sem tudta mire való a jksz bejelentő. Ennek hatására meg vajon elfogynának? Dehogy.... :D
|
Quote:
Ettől függetlenül, ha a jksz bejelentő mögött vki álló nap ezeket fogja olvasgatni, s erre van igény.. hát áldásom rá :) |
Miért lehetetlen befoggni a top-ot? AZ hogy a top úgy tudott felmenni hogy egymást ütötték és fedeztek már biztos hogy 4 vannak minimum de amúgy egy top álltalában 10 fö körül mozog. Ja és ugye a csopi 4. helyéhez lehet fedezni akkor miért nem szedhetők le ? Ezért a földvesztés teljesen irreális! Ha top ori akarsz lenni dolgoz meg érte ne a játékot irasd át!!! Sok idő sok munka sok vip de valamit valmiért.
|
Quote:
persze értem mit mondazs csak amit arwyl benmásolt megnéznéd jobban a 1ori 330k érténken vana a4pedig 110k tehát 220k érték van köztük és 100k érték különbségnél nem hozol földet hajrá üsd le.....megáll az eszem h nem fogjátok fel miket irtok... |
Quote:
én is szoktam termelni a csoport tetején, mégis támogatnám még a földvesztést is, persze csak irracionálisan sok topkör után - 4-5k fölött |
Quote:
Érted? :) |
Quote:
De teljesen ugyanígy vagyok ezzel, ugyanezt látom. Zöld pontos hsz. |
Quote:
(Anarch, és 1/A ebben nincs benne értelemszerűen.) |
Quote:
végre egy kis statisztika, úgy is mindenki erre vágyott:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |