Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Kisbér 02-04-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by monro (Post 71420)
Ez viszont nagyon okos meglátás! Ha ez megy a 2B-ben akkor nincs is min csodálkozni! Ebben az esetben a 2B topja inkább hibás, mint az 1A-é!

Ez így van... Nem elf mf-nek lehetetlen szinte feljutni a B topjába... Én is kb 5-6 ütést kaptam 20-25 körről... Aztán szövire léptem, és sikerült együtt bevédni a támadásokat... De addig kb 2-3 naponta kaptam egy ütést.. .És amit 1 heti termeléssel kitermeltem magamnak katonát, hogy fedezni tudjak, azt szépen elvették ütéssel :)

De nem panaszkodom, mert 2k köröm volt rá, hogy felérjek a top-ba, tehát nem nyomasztott.. De akinek az az első köre a játékban, annak elég gyorsan elmenne a kedve az egésztől :)

Kisbér 02-04-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 71335)
Egy másik topicból Kisbér két gyöngyszeme. Az elsőt idézték már páran, holott a második szerintem fontosabb. Én úgy értelmezem, hogy aki hajlandó vipelni a klánjuk egypár oriját, hogy az ingyen tovább trónolhasson ott, azt engedik fordulni.
Azért lássuk be, röhejes amivel terelni próbálták a szót, hogy ez azt jelenti, hogy aki hajlandó fenn termelni nekik fordulásig, és aztán kiárul, azt felengedik. Ebben semmi tárgyalás nincs, ez a legtermészetesebb dolog mindenhol, ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy nem rövid idő lenne csak a bekerülési költséget visszatermelni...

Drága Synkel.. Nem tudom miért fikázol?! Talán mert elvertelek valahol?! :D Vagy miért? :D Vagy mert nincs kedved hónapokon keresztül termelni, hogy esetleg közelbe érj?!

Leírtam az igazságot... Azokat a hozzászólásokat most is vállalom, de akkor azért még más volt a helyzet.

És ha nem haragszol, kérlek másold be azt is, hogy ez a hozzászólás mikor volt... Mert kiderülne, hogy még a régi felfedezős 157 katonás (elf) időben?!
Akkor nem volt nagy humbukk felhúzni valakit...
Mint kiszámoltam pár 10 hozzászólással ezelőtt most felhúzni egy elf-et 170 mrd-ba kerülne!!!! Gondolkozz már kicsit!!! Ez pontosan a 10x-e a régi felfedezős rendszerhez képest!

Soha nem kértünk VIP-et senkitől! Ezt kikérem magamnak...
Sőt, inkább én supportáltam tőlünk nagyon sok embert...

És továbbra is fenntartom, hogy aki meg sem próbálja, az ne kapjon (2)-est!

Synkel 02-04-2007 19:49

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71427)
Drága Synkel.. Nem tudom miért fikázol?! Talán mert elvertelek valahol?! :D Vagy miért? :D Vagy mert nincs kedved hónapokon keresztül termelni, hogy esetleg közelbe érj?!

Leírtam az igazságot... Azokat a hozzászólásokat most is vállalom, de akkor azért még más volt a helyzet.

És ha nem haragszol, kérlek másold be azt is, hogy ez a hozzászólás mikor volt... Mert kiderülne, hogy még a régi felfedezős 157 katonás (elf) időben?!
Akkor nem volt nagy humbukk felhúzni valakit...
Mint kiszámoltam pár 10 hozzászólással ezelőtt most felhúzni egy elf-et 170 mrd-ba kerülne!!!! Gondolkozz már kicsit!!! Ez pontosan a 10x-e a régi felfedezős rendszerhez képest!

Soha nem kértünk VIP-et senkitől! Ezt kikérem magamnak...
Sőt, inkább én supportáltam tőlünk nagyon sok embert...

És továbbra is fenntartom, hogy aki meg sem próbálja, az ne kapjon (2)-est!

Ez nem sokkal a fedezés nehezítése után hangzott el.
Mint mondtam, engem alapból nem érint, mert nem játszok angolban.
A veled kapcsolatos ellenszenvem meg más gyökerekből táplálkozik, ugyanakkor asszem engem nem nagyon érhet a vád, hogy nem vagyok hajlandó hónapokig dolgozni az eredményért... Ahol játszok, ott asszem bebizonyítottam, és bizonyítom folyamatosan.

Gyula 02-04-2007 20:38

Nah attol valóban előbre lesz a topic hogy ki hol és mit bizonyított.
Srácok ne kezdjünk ebbe bele.

Kisbér 02-04-2007 20:43

Nos, részemről lezárom ezt a topicot!
Sok sikert, és további jó siránkozást!

Everlasting 02-04-2007 22:30

A B nem azért nem halad mert fentről csapdossák.Nézzetek meg cassandra hozzászólásait és a B táplázatot: a B azért nem halad mert az orik 3/4-e szabin van.És a szabadság legfőbb oka pedig az hogy nincs tovább-legalábbis akikkel én beszéltem ezt írták.

ha nincs jó megoldás akkor is kell megoldás.Radikális és nem jó, de konkrét példa:
2 éve kértem egy moderátori vélemyényezést egy anarchra felvázolt eseményre:néhányan megállunk pár száz orival 200 heki környékén és nem engedünk senkit feljebb csak havert.Akkor errre azt mondták, hogy ez még anarchban is tilos,mert magát a játékot rontja.(pedig ott más is annyi orival jön ránk amennyivel akar,ha jó akkor feljebb mehet, ill máshol minket is megszívathatott volna a többi játékos...) Érdekes hogy ez a dolog nem alakalmazható egyszerűen angol A-ban? Nem lehet beállni,mert a játékot rontja és pont...

Ezt csak arra mondom, hogy bár konkrét szabály nem volt rá mégis tilosnak minősült egy dolog,nem pedig azért mert hasonló drasztikusat szeretnék.

lacqa 02-05-2007 06:16

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 71425)
Ez így van... Nem elf mf-nek lehetetlen szinte feljutni a B topjába... Én is kb 5-6 ütést kaptam 20-25 körről... Aztán szövire léptem, és sikerült együtt bevédni a támadásokat... De addig kb 2-3 naponta kaptam egy ütést.. .És amit 1 heti termeléssel kitermeltem magamnak katonát, hogy fedezni tudjak, azt szépen elvették ütéssel :)

De nem panaszkodom, mert 2k köröm volt rá, hogy felérjek a top-ba, tehát nem nyomasztott.. De akinek az az első köre a játékban, annak elég gyorsan elmenne a kedve az egésztől :)

akik most ott vannak a 2B topjában, azok jó része nincs fent 1500 köre sem (a sorszámokból ez látható), egy részüknek van orija fent az A-ban. a maradék egy-két oriról nem tudok semmit biztosan, de úgy rémlik ők sem túl régen vannak ebben a pozícióban. de mindenesetre kétlem hogy ők felelősek lehetnének a kialakult helyzetért....

Remedy 02-05-2007 07:38

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 71485)
akik most ott vannak a 2B topjában, azok jó része nincs fent 1500 köre sem (a sorszámokból ez látható), egy részüknek van orija fent az A-ban. a maradék egy-két oriról nem tudok semmit biztosan, de úgy rémlik ők sem túl régen vannak ebben a pozícióban. de mindenesetre kétlem hogy ők felelősek lehetnének a kialakult helyzetért....

Egy uj otlet: topban levo szabisokat kivagni a pontlistabol 2 het utan, minden esetben?

Everlasting 02-05-2007 11:39

Ezen érdemes gondolkodni.
De van néhány buktatója, pl mi történne egy szövivel ha a vezetője kerülne ki? Az Aban hely szabadulna a klánban?

Remedy 02-05-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by Everlasting (Post 71527)
Ezen érdemes gondolkodni.
De van néhány buktatója, pl mi történne egy szövivel ha a vezetője kerülne ki? Az Aban hely szabadulna a klánban?

Semmi nem tortenne, egyszeruen nem lennenek a pontlistaban... klanban, szoviben ugyanugy benne lennenek....

All times are GMT +1. The time now is 05:06.