Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

laci 12-12-2006 07:46

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 53095)
A hullák érdekében is lehet javaslatot tenni bármikor, ugyanakkor ez a képzés téma baromira nem érinti őket.

Dehogynem érinti őket. Ezzel is azt erősítenénk, hogy simán lehet hullát ütni, a betegség nem probléma. De ez nem a hullás topic, úgyhogy...

Phoenix 12-12-2006 07:57

ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam hajnali 2kor volt a sereghazaérkezés, aztán reggel felkelek 7kor azaz 5 kör múlva minusz 1000 ember hiányom van és még a HT is képzett ki 300 katonát, szval azért nem mind1, hogy az a jelen esetben 300 katona épp képzés alatt van vagy sem...ha az nem lett volna, akkor jelen esetben nem lenne emberhiányom...röviden ennyi.
én kitartok a véleményem mellett, hogy ez egy jó dolog lenne és támogatom :)

Kisbér 12-12-2006 11:16

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 54182)
ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam hajnali 2kor volt a sereghazaérkezés, aztán reggel felkelek 7kor azaz 5 kör múlva minusz 1000 ember hiányom van és még a HT is képzett ki 300 katonát, szval azért nem mind1, hogy az a jelen esetben 300 katona épp képzés alatt van vagy sem...ha az nem lett volna, akkor jelen esetben nem lenne emberhiányom...röviden ennyi.
én kitartok a véleményem mellett, hogy ez egy jó dolog lenne és támogatom :)

Miért nem állítottad le a katonaképzést? :D
Annyira kellett az a 300 katona? Nem tudtál rajta 5 kört csúsztatni? Majd 7-kor kiképzem őket, ha látom, hogy nem lettem beteg...

Ennyi...
Köszi... :)

Amúgy meg minek katonákat képezni? :D

Phoenix 12-12-2006 11:41

csak mellesleg megjegyzem, hogy honnan tudhattam volna, hogy beteg az ori:confused: lehet nállad kiírja a krónikába, de tood nekem nem :)

Cuyu 12-12-2006 20:06

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 54243)
csak mellesleg megjegyzem, hogy honnan tudhattam volna, hogy beteg az ori:confused: lehet nállad kiírja a krónikába, de tood nekem nem :)

Figy,én úgy vagyok vele, hogy a helytartó nekem azért van,hogy a pontlisában lássak dolgokat és karavánom legyen. Ja és hogy katikat képezzen mindig,de tovább ne fejlessze őket... még így is erősen gondolkozom rajta,h ne is képezzen katikat,mert akkor semmi nem marad nekem és akkor elunom az agyam..jó a "gépesítettség" de nem ennyire... én játszani szeretnék,nem pedig csak katt háború ezt öld meg és vérszomj aztán csá... a kényelmi szolgáltatás nálam a pontlistában és a karavánban meg a belépési gépelésnél jön csak ki. ennyi.... vhogy nekem ez adja a játék ízét,de hát kinek mi....

Croissant 12-12-2006 20:26

Quote:

Originally Posted by Cuyu (Post 54551)
Figy,én úgy vagyok vele, hogy a helytartó nekem azért van,hogy a pontlisában lássak dolgokat és karavánom legyen. Ja és hogy katikat képezzen mindig,de tovább ne fejlessze őket... még így is erősen gondolkozom rajta,h ne is képezzen katikat,mert akkor semmi nem marad nekem és akkor elunom az agyam..jó a "gépesítettség" de nem ennyire... én játszani szeretnék,nem pedig csak katt háború ezt öld meg és vérszomj aztán csá... a kényelmi szolgáltatás nálam a pontlistában és a karavánban meg a belépési gépelésnél jön csak ki. ennyi.... vhogy nekem ez adja a játék ízét,de hát kinek mi....

Biztos igazad van, de tudod ez valahol olyan dolog, mintha egy jó autód csak azért lenne, h tolhasd... Ha már van HT, akkor ki kell használni...

Synkel 12-12-2006 20:48

Quote:

Originally Posted by Cuyu (Post 54551)

Egészségedre:)
Gondolom piacra is csak 3x mész, meg a varikat is midnig kézzel teszed fel. Azért ha már lehetőség van egyébre is, hadd ne csináljam kézzel a dolgokat.
Mellesleg van olyan orim ahol én is kézzel képzem a katincsot a vip ellenére...

Hmmm... Sati 12-12-2006 21:42

Hmmmm...

Embereket kell lopni kell huzni 5-6% korházat hamar lemegy azt csak lopni embert akihez beférsz :D
és mehet a képzés.:D

Steve 12-12-2006 21:53

Finix 1000es emberhiányod nemis lett volna egyáltalán ha nem képez 300katit? Sántít, öreg, sántít;) :D

Synkel 12-12-2006 23:41

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 54590)
Embereket kell lopni kell huzni 5-6% korházat hamar lemegy azt csak lopni embert akihez beférsz :D
és mehet a képzés.:D

Igen, úgy van. Azt nem is mondta senki, hogy egy ilyen opció beszüntetné a betegséget. Csak azt, hogy a helytartó ne nehezítse tovább a helyzetet, elvégre nem azért fizetsz. Sőt ha egy fizetős KÉNYELMI szolgáltatás hoz hátrányos helyzetbe azokkal szemben akik nem fizetnek a játékért, akkor a helyzet eléggé visszás. Szerintem...

All times are GMT +1. The time now is 21:14.