![]() |
Quote:
|
ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam hajnali 2kor volt a sereghazaérkezés, aztán reggel felkelek 7kor azaz 5 kör múlva minusz 1000 ember hiányom van és még a HT is képzett ki 300 katonát, szval azért nem mind1, hogy az a jelen esetben 300 katona épp képzés alatt van vagy sem...ha az nem lett volna, akkor jelen esetben nem lenne emberhiányom...röviden ennyi. én kitartok a véleményem mellett, hogy ez egy jó dolog lenne és támogatom :) |
Quote:
Annyira kellett az a 300 katona? Nem tudtál rajta 5 kört csúsztatni? Majd 7-kor kiképzem őket, ha látom, hogy nem lettem beteg... Ennyi... Köszi... :) Amúgy meg minek katonákat képezni? :D |
csak mellesleg megjegyzem, hogy honnan tudhattam volna, hogy beteg az ori:confused: lehet nállad kiírja a krónikába, de tood nekem nem :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egészségedre:) Gondolom piacra is csak 3x mész, meg a varikat is midnig kézzel teszed fel. Azért ha már lehetőség van egyébre is, hadd ne csináljam kézzel a dolgokat. Mellesleg van olyan orim ahol én is kézzel képzem a katincsot a vip ellenére... |
Hmmmm...
Embereket kell lopni kell huzni 5-6% korházat hamar lemegy azt csak lopni embert akihez beférsz :D
és mehet a képzés.:D |
Finix 1000es emberhiányod nemis lett volna egyáltalán ha nem képez 300katit? Sántít, öreg, sántít;) :D
|
Quote:
Igen, úgy van. Azt nem is mondta senki, hogy egy ilyen opció beszüntetné a betegséget. Csak azt, hogy a helytartó ne nehezítse tovább a helyzetet, elvégre nem azért fizetsz. Sőt ha egy fizetős KÉNYELMI szolgáltatás hoz hátrányos helyzetbe azokkal szemben akik nem fizetnek a játékért, akkor a helyzet eléggé visszás. Szerintem... |
All times are GMT +1. The time now is 21:14. |