![]() |
Quote:
De nem panaszkodom, mert 2k köröm volt rá, hogy felérjek a top-ba, tehát nem nyomasztott.. De akinek az az első köre a játékban, annak elég gyorsan elmenne a kedve az egésztől :) |
Quote:
Leírtam az igazságot... Azokat a hozzászólásokat most is vállalom, de akkor azért még más volt a helyzet. És ha nem haragszol, kérlek másold be azt is, hogy ez a hozzászólás mikor volt... Mert kiderülne, hogy még a régi felfedezős 157 katonás (elf) időben?! Akkor nem volt nagy humbukk felhúzni valakit... Mint kiszámoltam pár 10 hozzászólással ezelőtt most felhúzni egy elf-et 170 mrd-ba kerülne!!!! Gondolkozz már kicsit!!! Ez pontosan a 10x-e a régi felfedezős rendszerhez képest! Soha nem kértünk VIP-et senkitől! Ezt kikérem magamnak... Sőt, inkább én supportáltam tőlünk nagyon sok embert... És továbbra is fenntartom, hogy aki meg sem próbálja, az ne kapjon (2)-est! |
Quote:
Ez nem sokkal a fedezés nehezítése után hangzott el. Mint mondtam, engem alapból nem érint, mert nem játszok angolban. A veled kapcsolatos ellenszenvem meg más gyökerekből táplálkozik, ugyanakkor asszem engem nem nagyon érhet a vád, hogy nem vagyok hajlandó hónapokig dolgozni az eredményért... Ahol játszok, ott asszem bebizonyítottam, és bizonyítom folyamatosan. |
Nah attol valóban előbre lesz a topic hogy ki hol és mit bizonyított.
Srácok ne kezdjünk ebbe bele. |
Nos, részemről lezárom ezt a topicot!
Sok sikert, és további jó siránkozást! |
A B nem azért nem halad mert fentről csapdossák.Nézzetek meg cassandra hozzászólásait és a B táplázatot: a B azért nem halad mert az orik 3/4-e szabin van.És a szabadság legfőbb oka pedig az hogy nincs tovább-legalábbis akikkel én beszéltem ezt írták.
ha nincs jó megoldás akkor is kell megoldás.Radikális és nem jó, de konkrét példa: 2 éve kértem egy moderátori vélemyényezést egy anarchra felvázolt eseményre:néhányan megállunk pár száz orival 200 heki környékén és nem engedünk senkit feljebb csak havert.Akkor errre azt mondták, hogy ez még anarchban is tilos,mert magát a játékot rontja.(pedig ott más is annyi orival jön ránk amennyivel akar,ha jó akkor feljebb mehet, ill máshol minket is megszívathatott volna a többi játékos...) Érdekes hogy ez a dolog nem alakalmazható egyszerűen angol A-ban? Nem lehet beállni,mert a játékot rontja és pont... Ezt csak arra mondom, hogy bár konkrét szabály nem volt rá mégis tilosnak minősült egy dolog,nem pedig azért mert hasonló drasztikusat szeretnék. |
Quote:
|
Quote:
|
Ezen érdemes gondolkodni.
De van néhány buktatója, pl mi történne egy szövivel ha a vezetője kerülne ki? Az Aban hely szabadulna a klánban? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:06. |