![]() |
Támogatom, ez egy nagyon jó gondolat. Mármint Wand ötlete.
Javaslom hogy minnél előb kerüljön bevezetésre. |
Tehát egy törpicsek felgaloppozik kerek 5000hekire szétküld az országban 750*500katonát, útravalónak ad némi költöpénzt és akkor a törpinek nem lesz más dolga mint a 750épületet robbantani és felhúzni a bányákat, ugyi?
|
Quote:
Quote:
500 kati bárhol megér egy bányát, tök mind1 kicsi vagy nagy az ori 1 bánya ugyanannyit termel |
Quote:
A következő módosítások alkalmával VÁRHATÓ témák a "megfontolás alatt levő" témák között olvashatók, bár a mostani módosítás listája még közel sem végleges, még jópár témát tervezek oda betenni. Ettől függetlenül, semmi nem garantálja, hogy EZ a téma egyáltalán most szóba fog ott jönni. |
Nekem tetszik Wand ötlete.
|
Quote:
OFF látom van valami bánya nélküli törpétek... :D |
Quote:
mondjuk a törpe bánya nélkül a valóságban igen kemény hadi.. szal lehet jobb lenne a 10% :D |
Quote:
Nincs iylen törpénk, de jobban haladna ha bátran letúrhatná a bányákat és hadi lennee teljesen. On Maradjon 15% az egy nagyon szimpatikus szám, szerintem teljesen elfogadható. |
Quote:
|
Quote:
mondjuk tőlem mlehet :) de én azt mondom 1 bánya mindenhol ugyanannyit termel, legyen ugyanannyi, a kicsik úgyse használják, mert olcsóbb a rendes felfedezés |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |